начало

Наказаха съдията от СРС Васил Петров за недопустими коментари за домашното насилие Наказаха съдията от СРС Васил Петров за недопустими коментари за домашното насилие

Акт за узаконяване

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Акт за узаконяване

Мнениеот julyanvonemona » 09 Авг 2012, 04:34

poli_g разбира се, че работя с двоен стандарт! Че кой харесва само кафяви обувки? И черните са готини!
Бранислав Нушич написа:
Моята автобиография завърши на 18 годишнината ми. Тогава се ожених и започна моята биография!

Цитатът е по памет и не знам дали съм го предал точно, но е ярък пример за двоен стандарт!
Но нека се върнем към "проектоединтификаторите" и попълването им.
emilgrigorov не си мислете че съм Ви забравил! И така! Отговорете моля, кое е решаващото действие даден "проектоединтификатор" да стане единтификатор. След верния отговор ще Ви пратя един "Warstainer" по куриер.
Менторите, които и да са те, да си траят!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 09 Авг 2012, 10:14

Брях, какво ищах да препитва :lol:
julyanvonemona, мисля, че бях пределно ясен. Ваше изключително право е да получавате необходимата Ви информация срещу заплащане :lol: Предварително, естествено. :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 09 Авг 2012, 11:40

emilgrigorov
Мое изключително право е да вземам! После ако има благоприятно разположение на звездите и ако не ме боли корем можем да говорим (забележете - само да говорим) за пари!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация