начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Колко полицая са нужни, за да арестуват старец

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Колко полицая са нужни, за да арестуват старец

Мнениеот emilgrigorov » 20 Ное 2012, 23:07

Според мен - един е достатъчен. Въпросът е - за какво са останалите 39, и кой им плаща заплатите?
Изображение
Николай Колев - Босия
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Re: Колко полицая са нужни, за да арестуват старец

Мнениеот nk7702n » 20 Ное 2012, 23:10

:roll: :roll: :roll: " Няма време!" :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 20 Ное 2012, 23:46

Николай Колев - Босия написа:Седят на столове три “Фактора” и умуват.
Единият от тях става и казва: ”Оказа се, че нашите решения не отговарят на действителността.”
Тишина.
Става вторият: ”Тогава да сменим решенията.”
Отново тишина, става третият:
“По-добре да сменим действителността.”
Отново тишина и тримата стават:
“Оказа се, че нищо не се е оказало”.

:lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 20 Ное 2012, 23:59

:lol: :lol: :lol: С други думи, това, което ще се случи като случка, никой не може да предвиди, камо ли да предотврати. А, от многото преплитане на факторите, най - много всичко още повече да се обърка. :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 21 Ное 2012, 00:27

Малка си още, не ги разбираш тия работи :lol:

Николай Колев - Босия написа: ... направих и една пластика от алуминиева шина за МВР. Монтирах я и отидох в касата да си взема парите. Дойде партийният секретар на Окръжното управление и ме попита кога милицията е плащала. Отидох отсреща в съда и пуснах нотариална покана до началника на ОУ на МВР да ми се издължат в двуседмичен срок. Не ми се издължиха и аз заведох дело. На втория ден ми донесоха парите в къщи с вой и закани. По този начин освен на ДС, станах черна овца и за милицията. Така се трупаха в папките разработки и доноси. Оказа се, че всички “приятели” са пописвали срещу мен. За съжаление това правеше и тогавашната ми жена. Всъщност първия път, когато я извикаха, тя се върна полуприпаднала. Втория път само ми съобщи и оттам нататък отношенията ни рязко се влошиха. Започнаха да ме заплашват по телефона или чрез разни лумпени. Заплашваха, че ще изнасилят дъщеричката ми, която беше тогава на 3-4 годинки. Обаждаха се на майка ми да гледа сериала “Октопод”, за да види как ще свърша. Будеха я през нощта, за да й кажат, че са ме обесили на собствените ми черва еди-къде си, та да отиде да прибере остатъците ми. Тя е чувствителен човек и много тежко преживяваше тия гаври. Обиски, задържания, закани, побои, подслушване и проследяване й идваха много, но тя издържа...
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 21 Ное 2012, 00:34

Малка съм, ама знам, че хвърля развалени домати по парламента, нали!? :mrgreen:
Ето и линк към противоправното деяние с висока степен на обществена опасност :lol: :
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/11/2 ... iia.173534
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 21 Ное 2012, 00:49

Ама, като се замисля ... 40 редови полицаи, и още толкова разните там началници и разработчици и други тайни болни мозъци, с какво са се занимавали :lol:
Както си бяха едно време. И продължават да се люпят :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 21 Ное 2012, 21:28

Благодаря за отговора, сега ми се изясни защо не са билЕ 3000, а 40.
Но все още не ми е ясно защо не са билЕ 1 :lol: Очевидно точно тази гънка ми се губи :lol:

Породи се и нова въпросителна - чии са билЕ очакванията, на тотото лЕ :?: :lol:

P.S. Абе, Док ... между другото, ти кой набор си :?: Мога да ти кажа над 1000 вица за тъпи милиционери (това са представители на органите на реда отпреди повече от 20 години, вече нямало такива). :lol:

P.P.S.И да не си помислиш, че ми е кеф да плащам заплатите на 80000 ... толерирани глупаци с объркана сексуална ориентация, гейове и елементарни плазмодии. :lol:

А това за лумпените, търкай баце, че Ше го видят ония от университета :lol:
Такива ли ви ги пускат вътрешните - всички са лумпени.

И какво ми говориш загадъчно, като Мона Лиза :lol: Като гледам какво мото си си лепнал, що не видиш още ли ми стои онова досие, дето от него научих какъв бил дядо ми, прадядо ми, и кой какво бил казал за мене ... любопитно четиво :lol: И тъпите даже си бяха подчертавали с червен и син химически молив (нямаше друго тогава, Док) :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 21 Ное 2012, 22:16

Що махна мотото бе, Док ? :lol:
Чакай да го напиша, от тук неможеш го изтри лесно: "Няма мъртви досиета ..." :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 22 Ное 2012, 19:22

Не, Поли.
Ако е възможно, спести си и патоса. Днес ти е празник, честито, първо на първо :lol:

Възмущава ме паразитното съществуване. И активната глупащина. Въобще, а и в конкретния случай. Щото, ето преди малко се връщам, са ми надрънкали такса смет за една нива на Мачу Пикчу у царевичако, 2500 кинта за няма и година, и ... ще си ги платя. И кво ли не ... за да ми се правят на интересни разни плазмодии.

Като е нарушил - има си ред. Разпорежда, при неизпълнение - арестува. А останалите 39?
Нека са трима - а останалите 37, а?

Става дума за един дядка. Гротеска, Поли.

Айде моля ти се, не ми разправяй и ти глупости, и не ми вменявай, като онова ченге объркано :lol:
Последна промяна emilgrigorov на 22 Ное 2012, 19:37, променена общо 1 път
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 22 Ное 2012, 19:40

poli_g написа:... както влязох - излизам от темата...

Усетих ... полъхна. Вместо да почерпиш :lol:
И, да ти кажа, нямам нищо против данъците. Ама - ето. И тебе ти е кофти, ако трябва да се плаща за кофа боя. А за тия хрантутници- избяга :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 22 Ное 2012, 20:42

doc03 написа:На един строеж имало 40 работници. Лумпените обещали, че ще дойдат 40 камиона с тухли. Вместо обаче да дойдат очакваните 40 камиона с ... тухли (ще спелувам - Т - У - Х - Л - И ... това си го виждал, нали emilgrigorov :) ), взел че дошъл само един. Хванали се трима работници и го разтоварили. Само трима, защото иначе щели да си пречат. То можел и един, но правилата казвали - трима. Останалите 37 просто били там. Но един, някакъв никакъв, Григоров се казвал, им вменил вина за това че са били там (че съществуват).
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. :D

По-горе сбърках ...
Не трябват много гънки, а малко, но да се включват овреме :)

Док, ти ше вземеш да станеш нормален :lol:
Това, веднаж да се случи, и няма да се повтори. Ако имам нерви, и си струва, тия с 40-те камиона ще им се стъжни. Разбираш ли разликата?

Но всъщност значи, че нито съм поръчал правилно, нито съм наел работници според надеждността на ситуацията :arrow: тоест глупак, не за тази работа. Логично е да им платя, освободя, и, станал за смях, да си ходя поживо поздраво.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 23 Ное 2012, 08:31

Те кой клас са "бомбаджиите" ? Десети"А" или десети "Б" ?
Я чакай да те питам: В осми клас как бъркахте миниума и бронза, Док? И кой Фърляше бомбички по стената на училището - оная, откъм игрището?
Изображение
Заловен тийнейджър без книжка. И чувството на вина, което го е обзело, веднаж осъзнал обществено опасното престъпление, което е извършил току-що.

P.S. В началото съм писал, че сте си същите. През 89-90 някакъв п.тьо ни наричаше студентите лумпени, та се наложи да му казваме от улицата да си ходи ... и си отиде, Док. И го забравиха вече :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 23 Ное 2012, 10:46

Споко,бе,Григоров е съвсем нормален и не взима дрога.А темата си е съвсем логична.Все пак от "старец" до "старец" има разлика.

svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 23 Ное 2012, 15:33

:lol: :lol: :lol: Ей, това е истината, Светославчо, който може да води мечката за ухото и да строи дърварите, той печели Ленчето! :wink:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 23 Ное 2012, 15:49

Така е.А мене питаш ли ме сега,като ми се падна Винета. Но за 100-те бона ще се прежаля.
Все пак требе да се спазват фолклорните традиции,нали?

П.П. Но преведе ли ми половината,както сме се разбрали-и ще и бия веднага дузпата.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 23 Ное 2012, 17:53

Доста се отклонихме от темата, но случайно попаднах на това :
http://e-vestnik.bg/11880
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот kuzdov » 23 Ное 2012, 22:26

Аз пък не знам защо му се връзваш още. Във всеки форум си има разни тролове и хейтъри, дето се наакват от кеф ако успеят да предизвикат кавга или нечие възмущение. Аз го баннах и просто не чета словоблудствата му. От такъв нищо полезно няма да научиш, а както някой беше казал - като спориш с глупак, вероятно същото прави и той. Не падай до нивото му :wink: .
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Мнениеот nk7702n » 23 Ное 2012, 22:50

doc03 написа:Прав си, но мъти и той главите на хората с разни лозунговидни неща, едни такива ... готини.
Та затова пратих и него и навалицата да си вземат цаки, от Дамския ...

Аз до момента не съм изразила никакво категорично мнение по въпроса - одобрявам, не одобрявам, вярвам, не вярвам, харесвам, не харесвам. Камо ли да вярвам на лозунги. Не харесвам крайностите също, всеки търси за себе си някакви истини и интерпретира действителността по определен начин. Просто забелязвам определени неща и поствам линкове от време на време. Коментарите и изводите всеки си ги преценя и прави лично от своя зрителен ъгъл и съобразно своя житейски опит.. Иначе, идеята за протест точно с изгнили домати ме разсмя много, съжалявам, не можах да се въздържа. :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nezirus » 23 Ное 2012, 22:52

emilgrigorov написа:
Николай Колев - Босия написа:Седят на столове три “Фактора” и умуват.
Единият от тях става и казва: ”Оказа се, че нашите решения не отговарят на действителността.”
Тишина.
Става вторият: ”Тогава да сменим решенията.”
Отново тишина, става третият:
“По-добре да сменим действителността.”
Отново тишина и тримата стават:
“Оказа се, че нищо не се е оказало”.

Нямам думи просто :-) Уникално :-)
Личен и любовен хороскоп според датата на раждане.
nezirus
Младши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии