начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

въпрос относно адвокат

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос относно адвокат

Мнениеот gupata68 » 08 Май 2013, 20:41

В общи линии ето накратко - дело срещу нап заведено в административе съд Велико Търново , адвоката ме предупреждава че сигурно ще загубим там но ще обжалваме /според мен делото е лесно , за 25000 / - губим , адвоката обжалва във ВАС , чакам насрочване на дело , минава известно време и търся адвоката да видя какво става , казва ми че ще провери но било нормално да се бавят с насрочване , минава още време и почвам да се притеснявам , звъня на познати в София да видим какво става и се оказва че делото е минало преди два месеца! отивам при адвоката казвам му и си искам всички документи по делото ,той е учуден и си мълчи , но като се прибирам м/у документите намирам призовка за делото с дата една седмица след подадените документи , е тоя си е мълчал ! въпроса ми е какво да го правя ?
gupata68
Нов потребител

Re: въпрос относно адвокат

Мнениеот apzpgf » 27 Май 2013, 15:00

Бездействието на редовно упълномощен адвокат, представлява "особено непредвидено обстоятелство" по смисъла на чл.64 ал.2 от ГПК, което не сте могъл да преодолеете, в случая поради въвеждането в заблуждение от страна на адвоката. Въпросът е че ще трябва да докажете, както упълномощаването, платената ДТ, така и въвеждането в заблуждение. Иначе няма друг начин за защита в случая- виж чл.65-67 от ГПК. Иск срещу адвоката за вреди при професионална отговорност.
apzpgf
Нов потребител

Re: въпрос относно адвокат

Мнениеот gupata68 » 10 Юни 2013, 21:44

благодаря , и аз горе-доло това разбрах
gupata68
Нов потребител

Назад към Общи дискусии