начало

Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не Равносметката по „Осемте джуджета“: Трима наказани магистрати, четирима – не

данъчна декларация при наследяване

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

данъчна декларация при наследяване

Мнениеот bioniks » 22 Мар 2013, 20:17

Здравейте,имам питане по следния казус:След смъртта на баща ми,майка ми подаде в данъчната служба декларация по чл.32 от ЗМДТ в която декларира апартамент придобит през време на брака им,който имот се водеше на името на двамата съпрузи.През време на брака им ,майка ми е придобила от родителите си чрез договор за покупко-продажба недвижим имот-къща с дворно място.Този имот майка ми не е декларирала в данъчното след смъртта на баща ми.Въпросът ми е-трябва ли допълнително да се декларира този имот след като се води на името на майка ми и след като е изтекъл 6-месечният срок по ЗМДТ,както и какви са наследствените дялове от този имот за всеки от наследниците-съпруга и две деца.
bioniks
Нов потребител

Назад към Семейни казуси