от alex_marinoff » 26 Мар 2013, 14:29
26-3-13
Благодаря Ви за отговора все пак, макар че заявявате, че повече не бихте искали да коментирате темата, което също Ви прави чест заради откровенноста.
И все пак за Ваша инф. (защото единствено Вие в цялата дискусия през 2012 предвидихте , че ще има
писмен отказ на кмета и ще се наложи пак да обжалвам пред АС. )
Надявам се, че сте разбрали, че не съм адвокат и че тонът ми в никакъв случай не е професионален, няма как да бъде защото съм по професия програмист, инж. - физик и пр..
Не съжалявам и сега за него- той се изостря все повече и повече, защото се убедих с времето , че съм прав.
Уличните протести и падането на Б.Б. показаха много ясно,че на милиони българи им писна от държава, общини, МВР, съд. система, адвокати- Вие всички сте в "клуба на богатите" и забърквате този бърдак нарочно или неосъзнато, защото печелите пари от това, а останалите милиони българи гладуват.... !
Този клуб на богатите не може да се оправи "со кроце и со благо", не може даже и "со малко кютек" !
Не бива да го щадите откъм думи- това единствено позволява "клуба на богатите"...
Не знам, лекси 21 , дали сте мъж или жена и на колко години сте. За такива приказки,, каквито аз сега си позволявам в лекс.бг, по времето на Тошо ( с достоен приемник Б. Б. ) директно се ходеше в панделата за доста години! Но след излизане оттам ви осигуряваха работа и нямаше поне глад!
Поне ми позволявайте заедно с модератора някоя и др. неприлична дума след безплодна борба с държава, община, съд. система. МВР, прокуратури за близо 5 год.- похарчените от мене пари са вече над 2000,- лв, а загубеното лично време...?!
Аз нямам трудов договор от повече от 15 год., не се осигурявам здравно и пенсионно... и добре че Господ ми е дал ум, и то много, та живея с малко пари доста щастливо ! Можете ли, Вие лично мислено да се поставите в моята ситуация и как бихте разговаряли с вс.. тия говеда дето ни управляват и решават съдбите на милиони българи и докараха България до 3 нац. катастрофа без война?
Нужни са революционни промени в съд. система и МВР, това го иска и ЕС ! Сигурен съм , че това ще стане до края на годината- България ще преживее втори, вече истински преход към човешка демокрация, а това което вече 25 год.. гледаме аз наричам тоталитарна демокрация и по нейните закони МВР, съд.. система и куп адвокати, магистрати , юрист-консулти и пр. подобни професии -точно Вие сте техните глезени,, ама яко глезени деца ,и са Ви създали , за да ги браните от народния гняв кротък език...
Всички тия упоменати юнаци, барабар с адвокатите спеелихте много, много пари , дошли от джоба на най- бедните данъкоплатци- ето в това е проблема!
Ама лакомията им е много, много голяма... Но се вижда краят им !
И все пак, ако пожелаете мога да Ви пратя копие на жалбата ми до АС- С. за да видите какъв език там си позволявам- просто ми е интересно как ще реагират много хора , до които препратих жалбата като копие: омбудсман, м-р на правосъдивто, С. Станишев, Б. Борисов, куп масс медии, МВР, прокуратури, обл. управители...
Та казусът е елементарен за решение от отдел "незак. стр. " в община Чепеларе с кмет Тодор БОЗУК ( тур.. = неработещ , повреден, развален )- ов и гл. арх. ШАМАР ( тур. шамар = плесница)-анова на Смолян и Чепеларе !
Такъв казус се решаваше по времето на Тошо ( защо бат Бойко не го въведе...? ) от т. н. другарски съд без участие на съд. система, адвокати и т.н., защото казусът е ОЧЕИЗВАДЕН- една юнакиня проста,, по име СТЕФКА МИНКОВА, направи криминална приватизация на бивша общинска аптека с приземен етаж в ЖК Еделвайс в Чепеларе и вече 5 год. е буквално окупирала с помощта на кмета ТОДОР БОЗУКОВ и гл. арх. ЕЛЕНА ПИЩАЛОВА И М. ШАМАРАНОВА незаконно 1/2 от двора ни ( тя няма собственност в двора ) , за да си прави парички с незаконен фризьорски салон... в пешеходната най- апетитна зона на Чепеларе !
Лекси 21 , не виждате ли от коя страна на барикадата стоите ? А ми изглеждате добронамерена и компетентна ?
И така, лекси21, накрая , не се притеснявайте, че поддържате през лекс.бг контакт с такъв долен, престъпен тип като мене.
Зад мене стои целия ми жизнен опит ( напр. водил съм досега поне 30 дела и поти сам съм ги печелил в 90 % от случаите ) и още 4 на брой чужди разузнавания ( 1.руското КГБ заради това , че съм завършил Руска Езикова гимназия и не крия , че съм и русофил, 2.немското, заради жена германка,заради следване и работа в Германия, заради сътрудничество с ред световноизвестни немски фирми, опитвали се десетки години да спасят стотици заводи в БГ ( но напразно... ! ), 3.израелското МОСАД, заради това , че изповядвам философията на масоните- а з съм против всички партии и религии- най- голямата напаст от хилядолетия за хората и 4.ЦРУ- заради това , че пиша сложен, професионален софтуер от десетки години ).
Така че спокойно, няма да Ви се случи нищо лошо!
По- скоро да се замисли модератора и да свали летвата на цензурата още по- ниско !
Пожелавам Ви здраве и Ви благодаря още веднъж за дискусията- за мене беше реална помош!