- Дата и час: 27 Ное 2024, 20:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НЕПРАВОМЕРНО-ЯМБОЛСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД
|
|
32 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
НЕПРАВОМЕРНО-ЯМБОЛСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД
ЯМБОЛСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД ИЗИСКВА ПО НЕЗАКОНЕН НАЧИН ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ВСЯКО СДРУЖЕНИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ЧЛЕНОВЕТЕ НА УС НЕ СА В РОДНИНСКИ ВРЪЗКИ!!!!
ТОВА Е СУПЕР НЕПРАВОМЕРНО ДЕЙСТВИЕ! АКО И ДРУГИ СЪДИЛИЩА ПРАВЯТ СЪЩИЯ НОМЕР- НЕКА ДА СЕ ПОДКРЕПИМ И ДА ГИ ИЗКЛЮКАРИМ НА МИНИСТЕРСТВОТО И ПРЕД МЕДИИТЕ! АЗ ЛИЧНО СЕ ОПЛАКАХ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО, ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В СТРАСБУРГР МЕСТНИТЕ И НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ !
ИЗИСКВАНЕТО НА ТАКАВА ДЕКЛАРАЦИЯ НЕ Е УПОМЕНАТО В НИКОЙ ЗАКОН И АКО ПРИМЕРНО 3-МА ДУШИ РОДНИНИ РЕГИСТРИРАТ СДРУЖЕНИЕ И СЪДЪТ ОТКАЖЕ ДА ГО ВПИШЕ, ТО ТАКА СЕ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИОННОТО ПРАВО НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ДА СЕ СДРУЖАВА!!!
ТОВА Е СУПЕР НЕПРАВОМЕРНО ДЕЙСТВИЕ! АКО И ДРУГИ СЪДИЛИЩА ПРАВЯТ СЪЩИЯ НОМЕР- НЕКА ДА СЕ ПОДКРЕПИМ И ДА ГИ ИЗКЛЮКАРИМ НА МИНИСТЕРСТВОТО И ПРЕД МЕДИИТЕ! АЗ ЛИЧНО СЕ ОПЛАКАХ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО, ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В СТРАСБУРГР МЕСТНИТЕ И НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ !
ИЗИСКВАНЕТО НА ТАКАВА ДЕКЛАРАЦИЯ НЕ Е УПОМЕНАТО В НИКОЙ ЗАКОН И АКО ПРИМЕРНО 3-МА ДУШИ РОДНИНИ РЕГИСТРИРАТ СДРУЖЕНИЕ И СЪДЪТ ОТКАЖЕ ДА ГО ВПИШЕ, ТО ТАКА СЕ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИОННОТО ПРАВО НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ДА СЕ СДРУЖАВА!!!
- pisan4o
Re: НЕПРАВОМЕРНО-ЯМБОЛСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД
Прав си,но такава е константната практика на съдилищата.
- harmaiani
Е, да стоим и да гледаме как се нарушава КРБ, така ли? Ще се окаже, че съда е по-силен от Конституцията!!!!! Подкрепям ви, колега, действайте! Адвокатските колегии така или иначе спят и сънуват че са будни, поне някои от колегите да направят нещо интересно и важно!
- Иван
SPORED VAS, DALI 6TE MOGA DA PODAM JALBA V STRASBURG AKO SADAT OTAKEAJE DA MEI VPI6E SDRUJENIETO?
- pisan4o
Кое твое право по конвенцията е нарушено?
- stavrev
- Потребител
Освен това трябва да си изчерпал всички вътрешноправни средства за защита на правото ти.Например като ЯОС ти откаже/а този отказ естествено ще бъде доста незаконосъобразен/ трябва да си обгжалвал пред апелативния и ВКС и чак тогава в Страсбург.
- sstavrev
Я най - добре се откажете!
Такава е практиката в повечето окръжни съдилища, визирам Сливен, София и Бургас.
Освен това мога само да добавя, че ЯОС е съдът с доброто правораздавен в региона.
Диана Петкова е председател и половина. От както съдът е в нейни ръце, там всичко върви по мед и масло.
МОЛЯ не петнете името на тази съдебна светитя ЯОС.
Такава е практиката в повечето окръжни съдилища, визирам Сливен, София и Бургас.
Освен това мога само да добавя, че ЯОС е съдът с доброто правораздавен в региона.
Диана Петкова е председател и половина. От както съдът е в нейни ръце, там всичко върви по мед и масло.
МОЛЯ не петнете името на тази съдебна светитя ЯОС.
- G. Dimov
KOLKOTO DO STRASBURG, MOJE DA OBJALVATE 4AK SLED KATO SA IZ4ERPANI VSI4KI SREDSTVA V BG /KAKTO PISA SSTAVREV/I TO V 6 MESE4EN SROK OT RE6ENIETO NA POSLEDNATA INSTANTCIA.
- BGDORA
G.Dimov какво ще кажеш за корупцията в тази съдебна светия?
- питбула
НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА!!!!!
НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА ОТ НАМЕРЕНИЕТО СИ ДА СПРА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ С ДЕКЛАРАЦИЯТА!!!! ЩОМ ГО НЯМА В ЗАКОНА, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГО ИЗИСКВА, А И АКО ТРИМА ДУШИ РОДНИНИ ИСКАТ ДА ОСНОВАТ СДРУЖЕНИЕ "СВЕТИЯТА" НЯМА ДА ГИ РЕГИСТРИРА И ЩЕ ГИ БАВИ, А ТАКА СЪЩО И ЩЕ ИМ НАРУШИ КАКТО ВЕЧЕ ВИ КАЗАХ КОНСТИТУЦИОННОТО ПРАВО ДА СЕ СДРУЖАВАТ. ВЕЧЕ СИГНАЛИЗИРАХ В МИНИСТЕРСТВОТО, А ДНЕС СИ УРЕДИХ И ЛИЧНА СРЕЩА С РЪКОВОДСТВОТО МУ, ЗА ДА ОБСЪДЯ СЛУЧАЯ.
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СИ ИЗМИСЛЯ НОВИ ЗАКОНИ- ТО ЗАРАДИ ТОВА БЪЛГАРИЯ ТЪНЕ В ГЛУПОСТ А ХОРА КАТО Г-Н ДИМОВ СПЯТ И НИ ВКАРВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ В БАТАКА. ВСЕКИ ВИНОВЕН ЩЕ СИ ОТНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО.
ЗА МОЕ ЩАСТИЕ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ВЕЧЕ СЪЩО ПРОЯВИ ИНТЕРЕС КЪМ СЛУЧАЯ, А СЕГА ЩЕ МОГА ДА КАЖА ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА Г. ДИМОВ, И ДРУГИТЕ СЪДИЛИЩА ИЗИСКВАЩИ НЕЗАКОННО ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ.
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СИ ИЗМИСЛЯ НОВИ ЗАКОНИ- ТО ЗАРАДИ ТОВА БЪЛГАРИЯ ТЪНЕ В ГЛУПОСТ А ХОРА КАТО Г-Н ДИМОВ СПЯТ И НИ ВКАРВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ В БАТАКА. ВСЕКИ ВИНОВЕН ЩЕ СИ ОТНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО.
ЗА МОЕ ЩАСТИЕ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ВЕЧЕ СЪЩО ПРОЯВИ ИНТЕРЕС КЪМ СЛУЧАЯ, А СЕГА ЩЕ МОГА ДА КАЖА ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА Г. ДИМОВ, И ДРУГИТЕ СЪДИЛИЩА ИЗИСКВАЩИ НЕЗАКОННО ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ.
- pisan4o
КАНЯ Г-ЖА ДИАНА ПЕТКОВА
КАНЯ Г-ЖА ДИАНА ПЕТКОВА ОТ ЯМБОЛСКИЯ ОКРАЖЕН СЪД ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ДИСКУСИЯТА!!!!!!!
- pisan4o
скапи колега Димов,Вие за ЯОС ли говорихте или за съда във Вашето въображение.Ако сънувате, МОЛЯ събодете се, "Светия" ли , и децата занят какжо представлява съдебната система в момента. Съгласен сам че трябва да е :Светия" но едвали ще сем живи за да я видик като такава. До тогава ще важи приказката "За милони няма закони..."
- vezdesasht
лошото е че във всички съдебни райони практиката не е една и съща и ако си нямаш та идея къде какво се иска и си гледаш само закона току виж преписката оставена без движение
предлагам да вземем да публикуваме изискванията на различните съдилища та поне да сме в час
пример -РОС за регистрация на ЕТ се иска 3 бр. образец от подпис!!!! , може да обжалваш на ВтАС, но това все пак е време и пари /100% ще падне щото ВТОС няма такова изисквание /
предлагам да вземем да публикуваме изискванията на различните съдилища та поне да сме в час
пример -РОС за регистрация на ЕТ се иска 3 бр. образец от подпис!!!! , може да обжалваш на ВтАС, но това все пак е време и пари /100% ще падне щото ВТОС няма такова изисквание /
- donna
- Старши потребител
ZA DONNA
Zdravei Donna! :)
Napalno si prava! Mai trqbva da se pishat poqsneniq i dopalneniq kam zakonite....
Ami vijte, az ne sam urist, a savsem obiknoven grajdanin, koito iska6e da registrira sdrujenie! No ne moga da se doverq na drugi hora osven nqkolko blizki rodnini.... eto zashto iskah da go registriram s tqh... I sgea cqlata rabota OTPADA zaradi tova, che na smeshnite LELI ot YAMBOLSKIQ OKRAJEN SAD i skimnalo da si izmisqlt pravila i da kopirat sofianci (viziram SGS)!!!! I edno samo4uvstvie vadqqqqqt!!!! Na k'vo otgore- ne znam?!!!!
TE SHTE SI NAMERQT MAISTORA!!!! AZ MOJE DA NE USPQ DA REGISTRIRAM SDRUJENIE, NO NQMA DA OSTAVQ TAQ RABOTA I SHTE ZASHTITQ PONE SLEDVASHTITE OBIKNOVENI GRAJDANI, KOITO 6TE REGISTRIRAT SDRUJENIQ SLED MENE!!!! PISAH VE4E I NA PREZIDENTA....... DA TI.... IMAM SADA!!! Kakvo si mislqt- kato sa slujiteli na sada i mogat da si parvqt kakvoto si iskat....
EDIN SAVET: PRI TAKAV VID SLUJITELI, ZA DA SI POTARSITE PRAVATA I DA GI SPLA6ITE DEISTVA SAMO SLEDNIQ METOD: KLUKARI I SI TARSI PRAVATA NA PO-GORNA INSTANCIQ!!!!
POZDRAVI
Pisan4o
Napalno si prava! Mai trqbva da se pishat poqsneniq i dopalneniq kam zakonite....
Ami vijte, az ne sam urist, a savsem obiknoven grajdanin, koito iska6e da registrira sdrujenie! No ne moga da se doverq na drugi hora osven nqkolko blizki rodnini.... eto zashto iskah da go registriram s tqh... I sgea cqlata rabota OTPADA zaradi tova, che na smeshnite LELI ot YAMBOLSKIQ OKRAJEN SAD i skimnalo da si izmisqlt pravila i da kopirat sofianci (viziram SGS)!!!! I edno samo4uvstvie vadqqqqqt!!!! Na k'vo otgore- ne znam?!!!!
TE SHTE SI NAMERQT MAISTORA!!!! AZ MOJE DA NE USPQ DA REGISTRIRAM SDRUJENIE, NO NQMA DA OSTAVQ TAQ RABOTA I SHTE ZASHTITQ PONE SLEDVASHTITE OBIKNOVENI GRAJDANI, KOITO 6TE REGISTRIRAT SDRUJENIQ SLED MENE!!!! PISAH VE4E I NA PREZIDENTA....... DA TI.... IMAM SADA!!! Kakvo si mislqt- kato sa slujiteli na sada i mogat da si parvqt kakvoto si iskat....
EDIN SAVET: PRI TAKAV VID SLUJITELI, ZA DA SI POTARSITE PRAVATA I DA GI SPLA6ITE DEISTVA SAMO SLEDNIQ METOD: KLUKARI I SI TARSI PRAVATA NA PO-GORNA INSTANCIQ!!!!
POZDRAVI
Pisan4o
- pisan4o
Re: ZA DONNA
Според мен, просто трябва да обжалваш отказа им и после да ги съдиш по Закона за отговорност на държавата .
- sstavrev
Ами ПОС изисква всеки който регистрира фирма да си носи и решението (не проекто-решение, а бъдещото решение на съда). Карат те да вършиш тяхната работа. Дали и по другите окръжни съдилища е така?
Ами удостоверението за уникалност на фирменото ноименование: Та това е служебно задължение на съдилищата да установяват дали няма дублаж на фирмено наименование. Но всеки си плаща - 50 лв. за ЕТ или 100 лв. за ООД. Така ли е навсякъде?
Ами удостоверението за уникалност на фирменото ноименование: Та това е служебно задължение на съдилищата да установяват дали няма дублаж на фирмено наименование. Но всеки си плаща - 50 лв. за ЕТ или 100 лв. за ООД. Така ли е навсякъде?
- geo_18
- Младши потребител
значи във ВТОС не си носиш нито проект за решение нито решение и как да го носиш ,знаеш ли при кой съдия и секретар ще се паднеш и кой не ,за уникалност на име ,виж някъде из лекса им беше публикувана тарифата че в момента не се сещам кое колко е
- donna2
- Потребител
MAI E TAKA ;)
O da, tova da si nosi6 re6enieto sam go 4uval i za na6iq sad! :)))) Vai, tolkova e jalko vis4ko! Te sa jalki, de! Ama pravqt i nas na prosti!!!
ZA6TO NE MOGAT DA ZACEPQT, 4E KATO IZLQZAT OT SADA SA EDNI OT NAS- NAI-OBIKNOVENI MI6KI!!!
I POSLE SE SARDQT KATO GI GARMQT HORATA :))))) AMA TE SA SAMO ZA GARMENE-LENTQI!!!
ZA6TO NE MOGAT DA ZACEPQT, 4E KATO IZLQZAT OT SADA SA EDNI OT NAS- NAI-OBIKNOVENI MI6KI!!!
I POSLE SE SARDQT KATO GI GARMQT HORATA :))))) AMA TE SA SAMO ZA GARMENE-LENTQI!!!
- pisan4o
32 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|