начало

Наказаха съдията от СРС Васил Петров за недопустими коментари за домашното насилие Наказаха съдията от СРС Васил Петров за недопустими коментари за домашното насилие

отчужден имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

отчужден имот

Мнениеот Мая » 22 Ное 2001, 23:25

През 1978 със заповед но СГНС за държавно жилищно строителство беше ми отчуждена къща и дворно място. Разчисти се терена и започна строителство на същото място.Построи се част от блока( върху моето място) но онази част където е апартамента с който сме отчуждени не се строи.Всъщност всичко се разчисти и за строеж вече не става дума.От общината казват че нямат пари.Ама ни взеха не само имота ами и пари.Знае ли някой как да ги накарам да си изпълнят задължението.Аз имам заповед 100 ама това не е апартамент нали?
Мая

RE: отчужден имот

Мнениеот адвокат » 23 Ное 2001, 10:44

Вашият случай няма да може да бъде решен в този форум. По-добре се обърнете към адвокат.
адвокат

RE: отчужден имот

Мнениеот hebigatsu » 27 Ное 2001, 18:52

Съгласен съм с колегата. В конкретният случай без да се видят документите с които разполагате и да се изясни точната фактическа обстановка даването на становище е неприемливо, защото може да има най-малко два три варианта на решение на проблема или същият да не може да бъде решен на този етап.
hebigatsu
Активен потребител

RE: RE: отчужден имот

Мнениеот Мая » 27 Ное 2001, 22:44

Всъщност аз имам само акт 100.Това което ме интересува има ли съдебна практика по такъв проблем, защото само за София такива като мене са 1800, а за страната са над 2200 и всички тези случаи са идентични тъй като се е процедираше по схема еднаква за всички
Мая

Re: RE: RE: отчужден имот

Мнениеот julyanvonemona » 18 Авг 2012, 09:16

Мая написа:Всъщност аз имам само акт 100.Това което ме интересува има ли съдебна практика по такъв проблем, защото само за София такива като мене са 1800, а за страната са над 2200 и всички тези случаи са идентични тъй като се е процедираше по схема еднаква за всички

Темата няма развитие но е интересно дали Мая е потърсила правата си по предвидения в закона ред.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: отчужден имот

Мнениеот Melly » 18 Авг 2012, 09:49

Мая, може би вече да има правнуци, julyanvonemona. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител