начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

The Pub vol. 3

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: The Pub vol. 3

Мнениеот aspida » 24 Май 2012, 16:51

Ама ти си бил възвишена душа, така че от тук да си знаеш - ако поднесеш краставицата без майонеза разноските са си за твоя сметка!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
aspida
Потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 16:52

svettoslav написа:
lexy21 написа:Ама ти си човекът по свирките и кавалите, нали за това се бориш... Признала съм те и чета произведенията ти, щото са с научна стойност :lol: И докторската ти степен признах... Всичко, за да бъдеш щастлив и да се развиваш, движиш този свят напред... Радвам се, че споделяш с болните достиженията на мисълта си, радвам се, че си на посещение в наш`то заведение на този светъл празник, благодаря за шоколадите и близалките, които донесе, без теб връзката с реалния свят се беше скъсала... Научи ни, щото всичко, което казваш, е много ценно, моля те, не се отказвай от нас, не ни изхвърляй на произвола на съдбата... нужен си, вярваме ти, бъди до нас... свири ни, хармонико...

За съжаление не ме впечатли.

В смисъл,че можеш и много повече.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 16:55

aspida написа:Ама ти си бил възвишена душа, така че от тук да си знаеш - ако поднесеш краставицата без майонеза разноските са си за твоя сметка!

Стига с тия майонези.Сега да отбележа,че докато бях студент бачках малко в студена кухня в няколко хотела на Зл. пясъци.Така че доста сосове знам(сега усещам как някой вече ми завижда и вече се е наср*л от яд,но е забравил вестника си в колата и се чуди как да иде до WC-то..).
Какво избираш ?Ясно е,че ще е на майонезена основа?!?
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 16:56

svettoslav написа:
lexy21 написа:Ама ти си човекът по свирките и кавалите, нали за това се бориш... Признала съм те и чета произведенията ти, щото са с научна стойност :lol: И докторската ти степен признах... Всичко, за да бъдеш щастлив и да се развиваш, движиш този свят напред... Радвам се, че споделяш с болните достиженията на мисълта си, радвам се, че си на посещение в наш`то заведение на този светъл празник, благодаря за шоколадите и близалките, които донесе, без теб връзката с реалния свят се беше скъсала... Научи ни, щото всичко, което казваш, е много ценно, моля те, не се отказвай от нас, не ни изхвърляй на произвола на съдбата... нужен си, вярваме ти, бъди до нас... свири ни, хармонико...
аг

За съжаление не ме впечатли.
От друга страна "Хармоника" не съм.В училище ми викаха "гъдулката".Което днес ми е от полза,де.Но и на хармоника за теб може да се пробвам.Само на ухо обаче вероятно ще настояеш.
Така че, ако щеш хармоника,па ако сакаш може и на "Моника"... къ ти кеф
:roll:
Горкият мераклия.. :? Трудно ще се вредиш. Виж, ако се пробваш на някоя простоватичка, непретенциозна, може и да имаш някакъв успех. Ще стискам палци, дано извадиш късмет, че напоследък хич не ти върви в тия работи... :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 17:00

Само че и с майонезите не трябва да се прекалява,тъй като се съдава реална опасност за дрехите.
В смисъл-ако пр*днеш,моЖ да съ изпусниш и трябва да ги носим в пералното...

П.П. "Пералното" сенамира точно до "оралното"(относно последното-би следвало да е известно,много му се радват някои хора,все едно че мед яде [/size]).
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 17:07

svettoslav написа:Само че и с майонезите не трябва да се прекалява,тъй като се съдава реална опасност за дрехите.
В смисъл-ако пр*днеш,моЖ да съ изпусниш и трябва да ги носим в пералното...

П.П. "Пералното" сенамира точно до "оралното"(относно последното-би следвало да е известно,много му се радват някои хора,все едно че мед яде [/size]).

Ааааааа, защо изтри написаното по - горе за Лекси, нещо те загриза чувството за етика или какво? Аз вече те цитирах, де, така че се знае какво беше написаното.
Жалко, че не ти хареса темата за майонезата и краставиците. Много на място си дойде тая прясна салата, май.
Освен да продължим с музика :
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 17:08

nk7702n написа:Ще стискам палци, дано извадиш късмет, че напоследък хич не ти върви в тия работи...

Може напъследък да не ми върви по тия работи,но пък върви по други работи.Делата горе-долу биват,клиентите ги лекувам както си знам(като не им вдигна два дни телефона и да видиш как търчи с парите при светланчо,тъй като знае...най-малко че аз знам и т.н.) Освен това,във време на криза и дясната ми ръка помага,да е жива и здрава.

nk7702n написа:Ще стискам палци

Точно така-стискай палци и най-важното-дръж се за палците и много внимавай да не изпуснеш случайно някой палец....Ако ли пък не дай си Боже го изпуснеш,веднага се хващай за показалеца или за безименния... :lol:
:shock: Но пък като се замисля,трябва да си прекрастиш "безименния".Моето предложение е да го наречеш например "След палеца".
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 17:13

И за мераклиите, като теб, Светославе, на които много им се иска, ама не им стиска :mrgreen:
Последна промяна nk7702n на 24 Май 2012, 17:51, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот aspida » 24 Май 2012, 17:15

дам-минаваш през пазара взимаш си една прясна краставица и си я завираш...в чантата.

svettoslav Не ми трябва пазар за да оправя зарзаватчия като тебе!
Аватар
aspida
Потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 17:16

svettoslav написа:
П.П. "Пералното" се намира точно до "оралното"(относно последното-би следвало да е известно,много му се радват някои хора,все едно че мед яде .

Това изобщо не си го измислям,един колега ми го каза.А пък на него му го казала една преподавателка от "Свободния".
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 17:19

aspida написа:
дам-минаваш през пазара взимаш си една прясна краставица и си я завираш...в чантата.

Оооооооооооо,не се и съмнявам :lol:

Макар че звучи малко плашещо.А психолозите,за такива св*рки,като някои тука,казват,че действително такива изявления водят по-скоро психологически стрес у мъжете. Ясно е,че сте силния пол.За това няма да спорим.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 17:25

svettoslav написа:
aspida написа:

Оооооооооооо,не се и съмнявам :lol:

В смисъл,че със сигурност ще ми скриеш топката.

Даже,интересна работа,колеги :? ,а,бе нещо не си намирам топката,бе :shock: .Кой ми я скри :?: :shock: :? :?:

Я,да ми връщате обратно веднага топката,че и без друго само една ми остана,че миналата седмица един кон ме ритна и с една останах.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 17:37

А аз да кажа "добре дошла" в кръчмата на aspida, междувременно, може ли? :wink: Не, че искам да разсейвам нещо от фантазиите на моя любим, ама дали ще разрешиш нещо за нея, при все, че всички сме много загрижени да ти осигурим нужното внимание, че ни е жал, щом тук си тръгнал да го търсиш... Ако разрешиш, скъпи, нещо за дамата...
Поздрави, aspida и повече усмивки :P
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот aspida » 24 Май 2012, 17:40

svettoslav Погледнах в чантата но там ги няма твоите топки. Виж провери да не ги държиш в дясната ръчица за която която казваш че ти помага!
Аватар
aspida
Потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 17:52

aspida написа: svettoslav Погледнах в чантата но там ги няма твоите топки. Виж провери да не ги държиш в дясната ръчица за която която казваш че ти помага!

Едната е тука :!: Другата,другата кажи къде скри.Хем знаете че трябва да си ги оставяте на мястото! Другите хора така ли правят като тебе? ааааааа,ма ха!Писна ми от Вас .Като вършите една работа-действай докрай и гълтай.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 17:56

lexy21 написа: Не, че искам да разсейвам нещо от фантазиите на моя любим, ама дали ще разрешиш

Ох,направо ме разтопяваш така ,бубинка,нали знаеш че съм сърдечна душица.Като захарче в устенцата ти съм..какви хубави думи ...какво хармонично звучене в болния ми мозък внасят.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 17:58

lexy21 написа:Поздрави, aspida и повече усмивки :P

Не я слушай тая,Аспида.Не се усмихвай прекалено много,че може да лапнеш пак гущера.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 18:08

svettoslav написа:
lexy21 написа: Не, че искам да разсейвам нещо от фантазиите на моя любим, ама дали ще разрешиш

Ох,направо ме разтопяваш така ,бубинка,нали знаеш че съм сърдечна душица.Като захарче в устенцата ти съм..какви хубави думи ...какво хармонично звучене в болния ми мозък внасят.

Ама нали вече публично признах, че моят болен мозък те люби страстно :oops: Разтреперват ми се ушенцата и ми се насълзяват очичките... само не ме отблъсквай, щото не знам дали `аповете ще помогнат :lol:

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 18:19

Светославе, как не те е срам, да ме забравиш толкоз бързо, начи, и да се отплеснеш по тая нахална Аспида и на всичкото отгоре да обръщаш внимание и на Лекси!? Ей таквиз сте мъжете, гледате едновременно във всички посоки, де що мине жена, да не изпуснете случайно нещо. :twisted:
Едната топките му скрила, другата по челото го погалила.. :twisted:
Ми, кво да правя, очакват ме само безсънни нощи и ", апове", кво друго... :mrgreen:

nk7702n
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 18:24

Наде, ако обичаш, аз съм на свободен режим и при нас разрешават остри предмети... Леко, не ми го бутай момчето, щото първа си го заплюх... :P

Аватар
lexy21
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии