начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Колко полицая са нужни, за да арестуват старец

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Колко полицая са нужни, за да арестуват старец

Мнениеот neutralen » 23 Ное 2012, 23:49

В случая Незирус си прави дискретна реклама, а не че има някакъв интерес по темата - той прави лични и любовни хороскопи.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 24 Ное 2012, 01:18

Я, колко населено станало :lol:

Док, тийна от снимката е Бил Гейтс.

Според адв. Иванов, който е до мен на масата и пие саке и се хили неистово, за завъртането на една крушка са необходими девет милиционера. А, Док :?: :lol:
Последна промяна emilgrigorov на 24 Ное 2012, 01:57, променена общо 1 път
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Ное 2012, 01:54

Аз пък този човек /Николай Колев - Босия/ го уважавам. Прочела съм доста неща от него, заради които се поинтересувах и от личността му /това през "Ерата Филчев", когато той беше един от малкото високоговорящи по въпроса с вноса и износа на магданоза, по-късно затвърдил се с култовата реплика на вече посланика Филчев "Тук е "Плод и Зеленчук" :wink: /. Върнах тогава назад за себе си картинката по отношение на биографията и личността му. Няма значение, че с много неща не съм съгласна - уважавам това, че през две коренно различни епохи в мисленето на българина, в два коренно различни "строя", този човек винаги е имал своя позиция, която е отстоявал явно и, която никога не е била в слуганаж на властта. И никога не е черпил дивиденти от нея. Ако някой от тези, които днес се подиграват и иронизират този
старец, може да каже за себе си същото - че е излязъл с името и, наречете го, с лудостта си, за да изкаже на глас това, което споделя сред близките си на маса, че го е правил през целия си съзнателен живот просто, защото е вярвал в това - нека хвърли първия развален домат по него.
Док, за първи път тотално не те разбирам, разбирай - изцяло не споделям.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 24 Ное 2012, 02:02

+1
Лекси, току що представата ми за теб се промени ... обърна се наопаки, Лекси.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Ное 2012, 12:06

lexy21 написа:Аз пък този човек /Николай Колев - Босия/ го уважавам. Прочела съм доста неща от него, заради които се поинтересувах и от личността му /това през "Ерата Филчев", когато той беше един от малкото високоговорящи по въпроса с вноса и износа на магданоза, по-късно затвърдил се с култовата реплика на вече посланика Филчев "Тук е "Плод и Зеленчук" :wink: /. Върнах тогава назад за себе си картинката по отношение на биографията и личността му. Няма значение, че с много неща не съм съгласна - уважавам това, че през две коренно различни епохи в мисленето на българина, в два коренно различни "строя", този човек винаги е имал своя позиция, която е отстоявал явно и, която никога не е била в слуганаж на властта. И никога не е черпил дивиденти от нея. Ако някой от тези, които днес се подиграват и иронизират този
старец, може да каже за себе си същото - че е излязъл с името и, наречете го, с лудостта си, за да изкаже на глас това, което споделя сред близките си на маса, че го е правил през целия си съзнателен живот просто, защото е вярвал в това - нека хвърли първия развален домат по него.
Док, за първи път тотално не те разбирам, разбирай - изцяло не споделям.

Благодаря ти, Лекси, за смисления разговор, който проведохме вчера. Все още съм в размисли относно съставомерността на деянието. В тая тема не ми се спори, нека всеки сам да реши кое е правилно и кое - не, доколко някъде в публичното пространство има някакви истини и какъв е начинът да се формира гражданско общество с ясна и категорична позиция във всеки един момент, какъв е пътят за протест срещу събитията, които провокират недоволство и възмущение у всеки един от нас... :)
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Ное 2012, 12:18

За всички, които се вълнуват от промени в положителна насока и все още вярват, че е възможно това, вместо да се насочат към някоя друга държава :P :
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Ное 2012, 13:26

Аз не видях никъде в поста на Лекси да пише: " Да, одобрявам хвърлянето на гнили домати като знак на протест срещу управлението на тая държава или срещу органите на реда или не, не одобрявам това, защото това не е начинът да постигна целите си". Тя е изразила мнението си относно личността на протестиращия, за това, че той все пак има смелостта да критикува и да се противопоставя на това, което не харесва и за това, че не печели никакви дивиденти от това. Тоест, това не е някаква показност или форма на манипулация с цел извличане на изгода. Отделен въпрос е този дали това е пътят и дали той би довел до положителен резултат. :!: За последиците за самия него няма да коментирам.
Относно полицията и какви са функциите и правомощията за намеса в такива случаи, мисля, че на всички им е ясно, така че няма нужда да го коментираме. Всеки, и lexy 21, и doc03 си имат принципна позиция и си я изразяват по подходящия за тях начин. Аз лично уважавам позицията и на двамата и смятам, че всеки има право на мнение, изхождайки от професията си и като гражданин на тая държава.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Ное 2012, 13:57

poli_g написа:Благодаря за поясненията ( ненужни за мен, защото цитирам друг), но доколкото познавам Лекси и себе си, като съобразих комуникацията помежду ни до момента от последните 4,5 или повече години, съм убедена, че НЕ ми е нужен "преводач". :)

п.п. От известно време опитвам да не се конфронтирам с теб, тук, заради дадено обещание към Лекси. Не е трудно да спазя обещанието, когато не настояваш за противното.

Нито съм ти преводач, нито се конфронтирам с теб. Аз съм дала същото обещание на Лекси. Положих доста усилия в тази насока, въпреки твоите опити в противоположна насока. Не можеш да ми забраниш да изразявам мнение тук колкото и да се опитваш. Имам мнение и ще го изразявам, колкото и да те дразни това.
П.П. Мнението ми е изцяло по темата.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 25 Ное 2012, 08:46

Ще се опитам да обобщя:
1. Колко полицая са необходими за арестуването на един старец?
2. Колко полицая са необходими за озаптяването на ония от десети "Б" (или"А", това също не стана ясно)?
3. Колко полицая са необходими за завиването на една крушка? (Поради оспорване становището на адв. Иванов)
4. Ти мене уважаваш ли ме, ма? (единствено и само помежду Поли и Надето).
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 26 Ное 2012, 10:29

Е тъй де, Док :lol: То това е въпросът.
И все си мисля, че разумният отговор (от 1 до 3) е единица, а останалото - нахалост.
По четвъртия въпрос изглежда силите се прегрупират.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 26 Ное 2012, 11:58

О не, не, Поли, не ме намесвайте, pls.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Ное 2012, 14:16

:lol: :lol: :lol: Григоров, аз не виждам смисъл да се обсъжда каквото и да било повече. Поли и аз се знаем отдавна, така че не бери грижа.
Ако някой от включилите се по темата има да каже нещо интересно по темата, окей. Иначе, за какво да дъвчем разни дреболии!? :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 26 Ное 2012, 22:40

В отговор, днес бяха отменени успоредката и халките в часовете по физическо :idea:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Ное 2012, 23:12

emilgrigorov написа:В отговор, днес бяха отменени успоредката и халките в часовете по физическо :idea:

Добре, аз лично ще го имам предвид! :)
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 26 Ное 2012, 23:34

Неее, очевидно в това е бил проблемът на ония от десети "Б". Нищо не разбираш.
Излизам от матрицата за тази вечер, започна филм с Чък Норис. Време е да понатрупам международен опит.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Ное 2012, 23:49

emilgrigorov написа:Неее, очевидно в това е бил проблемът на ония от десети "Б". Нищо не разбираш.
Излизам от матрицата за тази вечер, започна филм с Чък Норис. Време е да понатрупам международен опит.

Хубаво, приятно гледане и трупане на международен опит! :P
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 27 Ное 2012, 22:54

Специално за Док :lol: :lol: :lol:
И вземи, хвани самолета до Париж, да си пооправиш мирогледа :lol: :lol: :lol:
Последна промяна emilgrigorov на 28 Ное 2012, 05:47, променена общо 1 път
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 28 Ное 2012, 06:37

poli_g написа:... Пак се оплескА - става ти навик, манипулантино...

:lol:
Поли, това с палките и димилките си е по-после, в друг контекст. По време на млечната баня с маркуч не се наблюдава ни един :lol:
За разлика от единия (от общо шест) доматя :lol:
P.S. И веднага наЩе пуснаха преобладаващо материали за някакъв си измислен не.нормалник в Полша, дето бил се бил надъхал от оная отка.чалка Брейвик :idea:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии