- Дата и час: 29 Ное 2024, 07:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 3
Светльо, Христо, или както и да се наричаш в действителност, никой няма нищо против народната музика. Остани си със здраве!
За всички останали в темата : Наско, Миро, Ники, Музето, Лекси, Emilgrigorov,Ади и тези, които остъстват, но слушат с удоволствие музиката тук
За всички останали в темата : Наско, Миро, Ники, Музето, Лекси, Emilgrigorov,Ади и тези, които остъстват, но слушат с удоволствие музиката тук
Последна промяна nk7702n на 26 Май 2012, 19:23, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Тази високообразователна,сигурен съм,че не сте я слушали.Истинско е непреходно изкуство.
На един 24-ти май така се бях разцепил с едни клиенти от "Максуда".... После дойдоха Мечо и Рашко и си прекарахме много добре...
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... Rg&cad=rja
П.П. Мечо,оказа се,че много хубаво пее...
На един 24-ти май така се бях разцепил с едни клиенти от "Максуда".... После дойдоха Мечо и Рашко и си прекарахме много добре...
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... Rg&cad=rja
П.П. Мечо,оказа се,че много хубаво пее...
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:А "Вашето приятно място" - слабо ме интересува,доклокото се интересувам само от МОЕТО приятно място .А то никак не е сред болни хора.Тук за съжаление има такива.
Ами какво правиш тогава тук? Рекламираш сред болните ансамбъла на МВР или себе си
svettoslav написа: И съм мноу готин пич
Кажи там една добра дума за нас и пред НЗОК, та нещо обезщетенийце за болните да издействаш. Ще си кръстим заведението на теб от благодарност, щото си мноу готин пич. Ще си пием и хапчетата на Слави Трифонов, щом си рекъл. Поздрав за теб от доктор Ох Боли
-
lexy21 - Активен потребител
nk7702n написа:Светльо, Христо, или както и да се наричаш в действителност, никой няма нищо против народната музика.
А,бе,музика,музика,ама и бахур,и наденица требе.Оно само с музика и боб ...наденица се не повдига.
Така,че изводът е един: Никакви компромиси с клиентите
- svettoslav
- Активен потребител
nk7702n написа:Наско....
Това "Наско ментата" ли е,бе, бубинка ? Щото аз само него признавам.Много добър.
- svettoslav
- Активен потребител
lexy21 написа:[
Ами какво правиш тогава тук? Рекламираш сред болните ансамбъла на МВР или себе си
СЕБЕ СИ !
иИИИИИХИХИХИХИХИХИХИХИ
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:nk7702n написа:Светльо, Христо, или както и да се наричаш в действителност, никой няма нищо против народната музика.
А,бе,музика,музика,ама и бахур,и наденица требе.Оно само с музика и боб ...наденица се не повдига.
Така,че изводът е един: Никакви компромиси с клиентите
Нещо не мога да те разбера от доста време. Какво ти пречи да бъдеш малко по - културен и да спреш да пишеш разни простотии тук във форума? Мисли си ги, ама не ги пиши! Става ли?
- nk7702n
- Старши потребител
Е къде ги видя тия "глупусти" и "простотии"? Аз не виждам такива.Виждам само една наденица в джоба ти
Ха сега кажи кой простак я сложи там?
Ха сега кажи кой простак я сложи там?
- svettoslav
- Активен потребител
Д-р Бояджиев-психиатър - 0876 112283.
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:lexy21 написа:[
СЕБЕ СИ !
иИИИИИХИХИХИХИХИХИХИХИ
Щом болните са ти таргет групата - на правилното място си Казвай направо мома или момък търсиш, с какво заболяване, да почваме да преглеждаме картоните и да те ур`едим.
-
lexy21 написа:Казвай направо мома или момък търсиш
По-скоро си падам по мъжки дуп*та.Имаш ли нещо предвид?
- svettoslav
- Активен потребител
Може и по-пухкавичък да е. Е,все пак гледай да не е като кларинетиста на "Импулси".
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... ug&cad=rja
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... ug&cad=rja
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:lexy21 написа:Казвай направо мома или момък търсиш
По-скоро си падам по мъжки дуп*та.Имаш ли нещо предвид?
Всъщност - да, сега като гледам из картотеката - имаш и избор: параноидна шизофрения или сексуална асфикция. Препоръчвам ти второто, ама ти си знаеш. При всички случаи ще се радвам да помогна
-
svettoslav написа:Може и по-пухкавичък да е. Е,все пак гледай да не е като кларинетиста на "Импулси".
Не за друго.Вече бях с него.Скъсахме (се).
- svettoslav
- Активен потребител
svettoslav написа:svettoslav написа:Може и по-пухкавичък да е. Е,все пак гледай да не е като кларинетиста на "Импулси".
Не за друго.Вече бях с него.Скъсахме (се).
Ама, аз защо ли се чудя? Ти вече си деградирал. А, тоя доктор Бояджиев, посещавал ли си го скоро? Може да има някакъв лек за теб? Аз сега чувам за него от теб. Явно, имаш повечко опит с посещенията по психиатри. Съчувствам ти. Мислех, че е свързано с ракията и сиренето в промишлени количества по едно време, ама явно е нещо по - сериозно.
- nk7702n
- Старши потребител
Между другото,по-темата по-сериозно.Доколкото ми е известно орк.Импулси са едни от най-награждаваните в БГ.Както и извън страната(ромски формации имам предвид).Бият на всички фестивали всичко наред.А кларинетиста е един от НАЙ ДОБРИТЕ В БГ изобщо.Ще ме извинява Иво Папазов-Ибряма,но този е супер-виртуоз.Не казвам,че е по-добър от него,но е музикант-висока класа,макар да са без музик. образование.
П.П. По стечение на съдбата бах в журито(комисията за награждаването на оркестрите) на един фестивал в Карлово през 2009г. От тогава си го набелязах.Поисках му телефона от ръководителя на оркестъра( човека на тарамбуката) и така възникна нашата пълноценна връзка.
П.П. По стечение на съдбата бах в журито(комисията за награждаването на оркестрите) на един фестивал в Карлово през 2009г. От тогава си го набелязах.Поисках му телефона от ръководителя на оркестъра( човека на тарамбуката) и така възникна нашата пълноценна връзка.
- svettoslav
- Активен потребител
Пълноценна връзка, звучи много двусмислено. Ти си можел да бъдеш и сериозен на тема мъже?
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:А, тоя доктор Бояджиев, посещавал ли си го скоро
Често се срещаме по дела.Съдебно-медицински експерт е.Досгега нищо не ми е казвал,а и аз все гледам да прикрия нещата и да не се издам.
Но пък от друга страна,трудно би могъл да бъде и обективен с мен.В смисъл че в последното заседание установих,че и той май е ... обратен
- svettoslav
- Активен потребител
Абе, Наде, аз съм "за" пълноценните връзки - ако ще и с животни да са, щом на човека му харесва, ние ще го подкрепяме - хич няма да го питам обезьяны, кашалоты, попугая... Да ни е жив и здрав - вот компания какая
П.П. За животните обаче не мога да съм от полза... Само там, където по-горе предложих... чакам да си избере...
П.П. За животните обаче не мога да съм от полза... Само там, където по-горе предложих... чакам да си избере...
Последна промяна lexy21 на 24 Май 2012, 14:50, променена общо 1 път
-
nk7702n написа:Пълноценна връзка, звучи много двусмислено
То и "трисмислено" зазвуча по едно време когато се включи и шофьора на автобуса на оркестъра.Чул от съседната стая някакъв шум,а пък моя ,да вземе да забрави да удари райбера...
- svettoslav
- Активен потребител
|
|