начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Напускане по взаимно съгласия, обезщетение?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Напускане по взаимно съгласия, обезщетение?

Мнениеот gensuzi » 05 Апр 2013, 23:19

Здравейте, моля за малко пояснение относно това: искам да напусна фирмата в която работя по взаимно съгласие както е реда можете ли да ми кажете какъв процент обезщетение от брутната заплата ще получа от бюрото по труда в този случай от 5 години нямам прекъсване на трудовия стаж,дали пак е 60% от брутната заплата и брутната заплата едно и също ли е с "данъчна основа" и "база за осигуряване в/у ФРЗ ?

Благодаря ви предварително.
gensuzi
Нов потребител

Re: Напускане по взаимно съгласия, обезщетение?

Мнениеот TheOldMan » 05 Апр 2013, 23:40

Нещо като 7,50 на работен ден в продължение на 4 месеца независимо от осигурителната сума. По взаимно съгласие - толкоз. Ако те съкратят нещата са други.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Трудово право