начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

некоректен работодател

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

некоректен работодател

Мнениеот plamid » 06 Ное 2012, 11:11

здравейте. напуснах преди един месец една фирма по взаимно съгласие. изработих си един месец предизвестие както трябва. молбата ми е пусната с дата 6.09 /официален празник/ защото бяхме на работа със заповед от работодателя /която не е заверена както се оказа и ми се струва доста фалшива/. в последствие когато отидох да си взема последната се оказа че за месеца на предизвестие не съм успяла да изработя трудовото ми възнаграждение което е по договор. и затова бях помолена грубо да подпиша документ за платен отпуск през времето на изработване на предизвестие, за да получа по-малка заплата от тази по договор. малко съм обидена от некоректното държание на работодателя ми и ми се иска да извадя кирливите му ризи а такива има много. та въпроса е: мога ли да направя нещо без да пострадам още?
може ли по време на предизвестие да се ползва изобщо платен отпуск?
притежавам бележка за доход за септември с нанесено възнаграждение такова каквото е трябвало да бъде /250лв/ и поправена такава бележка за септември след подписване на платена отпуска /197лв/. това не е ли поправяне на документи?
притежавам подписана молба с дата 6.09 и свидетели които да докажат че сме били на работа?
смятате ли че мога да постигна нещо или ще разлая кучетата.
искам само да накажа работодателя не да извличам някаква изгода за мен самата.
благодаря за мненията
plamid
Нов потребител

Назад към Трудово право