начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Неизплатени заплати

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неизплатени заплати

Мнениеот dudinska » 14 Мар 2013, 12:36

Здравейте! При мен се случи следното: От месец март 2012 не ни бяха изплащани заплати.През месец август 2012 г. работодателя ме съкрати, като ми начислиха обезщетение за неспазено предизвестие,след един месец още едно обезщетение за оставане без работа.Но в същност до сега нищо не ми е изплатено-нито заплатите от м.март до август,нито обезщетенията.Не съм регистрирана и в бюрото по труда. Казаха ми неофициално, че работодателя има солидни връзки в ИТ и няма смисъл да се оплаквам, защото им плаща и до тук. Някакъв съвет?
dudinska
Нов потребител

Re: Неизплатени заплати

Мнениеот dobromirkd » 14 Мар 2013, 13:49

Пиши ми на този e-mail: заличен имейл и ще ти обясня схемата.
dobromirkd
Потребител

Назад към Трудово право