начало

Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго

Отпуск по майчинство и промяна името на фирмата работодател

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отпуск по майчинство и промяна името на фирмата работодател

Мнениеот yani4ka » 29 Яну 2013, 14:14

Здравейте!
В отпуск по майчинство съм( 1-ва година) и от колегите си разбирам, че името на фирмата работодател ще бъде сменено както преобразованието й от ООД в ЕООД, освен това са подписали нови допълнителни споразумения към договорите си.
В тази ситуация и в ситуацията ако фирмата се закрие какви са последствията за служителите в майчинство? Болничните ми изтекоха, подадена е Декл. 50 и 51 и вече имах 1 превод на обезщетение за майчинство. Не съм потърсена от счетоводството, опитах да се свържа по телефона с тях за информация, но засега без успех. Има ли причина да се притеснявам?
yani4ka
Нов потребител

Назад към Трудово право