начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Първият ви месец след назначаването на работа

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Първият ви месец след назначаването на работа

Мнениеот totenkopf » 14 Авг 2012, 22:19

Помните ли първият си месец след като ви назначиха, как се справяхте и какво представляваше работата и какви бяха впечатленията ви от работата?
totenkopf
Нов потребител

Re: Първият ви месец след назначаването на работа

Мнениеот alkaline » 23 Авг 2012, 17:29

Помня да, още бях леко шашнат и неприобщен към колектива но след 2-та седмица и няколко групови посещения на нощни заведения нещата се оправиха ;) Сайт, в който ще намерите изгодни решения за интериорни врати Русе. Shopzone.bg, пък е отличен онлайн магазин, предлагащ изгодни цени. Също изгодни цени, дори и след доставката от Румъния ще намерите в Shopamor.ro. Filmi BG, пък е сайт, от който да намерите най-яките български филми.
Последна промяна alkaline на 17 Дек 2012, 13:48, променена общо 1 път
alkaline
Нов потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 03 Сеп 2012, 15:05

Първият ми месец в Народната милиция като лейтенант - районен инспектор, беше много стресиращ. Изхождайки от всичко онова, на което ни учеха, си дадох сметка, че то не може да бъде свършено и дори споделих с един началник, че с такъв район не бих могъл да се справя с работата без да разполагам поне от време на време със служебен автомобил и поне с малко помощ от някого. Нямах представа, че именно офицерите са тези, които обират паяжините по мръсните тавани и отгръщат смрадливите дюшеци при обиски, както и вадят трупове от реки и разни други всевъзможни места... После свикнах и разбрах, че просто съм си завишил сам критериите, но работата докрай си остана напрегната и стресираща...
Първият месец като съдебен изпълнител работих като тежък маховик по инерция на бързи обороти, защото си мислех, че когато има работа, тя трябва да се свършва бързо, защото ще дойде друга и ще ни затрупа. Не знаех, че има и бюрократично отношение към работата. След това поех всичката тежка работа в нашия съд от кавалерски подбуди към другите три колежки, защото тежките скандални случай не са като за жени.
Първият ми месец като адвокат също беше стресиращ, но имах късмет още тогава да изкарам пари повече от заплатата ми в съда. След това всичко тръгна добре, но началото беше трудно /не само защото беше ново начало, а защото беше съпроводено с други неприятни обстоятелства, натрапени ми от лоши хора/. Причерняваше ми, когато имах колебание и имаше вероятност да не мога да помогна на някого и пиех ксанакс. После всичко стана рутина.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот nayden_papov » 19 Сеп 2012, 09:50

totenkopf написа:Помните ли първият си месец след като ви назначиха, как се справяхте и какво представляваше работата и какви бяха впечатленията ви от работата?

Да разбирасе, че помня бях леко шашнат незнаех какво става. Но колеготе ми бях просто страхотни те много ми помогнаха да навляза в работата за което съм им благодараен. Като цяло парвия месец е малко кофти, но няма нищо страшно :)
nayden_papov
Нов потребител

Назад към Общи дискусии