Тургут Йозал – бивш служител на World Bank, бивш министър-председател и президент на Турция. През 1991 година той казва “ Един ден България ще бъде наша, само че този път ще я купим ‘‘ . Турция рано или късно ще бъде приета в EU и Шенген - голям брои хора ( 1 - 2 милиона ) се заселват по нашите земи. Добро утро с мнозинство мосюлмани в парламента. За последните 10 години, потреблението на електричество в България се е увеличило с 10%. Твърдението, че през следващите десетилетия, нуждите ни ще се увеличат 3 - 4 пъти е безпочвено. Това отчасти може да се случи само, когато Турция се присъедини кам EU. Стройте Ядрени централи – Турците идват. Някои преполага ли, че може да го гледа този филм ?!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Турците идват - в EU, Шенген
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Турците идват - в EU, Шенген
Много стара информация. Турците вече са тук - имат си партия, депутати, обръчи от фирми, телевизии по които гледаме безкрайни турски сериали и новини на турски език. Вече има и заптиета в службите за "сигурност". Скоро всички ще научим турски език / от филмите по телевизията /. Жените вече ходят с шалвари, скоро мъжете ще почнат да носят чалми и фесове. Няма хора, които да не могат да играят кючеци. Остава само да си сменим имената - доброволно. Ветропоказателя винаги се обръща в посока на вятъра. А Вие - "политиците" сте ветропоказатели. Вървете пишете в други Форуми
- neutralen
- Активен потребител
Май изборите идват.
- fbr65
- Потребител
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Като вегетарианец, който харесва зеленчуците расли върху кокал, ще кажа - оооф аман – бех се зарекъл да не отговарям на небивалици, ама щото от десетина години не бех влизал в BG форум, да декларирам далновидна компетентност, па после всичко живо ме обграчи че съм Лобист. Много конспирация бе Люде - айде remote control-а в кенефа, че на некои телевизията не им се отразява положително ! Ама тва ще го изтапосам и в другата тема, дето и там индивиди изградили собствен тунел от реалнотст и неспособни да се покажат извън сапуненият мехур ме оцвилиха, та белким им попресветне ! Абе нещо много бавно зарежда Lex-а. Хубаво, че нема глад на Proxy-та, кът бе изотколешно. Ай със здраве и чакаите хабер !
Бе нещо не виждам иконка на " доспа ми се "
Умен
-
ednapopara - Младши потребител
ednapopara написа:Като вегетарианец, който харесва зеленчуците расли върху кокал, ще кажа - оооф аман – бех се зарекъл да не отговарям на небивалици, ама щото от десетина години не бех влизал в BG форум, да декларирам далновидна компетентност, па после всичко живо ме обграчи че съм Лобист. Много конспирация бе Люде - айде remote control-а в кенефа, че на некои телевизията не им се отразява положително ! Ама тва ще го изтапосам и в другата тема, дето и там индивиди изградили собствен тунел от реалнотст и неспособни да се покажат извън сапуненият мехур ме оцвилиха, та белким им попресветне ! Абе нещо много бавно зарежда Lex-а. Хубаво, че нема глад на Proxy-та, кът бе изотколешно. Ай със здраве и чакаите хабер !
Пише се с "й" (и кратко).
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Не разбрах - някой ви мисли за "Лобист", или вие се изживявате като такъв Не става ясно защо сте си променили решението от преди 10 години да не пишете в БГ форуми. Означава ли това, че вие не сте българин
- neutralen
- Активен потребител
Явно "господина" не е българин щом пише такива глупости. "Стройте ядрени централи - турците идват"
те не са си тръгвали.Наближава референдума и сега всеки тръгнал да пише по форумите,колко сте жалки.
Аз ли греша или този сайт е правен защото не виждам никакъв правен казус тук.То поне да беше и някоя смислена тема,а то само си "чешите езика"
те не са си тръгвали.Наближава референдума и сега всеки тръгнал да пише по форумите,колко сте жалки.
Аз ли греша или този сайт е правен защото не виждам никакъв правен казус тук.То поне да беше и някоя смислена тема,а то само си "чешите езика"
- ant35
- Нов потребител
Според мен правният смисъл и присъствието на темата в този форум се състоят в подмяната на въпроса на самия референдум, в опорочаване и обезсмисляне на разпоредбите на ЗПУГДВМС, в оселяндурването, в прекомерно високата цена ако щете ... ей такива простотии. По начин, по който на никой от тук насетне да не му се прище референдум.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Е такива филми
Бе то се некви такива ти се превиждат на тебе, както и в другата тема за АЕЦ Белене в Диарбекир, че аз не съм аз или съм някой друг или кво беше там, не помня вече.
Да ама на Мравката 35, не си му направил забележка как най правилно се изписва чешите или чешете. Ама и за какво ти е да го правиш, след като имаш удобен обект като мен, с които да поддържаш профила си на Активен потребител.
Без да искам най малко да те обидя, ще направя Copy - Paste на текст, който публикувах в един друг форум наскоро, където ми беше направена същата забележка.
Бе явно съм неграмотен, на Кирилица не бех писал от бая време. Е чети какво им бях пратил, щото там бяха двама и не пишеха нищо по темата, а само за това Й кратко и граматиката ми -
" Доволен съм от свършената работа и съм изказал суперлативи там, където намеря за добре. На изпит ли сме, запетайките няма ли да подредиш, та се хвана за ченгелчето на една буква как съм бил изписал. Та на всичкото отгоре и рекламата ти е ясна и колегите ти били жалки. Да не очаквате нормален човек да вземе да се оправдава. Обладани от мракобесие индивиди, заливайки всичко по пътя си със словестна диария. Oбикаля насам натам, чуди се кого да награчи и оплюe. Па после чакай някой да ти обяснява как се постига позитивно мислене. Hякой кучи г_з нямате ли под ръка там наоколо. Както ти, така и останалите подобни на тебе създания, моля не ме занимавайте със себе си ! Вечно, ще изскочи по някое безполезно изкопаемо, да ти размахва пръст и да те убеждава в някакви небивалици. "
И такива ми ти работи - Просто харесвам Сатирата и се изказвам малко по цветущо. Всеки с природата си - нали така. Аиде и Сурва Сурва !
Damn - Сега пък не виждам иконка сурвачка !
Да ама на Мравката 35, не си му направил забележка как най правилно се изписва чешите или чешете. Ама и за какво ти е да го правиш, след като имаш удобен обект като мен, с които да поддържаш профила си на Активен потребител.
Без да искам най малко да те обидя, ще направя Copy - Paste на текст, който публикувах в един друг форум наскоро, където ми беше направена същата забележка.
Бе явно съм неграмотен, на Кирилица не бех писал от бая време. Е чети какво им бях пратил, щото там бяха двама и не пишеха нищо по темата, а само за това Й кратко и граматиката ми -
" Доволен съм от свършената работа и съм изказал суперлативи там, където намеря за добре. На изпит ли сме, запетайките няма ли да подредиш, та се хвана за ченгелчето на една буква как съм бил изписал. Та на всичкото отгоре и рекламата ти е ясна и колегите ти били жалки. Да не очаквате нормален човек да вземе да се оправдава. Обладани от мракобесие индивиди, заливайки всичко по пътя си със словестна диария. Oбикаля насам натам, чуди се кого да награчи и оплюe. Па после чакай някой да ти обяснява как се постига позитивно мислене. Hякой кучи г_з нямате ли под ръка там наоколо. Както ти, така и останалите подобни на тебе създания, моля не ме занимавайте със себе си ! Вечно, ще изскочи по някое безполезно изкопаемо, да ти размахва пръст и да те убеждава в някакви небивалици. "
И такива ми ти работи - Просто харесвам Сатирата и се изказвам малко по цветущо. Всеки с природата си - нали така. Аиде и Сурва Сурва !
Damn - Сега пък не виждам иконка сурвачка !
Умен
-
ant35 написа:Явно "господина" не е българин щом пише такива глупости. "Стройте ядрени централи - турците идват"
Еми стоиме си тука нищо и никакви, па като дойде некво па като зине - ами как да не уважиш с отговор и такова. Се съм се питал как е мравка в мъжки род. Та ми е много чудно, кой ме е удостоил с вниманието си чичо мрав или леля мравка ?! Щото мен нещо ми мирише на Мрав пред пенсия по начина на изразяване, а и умен човек ще сложи годината на раздане, а не годините си в момента на регистрация.
И като стана на въпрос за мравуняци, господина или госпожа ant35, би трабвало да знае, че на всеки е ясно че Турците винаги са били и ще бъдат тук, но въпросът е в тяхната бройка и какви са техните правомощия. Като ти почернее мравуняка от рязани мравки с фесове, тогава кви ще ги надиплиш. Явно някои хора могат да разберат, какъв е вкусът на времето само като ги насърбат редки.
Ми за референдум ще пишеме - актуална тема. На баба ти за кастанетите ли да пишем та да не сме жалки. Какъв правен неправен и кво си ги завъртял, само недооправен си знае и май често ти се случва да си ги мислиш некви такива дето, никой друг не си ги мисли.
Явно мравуняка от който имаш е подразделението с Юристите, където пътечката е утъпкана и както следва : lex.bg - Форум - и след това едно стъпало под Общата дискусия. Ай със здраве и гледай да се не лъзнеш на некое редко . . . . . !
Умен
-
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|