Здравейте,
Предстои ми да напусна работата си, която работя на трудов договор и да се прехвърля на стаж, който ще бъде на граждански договор. Интересува ме има ли как впоследствие да докажа на друг потенциален работодател, че съм изкарал подобен стаж, т.е. има ли как да го впиша в CV-то си? Не говорим за бележка, която да ми бъде издадена за стажа.
Благодаря предварително.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 16:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Граждански договор - CV ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Граждански договор - CV ?
Благодаря много!
В този случай би ли било коректно да се впише като заемана длъжност в CV-то, макар и да не се води трудов стаж?
В този случай би ли било коректно да се впише като заемана длъжност в CV-то, макар и да не се води трудов стаж?
- vicho1
- Нов потребител
Re: Граждански договор - CV ?
Вичо1, в този случай страната по гражданския договор не заема длъжност в предприятието на контрагента, а му дължи само уговорения резултат.
Така, че - не би било коректно
Така, че - не би било коректно
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|