- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 4
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 4
Наде, и от мен само попътен вятър !
- vassilev
- Активен потребител
Мерси, Музенце! Аз също благодаря и на двамата за прекрасните поздрави и пожелания!
- nk7702n
- Старши потребител
"...
Танцувам с тебе,
не свършва празника..."
- vassilev
- Активен потребител
Моето поколение е това, което помни комунизма и червените връзки, пубертета си изкара в разгара на "прехода", порастна между другото и не може да обясни на децата си, също навлизащи в пубертета, защо още са в "прехода" - от какво към какво прохождат...
-
lexy21 - Активен потребител
lexy21 написа:Моето поколение е това, което помни комунизма и червените връзки, пубертета си изкара в разгара на "прехода", порастна между другото и не може да обясни на децата си, също навлизащи в пубертета, защо още са в "прехода" - от какво към какво прохождат...
Когато на всички въпроси можем да дадем отговори,
и да ги подарим на децата си,
навярно убиваме бъдещето им, да ги търсят...
Днес...
Ти си знаеш отвъд...
Знаеш...
- vassilev
- Активен потребител
vassilev написа:Когато на всички въпроси можем да дадем отговори,
и да ги подарим на децата си,
навярно убиваме бъдещето им, да ги търсят...
Знам ли... На мен никой не ми "уби бъдещето" с отговори през `97-ма, когато завършвах гимназия, ама и ти си прав - никой не ми даде отговор, когато ядох препечени филии с кетчуп в първи курс и станах човек .. какво по-нормално толкова години след това на други хора никой да не дава отговор защо ядат препечени филии с кетчуп... Нека да не им убиваме бъдещето с отговори
-
Честит Рожден ден, Муза !
Желая ти щастие, защото когато човек е щастлив има всичко !
LY
Желая ти щастие, защото когато човек е щастлив има всичко !
LY
Последна промяна vassilev на 23 Фев 2013, 01:11, променена общо 1 път
- vassilev
- Активен потребител
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МУЗИЧКА!!!
Петьо ме подсети хихихи, знаеш, че съм отвеяно парче, но пък той е едно вярно приятелче Много те обичаме и двамата, целуваме те и прегръщаме искрено:
Петьо ме подсети хихихи, знаеш, че съм отвеяно парче, но пък той е едно вярно приятелче Много те обичаме и двамата, целуваме те и прегръщаме искрено:
-
Благодаря ви!
Желая и на вас много щастие, то включва всичко ...
Желая и на вас много щастие, то включва всичко ...
- muza_
- Потребител
lexy21 написа:Знам ли... На мен никой не ми "уби бъдещето" с отговори през `97-ма, когато завършвах гимназия, ама и ти си прав - никой не ми даде отговор, когато ядох препечени филии с кетчуп в първи курс и станах човек .. какво по-нормално толкова години след това на други хора никой да не дава отговор защо ядат препечени филии с кетчуп... Нека да не им убиваме бъдещето с отговори
Извинявай !
Коментирах поста ти неподготвен. Това което исках да кажа е, че не наизустените отговори и привнесени в съзнанието ни отговори, постулати и лозунги, ще ни водят към изкуплението, а смелостта да задаваме въпроси, дори и да не намираме отговори... Дори и на себе си. Най-вече на себе си.
Съжалявам още веднъж !
- vassilev
- Активен потребител
Честит рожден ден, Муза!
желая ти светлина и хармония
желая ти светлина и хармония
- nikoleta_e
- Потребител
И още една песничка за Муза !
- vassilev
- Активен потребител
vassilev написа: Извинявай !
Коментирах поста ти неподготвен. Това което исках да кажа е, че не наизустените отговори и привнесени в съзнанието ни отговори, постулати и лозунги, ще ни водят към изкуплението, а смелостта да задаваме въпроси, дори и да не намираме отговори... Дори и на себе си. Най-вече на себе си.
Съжалявам още веднъж !
Хайде няма нужда от извинения Нищо мъдро не съм написала, нито ти - нещо немъдро Просто - просто...
-
Благодаря!
Ако кетчупът е рецептата за ценностна система, значи е панацея и отпадат въпросите.
Ако кетчупът е рецептата за ценностна система, значи е панацея и отпадат въпросите.
- muza_
- Потребител
Ако ми позволите отново да пусна тази песен...
Много я харесвам !
Прочие, Лекси, къде е Петьо ?
За него ще е следващото парче !
Много я харесвам !
Прочие, Лекси, къде е Петьо ?
За него ще е следващото парче !
- vassilev
- Активен потребител
За p_n_n !
- vassilev
- Активен потребител
vassilev написа:Прочие, Лекси, къде е Петьо ?
Където си иска, предполагам За него:
-
lexy21 написа: За него ...
За него ...
Знам, че ще хареса ...
- muza_
- Потребител
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МУЗЕНЦЕ! ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО, ЧАК СЕГА СЕ ПОЯВЯВАМ! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, ЕНТУСИАЗИРАНА И ИЗПЪЛНЕНА С НОВИ ИДЕИ И БОДРО НАСТРОЕНИЕ! МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ОЩЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ДНИ!
За теб, спешъл:
За теб, спешъл:
- nk7702n
- Старши потребител
И още едно поздравче / гръцко, че знам, че обичаш/!
- nk7702n
- Старши потребител
|
|