В началото на година слушах внимателно речта на един български юрист по ТВ ЕВРОПА,който твърдеше ,че тук в България е най-добре да се приемат "закони за бедни"- различни от тези "за богатите".
Това е отвратителна теза,която има за цел да изгони от родината им по-младите ни сънародници.
Оказа се,че да "се жалваш" от Психиатър в българската провинция е ...дори опасно за жалбоподателя!
"Гарван -гарвану око не вади!" е поговорка от "най-новите демократични промени" и се отнася за "Лекарските грешки" ...и прикриването им на юредическо ниво -от "своево рода "колеги" в образа на правистите.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бях огорчен от изявление на юрист по ТВ ЕВРОПА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Бях огорчен от изявление на юрист по ТВ ЕВРОПА
Много дълго продължава това ваше огорчение. Не вземайте чак толкоз насериозно нещата, щото не е добре за здравето.
- neutralen
- Активен потребител
Не само от болда а и от докторите.
- neutralen
- Активен потребител
Корупция в правото и медицината,правово се опитва да се създаде Индийска кастовост..което ни отдалечава от Европа.
- iliander
- Младши потребител
Нали си давате сметка,че непразораздавате около Екватора///
- iliander
- Младши потребител
neutralen написа:Не само от болда а и от докторите.
Насилственото психо лечение в Република България винаги и сега е по-евтино от Юредическите услуги...а и след насилствено психо лечение "претенцийте" към заплащане и социална справедливост изчезват!
- iliander
- Младши потребител
Цитат: "Много дълго продължава това ваше огорчение. Не вземайте чак толкоз насериозно нещата, щото не е добре за здравето."
То е така, но не е за подигравка. Освен ако всичко ви е наред, но по друга причнина
То е така, но не е за подигравка. Освен ако всичко ви е наред, но по друга причнина
- bilibi
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|