жертва съм на психически тормоз.
не ми е разрешено да излизам извън работно време. само 5 мин за 1 цигара 2 пъти дневно. изпълнявам 2 длъжности с 1 заплата.и 1 мин закъснение се записва в тефтер и ще ме наказват. какво да правя. помощ.съвет
- Дата и час: 26 Ное 2024, 16:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Психически тормоз на работното място
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Психически тормоз на работното място
@Pause: И от кой конкретно ще се оплаче? Кой ще е извършителя? Щото "ми те всички ме тормозят, на смяна ме псуват по 20 пъти"... звучи несериозно. Ще разлепят обяви на видно място "Моля, не псувайте персонала, травмирате го!"? Прилича ми на "Моля, не хранете животните" в зоопарка.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Re: Психически тормоз на работното място
"Моля не мажете с гoвна по стените" - надпис в кенеф в Северозападна България.
- kleines
- Потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|