Здравейте , проблемът ми е следния "жена ми" е бременна в 7-мия месец имаме брак от година и половина и разбрах че има връзка с човек който познава от 3 месеца, говоря за сериозна връзка.Общо взето усетих за връзката и след странното и държане към мен визирам "безразличие , отказ от това да правим общи неща,често излизане"докато не разбрах ,какво всъщност става.Аз разбира се се изнесох от къщата в която живеехме веднага щом разбрах за случващото се , смених местожителството си и т.н.Въпросът ми е когато тя роди ще насрочим развода и искам да знам имам ли шансове да се боря за детенцето си , защото искам това детенце да израстне пред мен , да го възспитам както сметна за добре и не мисля да се отказвам.Знам и ще се посъветвам с адвокат. Ако има хора ,които могат да дадат адекватно мнение ,ще съм им безкрайно благодарен.
Поздрави на всички!
- Дата и час: 01 Дек 2024, 07:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Развод след изневяра , въпрос за детето?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Развод след изневяра , въпрос за детето?
Да не би да грешите в преценката си, че жена ви има връзка с друг. Премислете по-трезво - жена ви ще става майка, може би това е причина за различното и поведение и отношение. Опитайте се, дори да има нещо да и простите - децата се нуждаят от баща и майка.
- neutralen
- Активен потребител
Здравейте , не не греша .Връзката и беше подтвърдена от самата нея ,колкото до прощаването бих и простил по принцип , но тя не го желае.С 2 думи нещата при нея са тип...аз съм на 13 години , чувства се много влюбена и се чуди как никой около нея не може да разбере защо е постъпила по този начин.Забравих да вметна с тази жена сме заедно от 7 години а живеем заедно от 6.Като цяло много ме заболя ,че постъпи с мен по този начин , а още повече от това ,че може да ме лиши от най-голямата радост на този свят а именно детенцето ми.Питах я много пъти защо постъпи така , защо пренебрегва мен , брака ни и бъдещия живот на детенцето ни а тя мълчи , не знам какво повече мога да добавя към моя случей....
- anonym
- Нов потребител
Новородено дете никой съд няма да Ви присъди. Това, че е изневерила, не значи , че ще бъде лоша майка. Шансът Ви е да искате максимално разширен режим на лични отношения с детето и след време да претендирате евентуално родителски права. Единственият начин да получите правата върху детето е да докажете , че майката не може да се грижи адекватно за детето. Това , че е на 13 г. не го разбрах впрочем.
- sunrise
- Активен потребител
В смисъл - държи се като 13 годишна
- neutralen
- Активен потребител
Значи смятате , че това е загубена кауза за мен Много жалко защото имах надежди над това нещо.Колкото до 13 годишната да ,това имах предвид мисли и действа като такава.
- anonym
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|