начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

The Pub vol. 3

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: The Pub vol. 3

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 14:54

lexy21 написа:Абе, Надеееее.....
....може да те водим скоро в Ницаааа :lol:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 14:59

lexy21 написа: пълноценните връзки - ако ще и с животни да са, щом на човека му харесва, ние ще го подкрепяме - хич няма да го питам обезьяны, кашалоты, попугая...

П.П

Само да отбележа,че абсолютно никакъв попугаЙ не може да се сравнява със 100-килограмовото ми прасенце...Освен,ако е,разбира се,някакъв специален попугей
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 15:03

svettoslav написа:

Що пък в Ница? Ходила съм на Френската ривиера. Не можеш да ме впечатлиш. :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 15:04

lexy21 написа:...... обезьяны....

Стига да е обрезьяны !
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 15:07

nk7702n написа:
svettoslav написа:

Що пък в Ница? Ходила съм на Френската ривиера. Не можеш да ме впечатлиш. :roll:

Съедини ги и ще разбереш :)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 15:16

svettoslav написа:
lexy21 написа:...... обезьяны....

Стига да е обрезьяны !

Аааааааа, ти си знаеш какво ти стига. За мен е важно да си щастлив, ако ще и с плачеща върба да е :lol:

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 15:16

Наде,остави тия глупости сега.Имаш прекрасно име.Имах една Надежда в 10-ти клас,но нищо не излезе.Не съжалявах,тъй като след известно време разбрах някои работи за нея,които не ме зарадваха особено.Един какви ми ги разправя....не че вярвам на всичко,което чуя,но в тоя случай няма съмнение.
Въпреки това смятам,че с годините тия неща ще отминат постепенно и ще случи на сравнително нормален.И не е лошо момиче . И по математика добре смяташе,а бе,всичко й вървеше, както се вика.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 15:20

Какво ли се съединява в твоя объркан в момента мозък, Светославчо? Нещо съвсем се омотаха конците, май? :lol: :lol: :lol:
Айде, едно питие, за утеха! :mrgreen: Момент да потърся малко текила. Ще се почувстваш по - добре.
Ееееееее, нямаш късмет, свършила е текилата, ще те утешаваме с други питиета. :lol:
Изображение
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 15:23

lexy21 написа: За мен е важно да си щастлив, ако ще и с плачеща върба да е :lol:

Да разбирам ли,че и от "...плачеща върба.... свирка става" :?: :?: :?:

Ако е така,както казваш,поне издълбай една дупка -хоризонтал около 20-25 см.,че да не губим време като дойда.

И гледай само да не туриш някакви пчели вътре,че да ме ухапят.Че какъвто съм алергичен-веднага получавам оток(на коляното).
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 15:33

svettoslav написа:Че какъвто съм алергичен-веднага получавам оток(на коляното).

А по-големия проблем всъщност идва,когато ме ухапят по коляното :?: :!: Само един път ми се е случвало,биха ми алергозан в болницата,тъй като ме приеха в много тежко състяние,но понеже...дали защото бавно действа,дали заради друго :? ,сестрата все казваше,че ми е рано за изписване... :?
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2012, 15:41

Горканчо... :? : Съжалила те е, щом си и заплакал на рамото.. :?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 15:42

Ама ти си човекът по свирките и кавалите, нали за това се бориш... Признала съм те и чета произведенията ти, щото са с научна стойност :lol: И докторската ти степен признах... Всичко, за да бъдеш щастлив и да се развиваш, движиш този свят напред... Радвам се, че споделяш с болните достиженията на мисълта си, радвам се, че си на посещение в наш`то заведение на този светъл празник, благодаря за шоколадите и близалките, които донесе, без теб връзката с реалния свят се беше скъсала... Научи ни, щото всичко, което казваш, е много ценно, моля те, не се отказвай от нас, не ни изхвърляй на произвола на съдбата... нужен си, вярваме ти, бъди до нас... свири ни, хармонико...

Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот aspida » 24 Май 2012, 16:21

Все пак svettoslav е прав! Готвила съм и боб и наденица, само че бахура не го обичам! Изглежда добре но само когато е пълен с хрущяли иначе омеква при обработка, но пък е вкусен. Само че няма начин как да го потопи в боба и да го поеме, иначе си личи че е специалист
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
aspida
Потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 16:24

aspida написа:.... само че бахура не го обичам!

Аааа,обичаш го,обичаш гоооооооо,обичаш гооооооо,личи си,че си специалист. :lol:

Но все пак,ако държиш на качествен боб-само ми се обади и веднага ще дойда при теб.А ако имаш пчели у вас- още по-добре....- Друго си е и меденки да ти направя.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 16:27

nk7702n написа:Горканчо... :? : Съжалила те е, щом си и заплакал на рамото.. :?

Така е наистина,съжали ме.Много сърдечна сестра случих.Мен ме съжали,обаче за него-никаква милост.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот aspida » 24 Май 2012, 16:35

svettoslav написа:
aspida написа:.... само че бахура не го обичам!

Аааа,обичаш го,обичаш гоооооооо,обичаш гооооооо,личи си,че си специалист. :lol:

Но все пак,ако държиш на качествен боб-само ми се обади и веднага ще дойда при теб.А ако имаш пчели у вас- още по-добре....- Друго си е и меденки да ти направя.

Обичам пресните краставици а не омекнал бахур с боб, ама като гледам ти се на боба се натискаш. Не ставаш!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
aspida
Потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 16:38

lexy21 написа:Ама ти си човекът по свирките и кавалите, нали за това се бориш... Признала съм те и чета произведенията ти, щото са с научна стойност :lol: И докторската ти степен признах... Всичко, за да бъдеш щастлив и да се развиваш, движиш този свят напред... Радвам се, че споделяш с болните достиженията на мисълта си, радвам се, че си на посещение в наш`то заведение на този светъл празник, благодаря за шоколадите и близалките, които донесе, без теб връзката с реалния свят се беше скъсала... Научи ни, щото всичко, което казваш, е много ценно, моля те, не се отказвай от нас, не ни изхвърляй на произвола на съдбата... нужен си, вярваме ти, бъди до нас... свири ни, хармонико...

За съжаление не ме впечатли.
От друга страна "Хармоника" не съм.В училище ми викаха "гъдулката".Което днес ми е от полза,де.Но и на хармоника за теб може да се пробвам.Само на ухо обаче вероятно ще настояеш.
Така че, ако щеш хармоника,па ако сакаш може и на "Моника"... къ ти кеф
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 16:41

aspida написа:Обичам пресните краставици

А разноски по делото претендираш ли ? :lol:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 24 Май 2012, 16:47

aspida написа:Обичам пресните краставици а не омекнал бахур с боб, ама като гледам ти се на боба се натискаш. Не ставаш!

Само, че аз не се занимавам с боклуци,които обичат "пресни краставици".
Така че само съвет мога да дам-минаваш през пазара взимаш си една прясна краставица и си я завираш...в чантата.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 24 Май 2012, 16:49

aspida написа:Все пак svettoslav е прав!

Ей за това вече съм необратимо и паталогично влюбена в него :lol: Толкова години ме лекуваха от мания за преследване и се мъчеха да ме социализират, а всичко се оказа напразно... Хайде, моля, никой да не ми бута Светльо - Ицо, щото нещата ще опрат до грозни сцени :lol: :lol: :lol: Животът му просто вече се промени, без да го знае - станах неизменна част от него :lol: Ако вечер скърцат пантите на вратите - това съм аз, ако краката му изтръпват при ръченица - това съм аз, ако сърцето му прескача, докато му заяжда ципът пред някой здрав момък - това съм аз... Нещата вече никога няма да бъдат същите :lol:

svettoslav написа:Но и на хармоника за теб може да се пробвам.Само на ухо обаче вероятно ще настояеш.
Така че, ако щеш хармоника,па ако сакаш може и на "Моника"... къ ти кеф

Къде, казваш, ще се случват тези неща, да си вземам винетка и домашен отпуск от психиатрита? :lol:

Аватар
lexy21
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии