начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

The Pub vol. 3

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: The Pub vol. 3

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 20:07

svettoslav написа:Човек се забавлява толкова,колкото му позволява капацитета.А ти моето забавление не можеш никага да го имаш.Тъй като,ти липсват такива възприятия ,свързани с музиката.Не толкова в правото.Но пък имаш други такива,с които се отпускаш.Поне не съм изпитвал такова удоволствие по каквото и да е резултатно дело,удоволствие,което го има ....само в музиката,муууузиката .Не знам ама там е истината.Това го запомни от мен.Щото като гледам виждам ей такива образи- :mrgreen: ,което не говори добре.

Със сигурност мога да кажа,че колкото се смях днес като количество,ПРИ ТОВА САМО НА МОИТЕ ПРОСТОТИИ,не съм се смял 5-6 месеца общо назад. Явно емоцията е излязла,а уж днеска щях да пиша едни жалби.Май останаха за утре.Ти си слушкай музичка,там е истината,но не е възможно това ,което си мислиш да е вярно :!: Просто не стига.А това че постоянно говоришза чуждия гръб само потвърждава медицинските ми съмнения и още нещо.

Exxxxxxxxxxxxx, Светославчо, продължаваш да ме разсмиваш, не аз, ами ти си жалка картинка. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: Знам, че ги мразиш тия зелените, затова ти ги пращам, щото много те обичкам! Относно медицинските съмнения, то е ясно кой си комуникира с психиатъра, аз не му знам телефона , а ти. :wink:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 20:14

Бъди сигурна на 100 % в това което ти казвам,макар че с тая празна кратуна във Вашата кръчма,в какво ли ти,горкана,можеш да бъдеш сигурна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: хи хи хиииииииии

Била се забавлявала ,хи хи ...Значи, едно нещо е да си зомбирано умопомрачено човеченце,което се опитвада образува нерви на някого с твърдението си,че се "забавлявало на нечии гръб" :P ,друго е да можеш да ми пр*днеш на оная работа.Обикновено И ТОВА Даже, НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ интернет-юристи.Забавляват се с мен засега съдии и прокурори,а не празнотиквеници като теб и други подобни :!: На някои колеги адвокати отделям внимание,но главно доста по-възрастни от мен.

П.П. Тя се била забавлявала на "мой гръб" :lol: :lol: :lol: Напротив,бейби.Но рядко съм си позволявал да взема отношение по бисерите ти.Просто ми е гадно да принизя някого така.Такова нещо рядко бих могъл да направя.Даже ми е гадно когато колега декларира констатациите си за "гениалните" творения на някого.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 20:20

Просто защото ценностите ми като че ли не позволяват гаврата с чуждите бисери.Фактът на тяхното съществувание ДО СВРЪХСТЕПЕН е принизила лицето.Как е възможно тогава някой да посегне на това беззащитно от правото създание,което си пуска по цял ден песнички за таралежите???Това е изключително наприемливо,в смисъл неморално смятам.

Лечение му е майката.Наркотиците са вредни.Но компанията е добра хи хи.Къртите иначе .
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 20:29

Между другото днеска съм и на друга далавера.Не е кой знае кво,ама разбрах някои работи за някои хора.Странно е понявга да излезе от тая уста,дето само смислени неща като цяло говори,такова словоизлияние, и не знам дали беше на чужд гръб или на високоинтелигентия ми х*й , но беше МННННООООООООООООООООООООООООООООООО уууууууууууууу якооооооооооооооооооооооооооооо . :lol:

П.П. Ох!бе,мама ти мръсна!! Въъъъ,някаква оса ме охапа по коляното.Малиииии, имат многократно повече отрова от пчелата. :shock: :shock: :shock: ВВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪъъ ................... шъ бягам в болницата ,да ми бият инжексиии ,ще се видим там.
П.П.Деспинов,там да си,ей,сега е момента,не го изпуууууууууускаааааййййййййййййййй :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 20:31

Що ли да ти отговарям, то е ясно кой е празноглав и с липса на какъвто и да е интелектуален капацитет и с беден речник. Защото си много "Убав", затова си говориш сам във форума. Великите умове и много културните и възпитани хора си стоят така сами и никой не им обръща внимание. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Със здраве, Светославчо, не си струва да си комуникирам повече с теб, предпочитам да се отдам на по - интересни занимания! :mrgreen:
П.П. Прегледай си изказванията по темите, целият спам, пълен с простотии, цинизми и обиди и ще стигнеш до извода, кой колко е извисен и кой колко е принизен във форума. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде, дано да ти излезе най - после тоя късмет с жените.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 20:42

Колеги,само и това да Ви се похваля и КРАЙ :lol: :lol: .
Таковътъъъ значи,почнах да пиша една статия за престъпления против кредиторите.Става дума за два-три състава.За едно списанийце.Не е адв. преглед.Така че събирайте стотинки,може и да я публикуват.Ползувам като основа статията на колегата Розов.Така че,моля Ви от все-сърце-стискайте,хващайте се за палци,показалци :lol: и вече ще сме много известни в БГ. И оказа се,какво мислите,м? Че за да я публикуват,освен другите 1001 подробности,трябват и връзки.Бахти гадорията.Вече се чудя даже,но ще я пратя.Така щото майк*та им съм разкатал тоя път.

П.П. Внимавайте,само някой да не пр*дне от яд,че тая манджа,дето ви гощавах тая вечер с нея,е развалена.
Все пак още не съм я пратил,макар да е готова.Проблема е,че докато се занимавам и се смея до напикаване тук с болни хора,досега щях да съм приключил.Днешния ден не го смятам за загубен,така щото големи творби,хи хи,се ляхя.

Удриииииииииииииииииииии,ни бой са,хи хи.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 20:49

nk7702n написа:Що ли да ти отговарям, то е ясно кой е празноглав и с липса на какъвто и да е интелектуален капацитет и с беден речник. Защото си много "Убав", затова си говориш сам във форума. Великите умове и много културните и възпитани хора си стоят така сами и никой не им обръща внимание. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Със здраве, Светославчо, не си струва да си комуникирам повече с теб, предпочитам да се отдам на по - интересни занимания! :mrgreen:
П.П. Прегледай си изказванията по темите, целият спам, пълен с простотии, цинизми и обиди и ще стигнеш до извода, кой колко е извисен и кой колко е принизен във форума. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде, дано да ти излезе най - после тоя късмет с жените.

Ейййй,няма умора туй Нади,бре, хухи.Но пък,от друга страна,така е наистина,не всеки може да му го нанаде,така е. Опасно Наде ,бре.Деспинът и той,голяма хитряга излезе,как само изведнъж ме хвана за писалката,пък после-недей,аз съм бил мъЖ. АМИ КАТО СИ МЪЖ,КЪДЕ СИ ВРЕШ а-носа :?: :?: :?: :?: Какво чиниш тука при мене.С мойта рибка си играят с диплома над 4.50-общ успех от семестриалните изпити от ЮФ,съотв. минимум 5.00-държавни изпити-взети от първия път и трите.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 20:51

Прегледай се.Това е нещо,което все пак не неизлечимо.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 21:01

Добре, бе човек, ти нахлу тук и започна да проявавш своето чувство за хумор. Когато други започнаха да проявават тяхното, ти се засегна. Харесваше ти, докато никой не ти влизаше в тона и се гавреше с всички, после ти стана неприятно... Сигурно не харесваш някои от нас, това е нормално, но и ние не сме те канили, нито сме искали да ни харесваш. Всички тук сме различни и уважаваме различията си. Уважаваме се, въпреки тях и сме си създали един малък свят, в който се опитваме да си придаваме само положителна енергия. Това лошо ли е? Лошо ли е да сме различни, но да се разбираме? Лошо ли е да си казваме хубави неща, въпреки че сме различни? Лошо ли е да "защитаваме" това наше малко пространство, в което никой никого не беше нагрубил или обидил, преди да си появиш ти? Удоволствие ли ти доставя да си придаваш стойност, въпреки че би бил добре приет такъв, какъвто си или просто искаш да си нещо различно? Лошо ли е да има едно място, на което можеш да се усмихваш, без да те съдят, без да се гаврят с теб, без ти ти обясняват какъв си и какъв трябва да бъдеш? Обясни ми просто - ккаво те дразни във всичко това и какво против имаш?

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 21:12

Готов съм аз.Настани ме пак сестрата в токсикологията.

Но ми се струва,че Лекси-то ми е пуснала няколко оси и един стършел в стаята.Знаете ми слабото място вече и край. Надето ми се струва също съучастник .Макар че затова си права.Имам малко спамче тук-там.Но може би някой ще рече: По-добре малко забавление и спам,отколкото други работи без срам.Че като се сетя и за моята Надежда и нейните порядки,йощи ми настръхва лявата ми вежда... :lol: :lol:

Ами пожелайте ми лека нощ,а сега сестрата ще дойде да напръска с деказоли мухозол стаята,че този стършел още ми кръжи около коляното,неговага мамица мръсна, кой го пусна тука, скоро май няма да ме изпишат.

Лекси,ще наниме ли,пупи?Сега ми кажи,че и ти си мъж,че да взема да стана жена пък аз,още днеска,още в този час...
..и със всеки хващам се на бас,"адвокатский преглед" ще четете Вий редовно,и магия черно-бяла някой сигурно ще да ми стори...... :lol: надали обаче,нещо ще огрее Ви тогаз...ни във профил, ни в амфаз, тъй като и работата,а и дупито Деспиново, съм опекъл тук на плажа аз....
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 21:25

svettoslav написа:съм опекъл тук на плажа аз....
и честно казано за двама тук,дреме ми на к*ра точно пък за Вас :!:

А преди да пишеш,не е зле да се замислиш кой и защо да си ляга,кога и защо да си ляга(нямаше повод просто за такова обращение), и на чии гръб си правиш майтап.Ще си правиш майтап с твойте зомбирани приятелка.На мен може да ми пр*днеш в кантората,НИЩО ПОВЕЧЕ!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 21:27

svettoslav написа: Но ми се струва,че Лекси-то ми е пуснала няколко оси и един стършел в стаята... Лекси,ще наниме ли,пупи?Сега ми кажи,че и ти си мъж,че да взема да стана жена пък аз,още днеска,още в този час...

Абе, аз си те обичам, спи спокойно, преди да съм те полазила :wink:

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 21:28

svettoslav написа:На мен може да ми пр*днеш в кантората,НИЩО ПОВЕЧЕ!

Което все пък не е малко,всякак се опитвах да изгоня пчелата(и тук имам). Но реших!!! ЩЕ Я ОТРОВИМ ЗАЕДНО :lol: :lol: :lol:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 21:31

Ами така,де.Цял кошер стана тука при мене.А колегата изобщо не е*ава да напръска с препарати за насекоми.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот aspida » 24 Май 2012, 21:37

Aspida е най отровната змия по нашите земи! За последен път е регистрирана през 1926г. в харманлийско.Цялото и латинско наименование е Vipera aspida. Сега е в червената книга на БАН. Като любетел(ка) на змиите съм малко в час по въпроса. Българското наименование е "Каменарка". Че защо да няма и мъжки каменарки. Остава открит въпроса обаче, кои са по отровни - женските или мъжките каменарки? Лично аз не съм имал възможност да бъда хапан от екземпляр на противоположния пол от собствения ми вид, защото не съм кобра. При тях мъжкия понякога изяжда женската. Хареса ми обаче оценката на svetoslav а именно
Явно е че сте силния пол

Явно! Щом така ме чувстваш! Остава да помислиш за себе си....
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
aspida
Потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 21:54

Не съм чувал за тая змия.
Аз Деспина ли те пресръстих,бе,извинявай.Стори ми се,че ти е тънко гласчето,затуй.

Иначе,трябва да ти призная,че съвсем се обърках с твоите срещу-противоположни полове и мъжкоженскеи каменарки и дърворезбари и разни другите му там резбари.
Ти освен със строителство и регулация,с нещо друго занимаваш ли се,като изключим,че си ухапана от тайпан зелена мамба с рогче на пепелянка?
П.П. Просто искам да се сближим,ако ме разбираш :roll:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 21:56

Поздрав за Светослав с пожелание да се излекуваш скоро! Повярвай ми, не е нелечимо! :lol:
Последна промяна nk7702n на 24 Май 2012, 22:01, променена общо 2 пъти
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 21:58

И както вероятно усещаш вече с отровното си обоняние,доказа се днес тезата : "Една жена срещнала друга змия"
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 22:00

Лека вечер ,колега.Дано не дава Господ да ни хапят змии.Хубаво изкарване на празничните дни.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 22:10

Аааа,само да те питам,колега още нещо,че се сетих.
А,бе,какво би станало ако се кръстоса водна змия с някоя от тукашните усойници ? 8)
svettoslav
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии