начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

помощ неизплатени заплати

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помощ неизплатени заплати

Мнениеот dinko124 » 09 Сеп 2012, 16:19

Здравеите работодателя ми има дами дава 6 заплати и командировки близо 3500лв ми дължи ,плащал е осигуровките на заплатите проверих в нап ,назначен съм на трудов договор чл.68,ал1,т.2 как да постъпя мога да напусна поради неизплатени заплати без предизвестие ,чува се 4е ще затваря фирмата и може даме съкрати фирмата е от холдинга на главболгарстрой
dinko124
Младши потребител

Re: помощ неизплатени заплати

Мнениеот wladi » 09 Сеп 2012, 22:15

Щом е Главболгарстрой, поне ще имате сигурност, че ще си получите парите щом са начислени.
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Мнениеот borini » 15 Окт 2012, 20:57

Здравейте,
Моят казус е подобен.Аз също имам неизплатени 6 заплати,но при мен ситуацията е ,че тригодишния срок за обжалване наближава!Периода на дължимите заплати е ноември 2009-април 2010 г.Въпросът ми е тъй като месеците са поредни,кой срок за обжалване е миродавен ,т.е. мога ли например през април да заведа дело за целия период или губя правото за обжалване за предходните месеци!Благодаря ви предварително!
borini
Младши потребител

Мнениеот rts » 16 Окт 2012, 12:41

Все още не сте изгубили нищо. Наемете си адвокат, няма да се спарвите без него. С адвоката си обсъдете въпросите по делото.
rts
Активен потребител

Назад към Трудово право