- Дата и час: 25 Ное 2024, 04:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
- малко смях........ Vol. 1
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: - малко смях........
На мен пък ми хареса тоя виц :
Питат радио Ереван:
- Последният министър на образованието в България е египтолог. Мислите ли, че това е подходяща квалификация?
- А защо не? И без това българското образование е пълно с мумии.
Питат радио Ереван:
- Последният министър на образованието в България е египтолог. Мислите ли, че това е подходяща квалификация?
- А защо не? И без това българското образование е пълно с мумии.
- nk7702n
- Старши потребител
Хайде, нещо и от мен за подобряване на настроението:
Митре станал отличник у ТКЗС-то и го наградили с екскурзия в Съветския съюз. Върнал се той и вечерта го наобиколили в кръчмата и го питат:
- Де кажи, Митре - де ви водиха, и що видехте?
- Водиха ни на балет! Казваше се - Юрдек гьол! Едно салонче - като големио ни свинарник! Таман да стане нещо и стана темно! Па светна само едно ламбе и се показа он - ма почти дебидюс гол, рипа, рипа, демек - тражи я! Па светна друго ламбе и те ти я она! И она рипа и бара у темното, демек търси он каде е! И ето, че се набараха! Голема радост, голема врътня беше! По едно време он я дигна, помириса я и я фърли! На- татъка, я не гледах.
Митре станал отличник у ТКЗС-то и го наградили с екскурзия в Съветския съюз. Върнал се той и вечерта го наобиколили в кръчмата и го питат:
- Де кажи, Митре - де ви водиха, и що видехте?
- Водиха ни на балет! Казваше се - Юрдек гьол! Едно салонче - като големио ни свинарник! Таман да стане нещо и стана темно! Па светна само едно ламбе и се показа он - ма почти дебидюс гол, рипа, рипа, демек - тражи я! Па светна друго ламбе и те ти я она! И она рипа и бара у темното, демек търси он каде е! И ето, че се набараха! Голема радост, голема врътня беше! По едно време он я дигна, помириса я и я фърли! На- татъка, я не гледах.
- nk7702n
- Старши потребител
http://osvr.netii.net/2011/ND/10/0070d811_38892911.htm http://www.bioslunceluna.com/shop/mlechni/mleka/koze-kiselo-mljako-3-3-andechser-bio.htmlкозе кисело мляко от по 800 гр. всеки, на стойност 50 лв.
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
един доста добър виц:
Две мутри си говорят:
- Може ли да вземеш сина ми на работа?
- Ок, ще идва веднъж месечно на работа и ще получава 10 000 лв.
- Иска ми се някак си да разбере какво е това работа.
- Добре, тогава ще идва пет пъти месечно на работа и ще получава 2000 лв. - Абе, иска ми се да разбере как се вадят парите, не може ли да идва
... пет дни седмично, четири седмици в месеца, да работи по осем часа и да
получава по 400 лв заплата?
- Ееееее, за такава работа хората учат по 5 години...
Две мутри си говорят:
- Може ли да вземеш сина ми на работа?
- Ок, ще идва веднъж месечно на работа и ще получава 10 000 лв.
- Иска ми се някак си да разбере какво е това работа.
- Добре, тогава ще идва пет пъти месечно на работа и ще получава 2000 лв. - Абе, иска ми се да разбере как се вадят парите, не може ли да идва
... пет дни седмично, четири седмици в месеца, да работи по осем часа и да
получава по 400 лв заплата?
- Ееееее, за такава работа хората учат по 5 години...
Gerda - най-добрата брава в света
- key_key
- Нов потребител
Районният съд е признал за виновен и осъдил подсъдимия за престъпление по чл. 148 ал. 1 т. 1 във вр. с чл. 146 ал. 1 от НК - за това че публично нарекъл частния тъжител "говедо".
Следва цитат от въззивна жалба:
Следва цитат от въззивна жалба:
В изразът “говедо” не се съдържа негативна оценка на обществото с оглед обществения морал. Българският народ от векове отгрежда тези животни и си е изкарвал прехраната с тях. Винаги е имал положително отношение към тях и дори присъстват в българския фолклор – има създадени песни за тях, като най-известната е “Изкарвай Гано говеда” изпълнявана от Борис Машалов.
А има държави, в които са на особена почит, като Индия, в която кравата е свещено животно.
Дори наскоро имаше научни публикации, че в гр. ... са намерени изображения на говедо. Това означава, че нашият народ и обществото имат положителна оценка към говедото, а не негативна оценка.
Изразите ПИСЕ, ПИЛЕ, МИШЛЕ, ЗАЙО и други отнасящи се за животни, не са обидни, а изразяват добри взаимоотношения и приятелство между употребяващите ги.
- system
- Активен потребител
Копирам го от друг форум, а там е копирано от някакви коментари под статия. Правописът кърти (пуста латинЕца).
Коментар към новина:
"ако сме работили в друга страна, но сме изпратени там от български работодател, той е длъжен да ни плаща осигуровките в България. Така че в тези случаи се получава само българска пенсия." пачаврата прумова трябва да отговори кои я е осигурявал и каква пенся ще получава за работата си през последните 5 години. ако според доказателмствата които представи отговора е: 100% булгаря, значи има право по конституця да буде кандидат президент. ако отговора и не е 100% булгаря, значи е популнила деклараця с венярно судуряние което е криминализирано и се полага наказателна отговорност.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Нещо актуално, защото адвокатите си имаме един " любимец"..
Гражданин цъка с дистанционното програмите на телевизора. Първо цъкане - ББ реже лента. Второ цъкане и нова програма - ББ държи реч. Трето цъкане - ББ се кара на Тройната коалиция. Четвърто цъкане - Веско Маринов пее химн за органите. Пето цъкане - отсреща в телевизора седи Цвъ Цвъ и размахва пръст - внимавай, нещо много бърже взе да прецъкваш!”
Гражданин цъка с дистанционното програмите на телевизора. Първо цъкане - ББ реже лента. Второ цъкане и нова програма - ББ държи реч. Трето цъкане - ББ се кара на Тройната коалиция. Четвърто цъкане - Веско Маринов пее химн за органите. Пето цъкане - отсреща в телевизора седи Цвъ Цвъ и размахва пръст - внимавай, нещо много бърже взе да прецъкваш!”
- nk7702n
- Старши потребител
Конфликт на интереси ?
-
Djidzafka - Потребител
Тоя културист сега го видях, гледай как е уплашил полицаите, така са се стегнали..
Полицай пита плачещо дете:
- Защо плачеш, мило момче?
- Не знам
- А как се казваш?
- Не знам
- Какъв е адреса ти?
- http://WWW.momchence.com
Мъж оставил колата си на паркинга пред блока – на предното стъкло сложил бележка:
“Резервоарът е празен, касетофонът го няма, двигателят го откраднаха!”
На сутринта човекът намерил друга бележка:
“Тогава за какво са ти гуми?”
Полицай пита плачещо дете:
- Защо плачеш, мило момче?
- Не знам
- А как се казваш?
- Не знам
- Какъв е адреса ти?
- http://WWW.momchence.com
Мъж оставил колата си на паркинга пред блока – на предното стъкло сложил бележка:
“Резервоарът е празен, касетофонът го няма, двигателят го откраднаха!”
На сутринта човекът намерил друга бележка:
“Тогава за какво са ти гуми?”
- nk7702n
- Старши потребител
Мъж участва в голф турнир. По някое време топката му стига съвсем до едно блато. Отива при нея и вижда една жаба. тя му проговаря с човешки глас:
- Вземи ме със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.
Мъжът така и направил. По време на играта тя му давала ценни съвети и той спечелил.
После тя го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер, и да я целуне.
Мъжът наел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата.
В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 15 годишна блондинка с разкошна фигура.
"Ето така непълнолетното момиче се оказало в стаята на клиента ми" - завърши своята реч адвокатът.
- Вземи ме със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.
Мъжът така и направил. По време на играта тя му давала ценни съвети и той спечелил.
После тя го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер, и да я целуне.
Мъжът наел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата.
В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 15 годишна блондинка с разкошна фигура.
"Ето така непълнолетното момиче се оказало в стаята на клиента ми" - завърши своята реч адвокатът.
- yordanov_hs
- Младши потребител
Ейййй, то бива, бива адвокатски трикове, ама чак толкова..
Аз пък днес чух един политически, който ми хареса, нали положението се затяга ..
Събрали се на едно място Обама, Саркози и Бойко Борисов да си говорят за това какво е финансовото положение и стандартът на живот в страните им. Саркози започнал да обяснява :" Моите французи получават средно към 6000 евро, от тях аз им взимам около 500, харчат обикновено около 3000 на месец, а останалите не знам какво ги правят. След това се обадил Обама :" Моите хора получават около 5000 евро, взимам им 500, харчат около 3500, останалите не знам какво ги правят. Накрая се обадил Бойко Борисов : " Моите българи получават около 500 лева месечно, от тях аз им взимам 400 лева, остават им 150 лв., за да преживяват, а са им нужни около 1000 лева на месец, останалите 1000 въобще не знам откъде ги намират...
Аз пък днес чух един политически, който ми хареса, нали положението се затяга ..
Събрали се на едно място Обама, Саркози и Бойко Борисов да си говорят за това какво е финансовото положение и стандартът на живот в страните им. Саркози започнал да обяснява :" Моите французи получават средно към 6000 евро, от тях аз им взимам около 500, харчат обикновено около 3000 на месец, а останалите не знам какво ги правят. След това се обадил Обама :" Моите хора получават около 5000 евро, взимам им 500, харчат около 3500, останалите не знам какво ги правят. Накрая се обадил Бойко Борисов : " Моите българи получават около 500 лева месечно, от тях аз им взимам 400 лева, остават им 150 лв., за да преживяват, а са им нужни около 1000 лева на месец, останалите 1000 въобще не знам откъде ги намират...
- nk7702n
- Старши потребител
Разбрахте ли сега кой натиска да ги маЩат пристроените остъклявания !
-
Djidzafka - Потребител
Двама приятели от ж.к. "Младост" си приказват:
- Колко гори твоята кола?
- 10-15 минути...
- Колко гори твоята кола?
- 10-15 минути...
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
Дискриминация .....
-
Djidzafka - Потребител
Щом сме на тема животни, ето ви и един котешки кючек
П.П. А, на мобилния имам едно много сладко коте, което прави лицеви опори.
П.П. А, на мобилния имам едно много сладко коте, което прави лицеви опори.
- nk7702n
- Старши потребител
|
|