Оставям Ви на пещерните дарвинисти.............
Правилно! В пещерата обаче требе да има ред!Вярно е, че г-н
kostadin_yordanov е титан на мисълта затова,
NB!за да запомни и той повтарям:
1.момиченцата се обличат в розово-цикламени дрешки
2. момченцата в сини дрешки
3.Зелените глави се оцветяват в зелено (моля тези които са далтонисти или ахроматици да извинят несъвършенството на пещерната сигнатура)
4.фекалните води и екскрементите се оцветяват в един характерен кафяв цвят.
В пещерата вече сме научили, че светът е релативен, поради което няма никаква гаранция оцветяването на отделните индивиди участващи в този форум да е константа. Обясненито е просто! Някой сменяват пола си или просто стават обратни! Случва се зелените глави да узреят! Други периодично ядат л..на, така че такива са нещата. И самата пещерна сигнатура еволюира, да не говорим че хората там са първични и с богати нюанси в инстинктите си. Иска се само наблюдение и способност за елементарни възприятия. Така например след това излияние - ето го
И като сте решил да ми оцветявате името, то правете го в светло, а не в тъмносин цвят, защото това е от значение с оглед на политическите хитреци, на които сте избрал да се подчинявате
просто няма начин да не бъде възвърнат характерният за фекалните води цвят.
Понеже титанът на мисълта има нужда от лечение съзнателно не го оцветявам ето така "
kostadin_yordanov", защото това е светлият цвят на фекална вода с която е прана постеля на човек страдащ от стомашно разстройство, а понеже от време на време ме избива на филантропия не искам да създавам на
kostadin_yordanov отрицателни емоции задълбочаващи и без това не лекото му страдание!
Апропо! Постът ми относно чл.50 т.2 буква (е) ЗУТ касае именно имот попадащ в територия за нуждите на публична собственост, или както Вие
kostadin_yordanov упорствате да втълпявате - територия за "обществени нужди".
Преди да продължавате с хистероиден патос да задавате въпроса
Какво може да прави собственикът с такъв имот
, моля ако Ви е възможно да се доберете до светла зона в умопомрачението си, осмислете посоченият от мен чл.50 т.2 буква (е) ЗУТ, както и разпоредбите към които този текст препраща. Обръщам внимание, че съм в период на филантропия и е хубаво да се възползвате от това. Няма винаги да е така! Следва да сте на ясно че не се е родил онзи който ще ме манипулира или принуди да измервам житейската материя с алогични бълвочи от типа на разтворената Ви в малоумие политическа лексика. Най-малкото Вие можете да бъдете, този който ще ми повлияе в подобна посока.
Накратко! Чл.50 т.2 буква (е) ЗУТ се отнася за ограждане именно на
предназначен за обществено ползване
"частен парцел"
PS Реверанс на извинение към тези които правилно мислят не с категорията "парцел", а с категорията УПИ
PPS Ооо-оооо!
Какъв само "бисер" съм пропуснал!
Ако освен от легислативата на политическите хитреци, които сега, ограбвайки дребните частни собственици за да не се застрояват градовете, продължават да ограбват и всички останали за да се застроява публичната гора, разбирахте малко от математически з а к о н о м е р н о с т и, щяхте да видите че сте крив и грешите
kostadin_yordanov много сте загрижен! Да не би да сте едно от дърветата в
публичната гора
За сега толкова г-н
kostadin_yordanov