Честит рожден ден, Били!
Хъм.... миналата година много .ъъъъ, философски съм те поздравила .
Тази година?.... пожелавам цялото щастие на земята да ти се стовари на главата . Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска!
Весел празник, слънчева
- Дата и час: 28 Ное 2024, 22:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЕКСИ!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЕКСИ!
Хайде и аз да се наредя на опашката
Малко съм на зор и затова ще бъда кратък - честито, да си ни здрава, весела и щастлива
Малко съм на зор и затова ще бъда кратък - честито, да си ни здрава, весела и щастлива
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
Честит рожден ден, Били!
Как с малко думи да кажа това, което ти пожелавам. Дълго е, но ще започна с ПОЖЕЛАНИЕТО ЗА ЗДРАВЕ, а от там нататък - БЕЗКРАЙНО МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ДЪЛГОЛЕТИЕ.
Весели се и танцувай малка чаровнице. Винаги така.
Наздраве!
Как с малко думи да кажа това, което ти пожелавам. Дълго е, но ще започна с ПОЖЕЛАНИЕТО ЗА ЗДРАВЕ, а от там нататък - БЕЗКРАЙНО МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ДЪЛГОЛЕТИЕ.
Весели се и танцувай малка чаровнице. Винаги така.
Наздраве!
-
Melly - Старши потребител
Честит рожден ден!
Да си жива и здрава , все така лъчезарна и страхотна , много късмет и успехи!
Наздраве и весело изкарване на празника!
Малко за настроение
Да си жива и здрава , все така лъчезарна и страхотна , много късмет и успехи!
Наздраве и весело изкарване на празника!
Малко за настроение
Последна промяна REVOLUTION на 21 Сеп 2012, 17:23, променена общо 1 път
- REVOLUTION
- Активен потребител
ЧРД, мила Били! Нека да си запазиш отвореното към всички сърце и ведро настроение! Бъди много щастлива, пожелавам ти да получиш всичко най - ценно в живота, защото го заслужаваш!
Много целувки и весел празник!
Много целувки и весел празник!
- nk7702n
- Старши потребител
ykovachev написа:Хайде и аз да се наредя на опашката
Ти къде се пререждаш,бе,а? АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ СЕ ИЗКАЗАЛ
- Билинка,милинка,билинка милинка,гъди-гъси-гъди-гъди,гуди гуди-гуди,какво прави мойто терариумчеценценценце,бе,гъди-гъди-гъди-гъди..
М ! -няма гъдел,бе ! Кофти Нищо не хващам
- svettoslav
- Активен потребител
Ша ма извинявате ако една идея по-лигаво ми изглежда поздрава,ама така ми дойде.
Но сега като надуем гайдата,че се трОшат чаши
http://www.youtube.com/watch?v=-kYDUyJC ... re=related
Но сега като надуем гайдата,че се трОшат чаши
http://www.youtube.com/watch?v=-kYDUyJC ... re=related
- svettoslav
- Активен потребител
Сега, още едно поздравче, тоя път за lexy 21 / хубавите хора заслужават по много песнички наведнъж/
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Сега, още едно поздравче, тоя път за lexy 21
Е аз да не съм го пуснал за " lexy 22 "или пък за " lexy 23 ":shock:
Макар че имам и две такива странни имена в тефтерчето Мирише ми на някакво набедяване тука
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:nk7702n написа:Сега, още едно поздравче, тоя път за lexy 21
Е аз да не съм го пуснал за " lexy 22 "или пък за " lexy 23 ":shock:
Макар че имам и две такива странни имена в тефтерчето Мирише ми на някакво набедяване тука
Айде, стига се жалва, терариумът ще отвори другата седмица. Затова пийни две - три за утеха и за здравето на Лекси и да оставим рожденичката да празнува на воля празника с :
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа: Затова пийни две - три за утеха и за здравето на Лекси и да оставим рожденичката да празнува на воля празника с :
....
....щеше да е с мен,но ми е висок хонорара,за съжаление! Имам висока ставка
- svettoslav
- Активен потребител
Coyote ugly
- muza_
- Потребител
Честит рожден ден, Lexy.
Здраве, щастие, много професионални и лични успехи ти желая; нека лъчезарното и свежо настроение, с което ни зареждаш да е твое ежедневие ... Весел празник!
Здраве, щастие, много професионални и лични успехи ти желая; нека лъчезарното и свежо настроение, с което ни зареждаш да е твое ежедневие ... Весел празник!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Абе, знаехте ли, че максималният брой усмивки е 20, иначе мението ви съдържало прекалено много
Гледам, че и миналата година пак съм скофтила времето, ама важното е настроението А на всички вас:
Гледам, че и миналата година пак съм скофтила времето, ама важното е настроението А на всички вас:
-
lexy21 - Активен потребител
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|