- Дата и час: 28 Ное 2024, 22:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 3
Много сте дискретни с тез' малките буквички и с изсветлените текстове. Само ми събуждате любопитството да ходя да ги чета.
Дами канят!
Дами канят!
- muza_
- Потребител
Който не е гледал този филм - да се поправи :
Movie:Jeux d'enfants (2003)
Movie:Jeux d'enfants (2003)
-
lexy21 - Активен потребител
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
И още...
- nk7702n
- Старши потребител
Хахаххаааааааааа, Наде, идвай на помощ... Гледам клипчето, качено от Василев и ми стана много смешно, щото мацката там /в определени пози/ много ми заприлича на мен самата /изключая чипия нос/. Споделям аз с Музичка тези наблюдения и тя ми вика - нееееееееее, те ми иприличаш на тази, само дето косата ти е по-тъмна/:
Ошашавих се, помагай на коя от двете
И за всички, които не се интересуват от горното, с извинения за лиричнито отклонение
Ошашавих се, помагай на коя от двете
И за всички, които не се интересуват от горното, с извинения за лиричнито отклонение
-
Айде, Наденце!
Ти си арбитърът!
Не само да прилича, но и да изразява. Коя от двете?
И още малко ...
Ти си арбитърът!
Не само да прилича, но и да изразява. Коя от двете?
И още малко ...
- muza_
- Потребител
Музенцеееее, и от двете най - доброто, естествено.. Таман съм загряла.
- nk7702n
- Старши потребител
Абе, тоя горният текст за никоя от двете не се отнася, да кажа за всеки случай, да не стане някаква грешка.
Сега за двете най - красиви мадами на дансинга :
Сега за двете най - красиви мадами на дансинга :
- nk7702n
- Старши потребител
А! Текстът ... Ама аз не съм го гледала ...хехех
Не знам, според мен, най-много прилича и изразява Лекси тази - Грозна като смъртта.
Като си казала текст - една история ...
Не знам, според мен, най-много прилича и изразява Лекси тази - Грозна като смъртта.
Като си казала текст - една история ...
- muza_
- Потребител
Добър вечер на всички танцьори и танцьорки!
- nk7702n
- Старши потребител
Наде, /ох, пак ме хваща смешката/, ама като гледам клипчето на каризматичния дует и направо Май на Филип Марлоу /героят на Реймънд Чандлар/ беше репликата "Дълго се чудих - така, както го гледах, да го бия ли, да го ч`кам ли", пък за дамата от дуета - направо ми идва да хвана гъбата и да попивам лигавите следи, които оставя И двамата винаги са ми били яко смешни Да ви черпя с друг техен клип, че и Слънцето е снамано там, като глав сек Ама вижте го само колко сериозно гледа
П.П. За Цв. Цв. - ама това е с уважение към настоящия министър-председатетел, да не си помисли министерството, че е с ирония и да ме погне, серизно трябва да се гледа на нещата
П.П. За Цв. Цв. - ама това е с уважение към настоящия министър-председатетел, да не си помисли министерството, че е с ирония и да ме погне, серизно трябва да се гледа на нещата
-
Абе, мен ако питаш, си подхождат двамцата от дуета, за жалост вече отсъстващ дует.Е, Галето е малко лигавичка, ама тя защото е от руски произход, те са така малко лигавички, не като българките лошички и налитащи на бой.
Ама, що пък да им е лесно на мъжете, много лесно не е интересно.
А, за Цв.Цв. сме на едно мнение, обаче Бате Бойко респектира, не е смешен като вътрешния. Е, от време на време няма лошо да се закачаме с тях с по някой виц, ама в рамките на допустимото, че ще вземем да получим ония" три неочаквани съобщения..."
От мен :
Ама, що пък да им е лесно на мъжете, много лесно не е интересно.
А, за Цв.Цв. сме на едно мнение, обаче Бате Бойко респектира, не е смешен като вътрешния. Е, от време на време няма лошо да се закачаме с тях с по някой виц, ама в рамките на допустимото, че ще вземем да получим ония" три неочаквани съобщения..."
От мен :
- nk7702n
- Старши потребител
Наде, категорично това за мен е по-добрият дует , ама ти си знаеш, че съм им фен, нищо ново не ти казвам Ама пък Боко го няма в техните клипове, как да не се разстроя Искам така някой да ме погледне строго и справедливо и да тпридаде тежест на "посланието"
-
Хубаво, де, мило, не се разстройвай! Веднага ти качвам Бате Бойко и то не намръщен, а усмихнат.
http://maitapi.com/zvezdi/889-bojko-borisov-32-snimki
И музикално озвучаване / то е за Вътрешния/
Не щат нещо да ми се качат картинките, ще караме на линкове тая вечер
http://www.vbox7.com/play:4c6cda66
http://maitapi.com/zvezdi/889-bojko-borisov-32-snimki
И музикално озвучаване / то е за Вътрешния/
Не щат нещо да ми се качат картинките, ще караме на линкове тая вечер
http://www.vbox7.com/play:4c6cda66
- nk7702n
- Старши потребител
Я докато върви финала на световното клубно по волейбол /Тренто води в резултата, пък Казийски мачка, уникално е това момче, бе,а на този етап направо на това му се вика побой, ама дай Боже да не се обърнат нещата /
-
Поздравче за специални хора, които харесват тази музика
- nk7702n
- Старши потребител
И понеже днес е празник, още една
- nk7702n
- Старши потребител
|
|