начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

- малко смях........ Vol. 1

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: - малко смях........

Мнениеот nk7702n » 13 Окт 2011, 09:25

:mrgreen: На мен пък ми хареса тоя виц :
:P Питат радио Ереван:
- Последният министър на образованието в България е египтолог. Мислите ли, че това е подходяща квалификация?
- А защо не? И без това българското образование е пълно с мумии.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот apfel » 13 Окт 2011, 11:56

:D
apfel
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 19 Окт 2011, 13:42

Хайде, нещо и от мен за подобряване на настроението:

Митре станал отличник у ТКЗС-то и го наградили с екскурзия в Съветския съюз. Върнал се той и вечерта го наобиколили в кръчмата и го питат:
- Де кажи, Митре - де ви водиха, и що видехте?
- Водиха ни на балет! Казваше се - Юрдек гьол! Едно салонче - като големио ни свинарник! Таман да стане нещо и стана темно! Па светна само едно ламбе и се показа он - ма почти дебидюс гол, рипа, рипа, демек - тражи я! Па светна друго ламбе и те ти я она! И она рипа и бара у темното, демек търси он каде е! И ето, че се набараха! Голема радост, голема врътня беше! По едно време он я дигна, помириса я и я фърли! На- татъка, я не гледах.
:D
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот justmy » 16 Ное 2011, 14:14

козе кисело мляко от по 800 гр. всеки, на стойност 50 лв.
:idea: http://osvr.netii.net/2011/ND/10/0070d811_38892911.htm :idea: http://www.bioslunceluna.com/shop/mlechni/mleka/koze-kiselo-mljako-3-3-andechser-bio.html
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот key_key » 18 Ное 2011, 13:34

един доста добър виц:
Две мутри си говорят:
- Може ли да вземеш сина ми на работа?
- Ок, ще идва веднъж месечно на работа и ще получава 10 000 лв.
- Иска ми се някак си да разбере какво е това работа.
- Добре, тогава ще идва пет пъти месечно на работа и ще получава 2000 лв. - Абе, иска ми се да разбере как се вадят парите, не може ли да идва
... пет дни седмично, четири седмици в месеца, да работи по осем часа и да
получава по 400 лв заплата?
- Ееееее, за такава работа хората учат по 5 години...
:D :D :D
Gerda - най-добрата брава в света
key_key
Нов потребител

Мнениеот system » 21 Ное 2011, 15:04

Районният съд е признал за виновен и осъдил подсъдимия за престъпление по чл. 148 ал. 1 т. 1 във вр. с чл. 146 ал. 1 от НК - за това че публично нарекъл частния тъжител "говедо".
Следва цитат от въззивна жалба:
В изразът “говедо” не се съдържа негативна оценка на обществото с оглед обществения морал. Българският народ от векове отгрежда тези животни и си е изкарвал прехраната с тях. Винаги е имал положително отношение към тях и дори присъстват в българския фолклор – има създадени песни за тях, като най-известната е “Изкарвай Гано говеда” изпълнявана от Борис Машалов.
А има държави, в които са на особена почит, като Индия, в която кравата е свещено животно.
Дори наскоро имаше научни публикации, че в гр. ... са намерени изображения на говедо. Това означава, че нашият народ и обществото имат положителна оценка към говедото, а не негативна оценка.
Изразите ПИСЕ, ПИЛЕ, МИШЛЕ, ЗАЙО и други отнасящи се за животни, не са обидни, а изразяват добри взаимоотношения и приятелство между употребяващите ги.
system
Активен потребител

Мнениеот portokal » 24 Ное 2011, 15:58

Копирам го от друг форум, а там е копирано от някакви коментари под статия. Правописът кърти (пуста латинЕца).
Коментар към новина:
"ако сме работили в друга страна, но сме изпратени там от български работодател, той е длъжен да ни плаща осигуровките в България. Така че в тези случаи се получава само българска пенсия." пачаврата прумова трябва да отговори кои я е осигурявал и каква пенся ще получава за работата си през последните 5 години. ако според доказателмствата които представи отговора е: 100% булгаря, значи има право по конституця да буде кандидат президент. ако отговора и не е 100% булгаря, значи е популнила деклараця с венярно судуряние което е криминализирано и се полага наказателна отговорност.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 29 Ное 2011, 22:53

Нещо актуално, защото адвокатите си имаме един " любимец".. :lol:
Гражданин цъка с дистанционното програмите на телевизора. Първо цъкане - ББ реже лента. Второ цъкане и нова програма - ББ държи реч. Трето цъкане - ББ се кара на Тройната коалиция. Четвърто цъкане - Веско Маринов пее химн за органите. Пето цъкане - отсреща в телевизора седи Цвъ Цвъ и размахва пръст - внимавай, нещо много бърже взе да прецъкваш!”
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Djidzafka » 02 Дек 2011, 19:11

Конфликт на интереси ?

Изображение
:P
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот nk7702n » 04 Дек 2011, 00:07

:D Тоя културист сега го видях, гледай как е уплашил полицаите, така са се стегнали.. :wink:
Полицай пита плачещо дете:
- Защо плачеш, мило момче?
- Не знам
- А как се казваш?
- Не знам
- Какъв е адреса ти?
- http://WWW.momchence.com

:arrow:

Мъж оставил колата си на паркинга пред блока – на предното стъкло сложил бележка:
“Резервоарът е празен, касетофонът го няма, двигателят го откраднаха!”
На сутринта човекът намерил друга бележка:
“Тогава за какво са ти гуми?” :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот yordanov_hs » 09 Дек 2011, 23:50

Мъж участва в голф турнир. По някое време топката му стига съвсем до едно блато. Отива при нея и вижда една жаба. тя му проговаря с човешки глас:
- Вземи ме със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.
Мъжът така и направил. По време на играта тя му давала ценни съвети и той спечелил.
После тя го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер, и да я целуне.
Мъжът наел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата.
В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 15 годишна блондинка с разкошна фигура.
"Ето така непълнолетното момиче се оказало в стаята на клиента ми" - завърши своята реч адвокатът.
yordanov_hs
Младши потребител

Мнениеот nk7702n » 10 Дек 2011, 00:01

:lol: Ейййй, то бива, бива адвокатски трикове, ама чак толкова.. :oops:
Аз пък днес чух един политически, който ми хареса, нали положението се затяга .. :P
Събрали се на едно място Обама, Саркози и Бойко Борисов да си говорят за това какво е финансовото положение и стандартът на живот в страните им. Саркози започнал да обяснява :" Моите французи получават средно към 6000 евро, от тях аз им взимам около 500, харчат обикновено около 3000 на месец, а останалите не знам какво ги правят. След това се обадил Обама :" Моите хора получават около 5000 евро, взимам им 500, харчат около 3500, останалите не знам какво ги правят. Накрая се обадил Бойко Борисов : " Моите българи получават около 500 лева месечно, от тях аз им взимам 400 лева, остават им 150 лв., за да преживяват, а са им нужни около 1000 лева на месец, останалите 1000 въобще не знам откъде ги намират... :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Djidzafka » 10 Дек 2011, 15:55

Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот dimigroup » 10 Дек 2011, 17:01

dimigroup
Нов потребител

Мнениеот Djidzafka » 10 Дек 2011, 20:48

Разбрахте ли сега кой натиска да ги маЩат пристроените остъклявания !

Изображение
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот hidden » 12 Дек 2011, 21:37

Двама приятели от ж.к. "Младост" си приказват:
- Колко гори твоята кола?
- 10-15 минути...
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот Djidzafka » 13 Дек 2011, 14:56

Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот Djidzafka » 17 Дек 2011, 17:19

Дискриминация .....

Изображение

:P
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот nk7702n » 17 Дек 2011, 22:17

Щом сме на тема животни, ето ви и един котешки кючек :D

П.П. А, на мобилния имам едно много сладко коте, което прави лицеви опори. :wink:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот yordanov_hs » 19 Дек 2011, 13:09

Кофти номер му спретна...

http://onchos.free.bg/video/022.htm
yordanov_hs
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии