начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

tedyxaz, време е да паднеш на колене !! (by advokat_nikolov)

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

tedyxaz, време е да паднеш на колене !! (by advokat_nikolov)

Мнениеот plamen1nikolov » 19 Окт 2012, 19:54

--

Я да си припомним малко овчи постановки и мисли :)

Тук някоя си с овчи мозък (tedyxaz) ме компроматира, че видиш ли асистентите-проверяващи ме скъсали на казуса по НПН от април т.г. :mrgreen: Щото някой си, на когото в главата му са думите "базис" и "надстройка" (диалектически материализъм), го пуснали да проверява казуси без дори да познава доктрината и практика до 1944 :wink: И тръгнали по упражнения да пълнят главите на студента с "Диалектика на природата" и "Философски тетрадки" и да го учат на диалектическо мислене :lol: Срамота !

tedyxaz написа:С дълбоко прискърбие Ви съобщавам, че най-великия от великите пеналисти, светилникът на познанието и обективновярното знание, най-великия от великите пеналисти, не успя да си вземе писмения държавен изпит по наказателноправни науки.

Изображение

Изображение

А дали малкият овчи мозък на tedyxaz знае коя е проф. Чинова ?

А случайно овчия мозък на tedyxaz дали знае кои са единствените две шестици при проф. Чинова ?

Аз и моята колежка Милица Карамфилова, която също пострада април от "диалектическото мислене" на някой си асистент !

Хиляди благодарности на проф. Чинова, че ни оцени точно с колежката и справедливостта възтържествува !

Пържи се, tedy ! Пържи в собствената си омраза и злоба !

Я ! И Корнезов ми писал Отличен :)

Изображение
plamen1nikolov
Нов потребител

Re: tedyxaz, време е да паднеш на колене !! (by advokat_niko

Мнениеот plamen1nikolov » 19 Окт 2012, 22:01

--

Ей, tedyxaz, няма ли да кажеш нещо ? Значи може да слагаш името ми по форумите, а сега се криеш като на агнето майка му някъде по кошарите :lol: Много смела беше преди няколко месеца, а :)

Видя се в крайна сметка, че си мекотело, така че още ли мърдаш ?
plamen1nikolov
Нов потребител

Re: tedyxaz, време е да паднеш на колене !! (by advokat_niko

Мнениеот plamen1nikolov » 20 Окт 2012, 13:39

-

И последно, поклон пред десетките трудове на проф. Никола Долапчиев, които с дълбок интерес изучих : :wink:
Проблем е, когато асистентът по Наказателно право не ги е чел :)

Всъщност Ник. Долапчиев е академик, но понеже в БАН, към тоя момент (1941), не е имало понятие "академик", което било характерно за страните от бившия Съветски блок, се е използвало "редовен член" на БАН. Никола Долапчиев е възстановен като академик през 1991 г.

Днес "редовен член" на БАН и "академик" са равнозначни.

адвокат Никола Долапчиев, кантората му е била на ул. цар Асен 3, София, заедно с адвокат Димитър Алексиев :D

Forest Lawn Memorial Park (Hollywood Hills)
Los Angeles
Los Angeles County
California, USA

Изображение
plamen1nikolov
Нов потребител

Назад към Общи дискусии