начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

The Pub vol. 3

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: The Pub vol. 3

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 18:27

lexy21 написа: че моят болен мозък те люби страстно

Значи все пак моят е по-стойностен.Като че на моя повече..не толкова да люби,колкото..... като че лииии... му се сака..да решава казуси
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 18:31

nk7702n написа:Светославе, как не те е срам, да ме забравиш толкоз бързо, начи, и да се отплеснеш по тая нахална Аспида

Тази,новата Аспида,
крехка е като скарида....
сочна,вкусна като мида...
само като ме съзря..
бързо тя ми се нахвърли и във себе си го скри
..още докато я вида...
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 18:33

[quote="lexy21"]Наде, ако обичаш, аз съм на свободен режим и при нас разрешават остри предмети... Леко, не ми го бутай момчето, щото първа си го заплюх... :P
А, моля ти се, Лекси, да си имаме уважението! :lol: Той толкоз време се рекламира със специални умения и особено качество на мъжкото достойнство, мой си е пък! :mrgreen: Абе, къде ни отиде момъкът, Светославчо, къде се скри, миличък? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна nk7702n на 24 Май 2012, 18:44, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 18:38

nk7702n написа: Абе, къде ни отиде момъкът, Светославчо, къде се скри, миличък? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В Аспида съм(не у нея,а у тях) Заповядайте да слушаме музичка.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 18:41

Ся пък - казуси, ей тук като се рзвъртя една любов, не я понесе... Ама влизай подготвен при болните, бе, не ми стъпвай встрани, така да ни развъртя фантазиите, че ще се избием за теб... Ами проучвай къде се изявяваш, щото нещата излизат извън контрол, шъ знайш... тук все пак не постват здрави хора :lol:

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 18:45

В Аспидинови,да знеш,много краставици се намират...
пресни,свежи и чудесни...
криви, прави,дъговидни,йощи даже примковидни...
а във кухнята и романтично-ягоди,цветя,смокини..
да-три чифта са обувки и бикини,
скъпи са и и черешите,а намират се и праскови..
всичките и гости там обаче,както в хола,тъй във спалнята...
групово са се наласкали..докато навън празнуват днес
всички писари и даскали...
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 18:50

Щото много те обичам - да ти кажа нещо, а? Аспида е мъж и всички тук яко се забавляваме на твой гръб и ... вЕрно целувки за теб и всичко най от нас!

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 18:52

svettoslav написа:
nk7702n написа: Абе, къде ни отиде момъкът, Светославчо, къде се скри, миличък? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В Аспида съм(не у нея,а у тях) Заповядайте да слушаме музичка.

Ааааааа, не послъгваш ли? Преди малко Аспида ми се обади по телефона и ми се скара, че съм и попречила да те приласкае и да отидеш при нея. Кви сте лъжци мъжете ,начи... :roll: :lol: :lol: :lol:
И ся кво, бягаш по левия фланг, а!? А ние тука се бием за теб? :mrgreen:
П.П. Видях, че истината е лъснала по - горе, Лекси ме е изпреварила. Еми, приятна вечер и от мен. :lol: Беше ми много забавно! :P
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 18:59

lexy21 написа:Щото много те обичам - да ти кажа нещо, а? Аспида е мъж и всички тук яко се забавляваме на твой гръб и ... вЕрно целувки за теб и всичко най от нас!

Е,и ? Важното е чъ съм й на гости.Пък и какво лошо има да се забавлаваш на нечии гръб.Нито ме ядосваш,нито пък ме интересува кой какъв е.Напротив.По-скоро аз се забавлявам доста повече от някого,без значение кой какво си мисли.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 19:03

nk7702n написа:
svettoslav написа:
nk7702n написа: Абе, къде ни отиде момъкът, Светославчо, къде се скри, миличък? ::lol: Беше ми много забавно! :P

Сигурен съм че ти е било забавно.Няма как ида е иначе.Тъй като отдавна щеше да си изчезнала.Но си доста жалка картинка.Съжалявам.

Била се забавлявала на мой гръб. :lol: Лекувай се ,бейби.Зомбирала си се.Толкова ти е празна лейката,колкото са ти пълни гащите.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 19:05

Деспина,поздрави,добре се представи.Ама като гледам багажа ти не е повече май май.

Д-р Бояджиева-психиатър 0887 729 123
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 19:09

svettoslav написа:
lexy21 написа:Щото много те обичам - да ти кажа нещо, а? Аспида е мъж и всички тук яко се забавляваме на твой гръб и ... вЕрно целувки за теб и всичко най от нас!

Е,и ? Важното е чъ съм й на гости.Пък и какво лошо има да се забавлаваш на нечии гръб.Нито ме ядосваш,нито пък ме интересува кой какъв е.Напротив.По-скоро аз се забавлявам доста повече от някого,без значение кой какво си мисли.

Няма нищо, де, не се отчайвай! Може пък утре да те покани някоя жена, дай, Боже! :wink: Айде, лека вечер от мен!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 19:11

svettoslav написа:

Ами то идеята на тази тема е всички да се забавлват, да се чувстват добре и да им е приятно, не да се ядосват или да се обиждат, нито да си мислят кой какво си мисли :lol: Щом се забавляваш - добре си дошъл сред болните :wink: Днес, щото се опитвам да съм на българска вълна, ще преодолея слуха си и ще постна това:

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 19:17

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... hw&cad=rja

Това не се отнася за Деспина естествено.Тя е само с 50 мнения.Поне тук.Скъпи,измили си д*пцетоЧе как беше,да се позабавляваме малко сега върху твоя гръб :) .

Няма,няма само ще те цункам,бабаниното.
http://animacii.net/images/stories/pict ... /2180n.gif Ох ,че си ми сладък.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот apfel » 24 Май 2012, 19:18

:roll: Преди
Изображение

:roll: Сега
apfel
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 19:21

nk7702n написа: Може пък утре да те покани някоя жена, дай, Боже! :wink: Айде, лека вечер от мен!

Няма как да стане.Поне не на този етап.Друго си е да те подхване Деспин-ът. Както се казва, як здравеняк да те понесе,истински селски *б*ч да те оправи и салатата ти с бахур да подправи.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 19:28

Наистина обаче май ще се окажете прави-навярно е колега.Никакъв не се обажда вече.Ами така е,толкова време на чужд гръб,изморява се човек.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 19:30

svettoslav написа:
nk7702n написа: Може пък утре да те покани някоя жена, дай, Боже! :wink: Айде, лека вечер от мен!

Няма как да стане.Поне не на този етап.Друго си е да те подхване Деспин-ът. Както се казва, як здравеняк да те понесе,истински селски *б*ч да те оправи и салатата ти с бахур да подправи.

Виждам, че много си се ядосал. Ще ти мине, няма страшно, случват се и такива работи понякога, да се позабавлява някой и на твой гръб. Не можеш само ти да го правиш, нали, миличък!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 19:49

Е,щом така "виждаш",вземай акордиона, и хайде при д-р Бояджиев.Аз щото няма какво да виждам.Всъщност виждам жалка картинка с ръка на сърцето го казвам.Но дано няма усложнения.Никой няма полза от такива патолочини случаи.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 19:59

Човек се забавлява толкова,колкото му позволява капацитета.А ти моето забавление не можеш никага да го имаш.Тъй като,ти липсват такива възприятия ,свързани с музиката.Не толкова в правото.Но пък имаш други такива,с които се отпускаш.Поне не съм изпитвал такова удоволствие по каквото и да е резултатно дело,удоволствие,което го има ....само в музиката,муууузиката .Не знам ама там е истината.Това го запомни от мен.Щото като гледам виждам ей такива образи- :mrgreen: ,което не говори добре.

Със сигурност мога да кажа,че колкото се смях днес като количество,ПРИ ТОВА САМО НА МОИТЕ ПРОСТОТИИ,не съм се смял 5-6 месеца общо назад. Явно емоцията е излязла,а уж днеска щях да пиша едни жалби.Май останаха за утре.Ти си слушкай музичка,там е истината,но не е възможно това ,което си мислиш да е вярно :!: Просто не стига.А това че постоянно говоришза чуждия гръб само потвърждава медицинските ми съмнения и още нещо.
svettoslav
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии