- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Колко полицая са нужни, за да арестуват старец
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
38 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колко полицая са нужни, за да арестуват старец
Според мен - един е достатъчен. Въпросът е - за какво са останалите 39, и кой им плаща заплатите?
Николай Колев - Босия
Николай Колев - Босия
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Re: Колко полицая са нужни, за да арестуват старец
" Няма време!"
- nk7702n
- Старши потребител
Николай Колев - Босия написа:Седят на столове три “Фактора” и умуват.
Единият от тях става и казва: ”Оказа се, че нашите решения не отговарят на действителността.”
Тишина.
Става вторият: ”Тогава да сменим решенията.”
Отново тишина, става третият:
“По-добре да сменим действителността.”
Отново тишина и тримата стават:
“Оказа се, че нищо не се е оказало”.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
С други думи, това, което ще се случи като случка, никой не може да предвиди, камо ли да предотврати. А, от многото преплитане на факторите, най - много всичко още повече да се обърка.
- nk7702n
- Старши потребител
Малка си още, не ги разбираш тия работи
Николай Колев - Босия написа: ... направих и една пластика от алуминиева шина за МВР. Монтирах я и отидох в касата да си взема парите. Дойде партийният секретар на Окръжното управление и ме попита кога милицията е плащала. Отидох отсреща в съда и пуснах нотариална покана до началника на ОУ на МВР да ми се издължат в двуседмичен срок. Не ми се издължиха и аз заведох дело. На втория ден ми донесоха парите в къщи с вой и закани. По този начин освен на ДС, станах черна овца и за милицията. Така се трупаха в папките разработки и доноси. Оказа се, че всички “приятели” са пописвали срещу мен. За съжаление това правеше и тогавашната ми жена. Всъщност първия път, когато я извикаха, тя се върна полуприпаднала. Втория път само ми съобщи и оттам нататък отношенията ни рязко се влошиха. Започнаха да ме заплашват по телефона или чрез разни лумпени. Заплашваха, че ще изнасилят дъщеричката ми, която беше тогава на 3-4 годинки. Обаждаха се на майка ми да гледа сериала “Октопод”, за да види как ще свърша. Будеха я през нощта, за да й кажат, че са ме обесили на собствените ми черва еди-къде си, та да отиде да прибере остатъците ми. Тя е чувствителен човек и много тежко преживяваше тия гаври. Обиски, задържания, закани, побои, подслушване и проследяване й идваха много, но тя издържа...
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Малка съм, ама знам, че хвърля развалени домати по парламента, нали!?
Ето и линк към противоправното деяние с висока степен на обществена опасност :
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/11/2 ... iia.173534
Ето и линк към противоправното деяние с висока степен на обществена опасност :
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/11/2 ... iia.173534
- nk7702n
- Старши потребител
Ама, като се замисля ... 40 редови полицаи, и още толкова разните там началници и разработчици и други тайни болни мозъци, с какво са се занимавали
Както си бяха едно време. И продължават да се люпят
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Благодаря за отговора, сега ми се изясни защо не са билЕ 3000, а 40.
Но все още не ми е ясно защо не са билЕ 1 Очевидно точно тази гънка ми се губи
Породи се и нова въпросителна - чии са билЕ очакванията, на тотото лЕ
P.S. Абе, Док ... между другото, ти кой набор си Мога да ти кажа над 1000 вица за тъпи милиционери (това са представители на органите на реда отпреди повече от 20 години, вече нямало такива).
P.P.S.И да не си помислиш, че ми е кеф да плащам заплатите на 80000 ... толерирани глупаци с объркана сексуална ориентация, гейове и елементарни плазмодии.
А това за лумпените, търкай баце, че Ше го видят ония от университета
Такива ли ви ги пускат вътрешните - всички са лумпени.
И какво ми говориш загадъчно, като Мона Лиза Като гледам какво мото си си лепнал, що не видиш още ли ми стои онова досие, дето от него научих какъв бил дядо ми, прадядо ми, и кой какво бил казал за мене ... любопитно четиво И тъпите даже си бяха подчертавали с червен и син химически молив (нямаше друго тогава, Док)
Но все още не ми е ясно защо не са билЕ 1 Очевидно точно тази гънка ми се губи
Породи се и нова въпросителна - чии са билЕ очакванията, на тотото лЕ
P.S. Абе, Док ... между другото, ти кой набор си Мога да ти кажа над 1000 вица за тъпи милиционери (това са представители на органите на реда отпреди повече от 20 години, вече нямало такива).
P.P.S.И да не си помислиш, че ми е кеф да плащам заплатите на 80000 ... толерирани глупаци с объркана сексуална ориентация, гейове и елементарни плазмодии.
А това за лумпените, търкай баце, че Ше го видят ония от университета
Такива ли ви ги пускат вътрешните - всички са лумпени.
И какво ми говориш загадъчно, като Мона Лиза Като гледам какво мото си си лепнал, що не видиш още ли ми стои онова досие, дето от него научих какъв бил дядо ми, прадядо ми, и кой какво бил казал за мене ... любопитно четиво И тъпите даже си бяха подчертавали с червен и син химически молив (нямаше друго тогава, Док)
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Що махна мотото бе, Док ?
Чакай да го напиша, от тук неможеш го изтри лесно: "Няма мъртви досиета ..."
Чакай да го напиша, от тук неможеш го изтри лесно: "Няма мъртви досиета ..."
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Не, Поли.
Ако е възможно, спести си и патоса. Днес ти е празник, честито, първо на първо
Възмущава ме паразитното съществуване. И активната глупащина. Въобще, а и в конкретния случай. Щото, ето преди малко се връщам, са ми надрънкали такса смет за една нива на Мачу Пикчу у царевичако, 2500 кинта за няма и година, и ... ще си ги платя. И кво ли не ... за да ми се правят на интересни разни плазмодии.
Като е нарушил - има си ред. Разпорежда, при неизпълнение - арестува. А останалите 39?
Нека са трима - а останалите 37, а?
Става дума за един дядка. Гротеска, Поли.
Айде моля ти се, не ми разправяй и ти глупости, и не ми вменявай, като онова ченге объркано
Ако е възможно, спести си и патоса. Днес ти е празник, честито, първо на първо
Възмущава ме паразитното съществуване. И активната глупащина. Въобще, а и в конкретния случай. Щото, ето преди малко се връщам, са ми надрънкали такса смет за една нива на Мачу Пикчу у царевичако, 2500 кинта за няма и година, и ... ще си ги платя. И кво ли не ... за да ми се правят на интересни разни плазмодии.
Като е нарушил - има си ред. Разпорежда, при неизпълнение - арестува. А останалите 39?
Нека са трима - а останалите 37, а?
Става дума за един дядка. Гротеска, Поли.
Айде моля ти се, не ми разправяй и ти глупости, и не ми вменявай, като онова ченге объркано
Последна промяна emilgrigorov на 22 Ное 2012, 19:37, променена общо 1 път
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
poli_g написа:... както влязох - излизам от темата...
Усетих ... полъхна. Вместо да почерпиш
И, да ти кажа, нямам нищо против данъците. Ама - ето. И тебе ти е кофти, ако трябва да се плаща за кофа боя. А за тия хрантутници- избяга
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
doc03 написа:На един строеж имало 40 работници. Лумпените обещали, че ще дойдат 40 камиона с тухли. Вместо обаче да дойдат очакваните 40 камиона с ... тухли (ще спелувам - Т - У - Х - Л - И ... това си го виждал, нали emilgrigorov ), взел че дошъл само един. Хванали се трима работници и го разтоварили. Само трима, защото иначе щели да си пречат. То можел и един, но правилата казвали - трима. Останалите 37 просто били там. Но един, някакъв никакъв, Григоров се казвал, им вменил вина за това че са били там (че съществуват).
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.
По-горе сбърках ...
Не трябват много гънки, а малко, но да се включват овреме
Док, ти ше вземеш да станеш нормален
Това, веднаж да се случи, и няма да се повтори. Ако имам нерви, и си струва, тия с 40-те камиона ще им се стъжни. Разбираш ли разликата?
Но всъщност значи, че нито съм поръчал правилно, нито съм наел работници според надеждността на ситуацията тоест глупак, не за тази работа. Логично е да им платя, освободя, и, станал за смях, да си ходя поживо поздраво.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Те кой клас са "бомбаджиите" ? Десети"А" или десети "Б" ?
Я чакай да те питам: В осми клас как бъркахте миниума и бронза, Док? И кой Фърляше бомбички по стената на училището - оная, откъм игрището?
Заловен тийнейджър без книжка. И чувството на вина, което го е обзело, веднаж осъзнал обществено опасното престъпление, което е извършил току-що.
P.S. В началото съм писал, че сте си същите. През 89-90 някакъв п.тьо ни наричаше студентите лумпени, та се наложи да му казваме от улицата да си ходи ... и си отиде, Док. И го забравиха вече
Я чакай да те питам: В осми клас как бъркахте миниума и бронза, Док? И кой Фърляше бомбички по стената на училището - оная, откъм игрището?
Заловен тийнейджър без книжка. И чувството на вина, което го е обзело, веднаж осъзнал обществено опасното престъпление, което е извършил току-що.
P.S. В началото съм писал, че сте си същите. През 89-90 някакъв п.тьо ни наричаше студентите лумпени, та се наложи да му казваме от улицата да си ходи ... и си отиде, Док. И го забравиха вече
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Споко,бе,Григоров е съвсем нормален и не взима дрога.А темата си е съвсем логична.Все пак от "старец" до "старец" има разлика.
- svettoslav
- Активен потребител
Ей, това е истината, Светославчо, който може да води мечката за ухото и да строи дърварите, той печели Ленчето!
- nk7702n
- Старши потребител
Така е.А мене питаш ли ме сега,като ми се падна Винета. Но за 100-те бона ще се прежаля.
Все пак требе да се спазват фолклорните традиции,нали?
П.П. Но преведе ли ми половината,както сме се разбрали-и ще и бия веднага дузпата.
Все пак требе да се спазват фолклорните традиции,нали?
П.П. Но преведе ли ми половината,както сме се разбрали-и ще и бия веднага дузпата.
- svettoslav
- Активен потребител
Доста се отклонихме от темата, но случайно попаднах на това :
http://e-vestnik.bg/11880
http://e-vestnik.bg/11880
- nk7702n
- Старши потребител
Аз пък не знам защо му се връзваш още. Във всеки форум си има разни тролове и хейтъри, дето се наакват от кеф ако успеят да предизвикат кавга или нечие възмущение. Аз го баннах и просто не чета словоблудствата му. От такъв нищо полезно няма да научиш, а както някой беше казал - като спориш с глупак, вероятно същото прави и той. Не падай до нивото му .
"Quis custodiet ipsos custodes?"
- kuzdov
- Потребител
doc03 написа:Прав си, но мъти и той главите на хората с разни лозунговидни неща, едни такива ... готини.
Та затова пратих и него и навалицата да си вземат цаки, от Дамския ...
Аз до момента не съм изразила никакво категорично мнение по въпроса - одобрявам, не одобрявам, вярвам, не вярвам, харесвам, не харесвам. Камо ли да вярвам на лозунги. Не харесвам крайностите също, всеки търси за себе си някакви истини и интерпретира действителността по определен начин. Просто забелязвам определени неща и поствам линкове от време на време. Коментарите и изводите всеки си ги преценя и прави лично от своя зрителен ъгъл и съобразно своя житейски опит.. Иначе, идеята за протест точно с изгнили домати ме разсмя много, съжалявам, не можах да се въздържа.
- nk7702n
- Старши потребител
emilgrigorov написа:Николай Колев - Босия написа:Седят на столове три “Фактора” и умуват.
Единият от тях става и казва: ”Оказа се, че нашите решения не отговарят на действителността.”
Тишина.
Става вторият: ”Тогава да сменим решенията.”
Отново тишина, става третият:
“По-добре да сменим действителността.”
Отново тишина и тримата стават:
“Оказа се, че нищо не се е оказало”.
Нямам думи просто Уникално
Личен и любовен хороскоп според датата на раждане.
- nezirus
- Младши потребител
38 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|