начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Неволна информация при осиновяване!!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неволна информация при осиновяване!!

Мнениеот venetabaeva » 04 Ное 2012, 18:33

Здравейте!!
Имам правно питане. Родена съм февруари '89та година в болница Тина Киркова(сега Първа акушеро-гинекологична Света София) При раждането ми дават името Виктория, майката вписва имената си: Искра Николова Иванова. Бащата се пише-неизвестен. След някакви семйни дилеми решават да ме дадат за осиновяване. Идва реда на записалите се Ана и Румен Баеви които очакват своето бебе. Привикват ги за всички формалности, включително за срещата с юрисконсулта на болницата. При разговора с нея, жената упоменава, че за нея е много важно да попадна в добри ръце, защото съм дъщеря на нейната племенница.... Дотук с турските сериали :) След 20 години проведохме разговорЪТ с мама и тя ми разказа всичко. Знам имената на БМ, но няма легален път за намирането и.
Въпросът ми е: смятам да напиша молба до директора на болницата(втора.При първата ми дадоха имената на БМ) в която да пожелая да ме свържат с въпросната юристка (ако е жива). Имам ли право? По кой член? Дали няма да навредя на жената? Мерси предварително.
venetabaeva
Нов потребител

Re: Неволна информация при осиновяване!!

Мнениеот venetabaeva » 06 Ное 2012, 21:14

Не е прекалено лично.
Искам да се срещна с БМ.Предполагам че това е било един жокер за в бъдеще от тази жена,защото в БГ по легален път(чрез дело)е почти невъзможно освен ако не си с тежък здравословен проблем.
venetabaeva
Нов потребител

Мнениеот venetabaeva » 06 Ное 2012, 21:16

Предполагам,че щом имат роднинска връзка,юристката знае дали би искала тази жена въобще да ме види,дали има смисъл ит.н.
venetabaeva
Нов потребител

Мнениеот krem_karamel » 07 Ное 2012, 11:45

Аз не бих разчитала на 100 %, че казаното отговаря на истината, т.е. че е племенница на юристката. Самата хипотеза предполага доста легендаризиране, факт. Може да е някаква роднина, близка, далечна позната, а може да са казани думите с друга цел. Не го приемайте за твърда изходна точка.
Реално доста съм озадачена как така Ви отговориха писмено с данните на родилката ... Правилно ли съм разбрала, че сте ги получили ?
krem_karamel
Потребител

Мнениеот venetabaeva » 07 Ное 2012, 21:13

Много правилно сте ме разбрали за това це са ми дадени имената на БМ от болницата.Пуснах молба и ми отговориха.И аз съм скептицна за тази информация це са роднини,но майка ми е много сигурна в нейните думи и каза це помни всицки.
venetabaeva
Нов потребител

Назад към Семейни казуси