- Дата и час: 28 Ное 2024, 18:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търсене на стари документи в интернет?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Търсене на стари документи в интернет?
Здравейте, има ли някъде някаква база данни, в която човек може да си разглежда стари версии на документи, закони, наредби и пр? Примерно - да проследи хронологично Изборния кодекс от 1989 година до днес? Установих, че в интернет пространството свободно могат да се намерят само последните версии на тези закони, с всичките им последни "изменения и допълнения"...
- ani999
- Нов потребител
Re: Търсене на стари документи в интернет?
Във виртуалното пространство може да има какво ли не. Не всяка информация обаче е с необходимата степен на достоверност и съответно що се касае до нормативен акт, то най-добре е ползването на ПИС. Тук също има в архив някои редакции, но далеч не всички. Лично аз ползвам ПИС, но същевременно издирвам и хартиен носител, за да съм сигурна. Изисква доста време понякога, но предпочитам да съм сигурна. Както е казал моят любимец Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" .
- n6391
- Потребител
Във виртуалното пространство може да има какво ли не. Не всяка информация обаче е с необходимата степен на достоверност и съответно що се касае до нормативен акт, то най-добре е ползването на ПИС. Тук също има в архив някои редакции, но далеч не всички. Лично аз ползвам ПИС,
Благодаря, остава сега да ми обясните какво точно е ПИС и как да се добера до него. Все пак се случва и недостатъчно компетентни и информирани хора като мен да поискат помощ...
Благодаря, остава сега да ми обясните какво точно е ПИС и как да се добера до него. Все пак се случва и недостатъчно компетентни и информирани хора като мен да поискат помощ...
- ani999
- Нов потребител
ПИС - съкр. от " Правноинформационна система" , пр. АПИС, СИЕЛА, ЛАКОРДА. Приятно четене!
- nk7702n
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|