начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

нарушаване съдебно решение

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

нарушаване съдебно решение

Мнениеот herman » 24 Авг 2012, 19:33

Моля за съвет как да постъпя?Бившата ми съпруга нарушава съдебното решение и не иска да ми дава детето.В понеделник заминавам на море имам резервация ,а тя отказва да пусне детето въпреки ,че според съдебните решение имам право да го взема през отпуската.КАК ДА ПОСТЪПЯ?
herman
Младши потребител

Re: нарушаване съдебно решение

Мнениеот Гост. » 25 Авг 2012, 12:14

:roll: Когато не може да се разберете доброволно алтернативите са две ( избирате между изпълнително дело или сигнал в прокуратурата), ама не казвате, какво имате в ръкава ( разбирайте доказателства).
Сега е малко късно, след като имате платена почивка на море и трябва да заминете в рамките на 48ч.

Обадете се на адвоката, който ви води брачното дело- той знае като как да принуди майката да не препятства режима ви на лични, но това отнема време. А вие не разполагате с такова.
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси