начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Разваляне договор с мобилен оператор

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Разваляне договор с мобилен оператор

Мнениеот dimslav » 05 Дек 2012, 17:51

Здравейте. През септември 2011 година сключих двугодишен договор с мобилен оператор.
Искам да го разваля, тъй като работодателят ми е осигурил безлимитен телефон (включително и за лични нужди).
Има ли начин да разваля договора, тъй като вече нямам нужда от тази услуга?
dimslav
Младши потребител

Re: Разваляне договор с мобилен оператор

Мнениеот neutralen » 05 Дек 2012, 19:43

Не смесвайте личните със служебните неща от живота, ако ме разбирате какво искам да ви кажа.
neutralen
Активен потребител

Re: Разваляне договор с мобилен оператор

Мнениеот TheOldMan » 05 Дек 2012, 22:24

Какво значение има за вас думата "договор"? Това е нещо, дето двама са го подписали с идеята, че докато този договор е в сила, те ще имат сигурността че условията остават същите.
Подписвате договор за заем с банка. Как ще се почувствате, ако на средата на договора получите писмо "Сори, намерихме по-изгоден кредитополучател, върнете до утре парите че ни трябват."
Трябвало е да мислите когато подписвате договора, или изобщо да не го подписвате.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Общи дискусии