- Дата и час: 29 Ное 2024, 08:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 3
Дългия,а? Почти пее,еееееей,ко знайти виййй хи хи,пее, чи чак свири.?0 Албума има човека,бе ,ей!Ха кажете ми коя от тия певачки,дека тука ми са мандахерцат има двААсе Албума? М? Никоя ,нали?
В такъв случай... ,ще ви правя аз чалгаджии,ама малко време ще отнеме .Първо трябва да се усвои солфежа- дооо ре мии фа солл лаа си доооооооо, и обратно : дооо сии лааа солл фа мии ре доооооо(Първа октава). Следва да се наблегне и на законосъобразното звуко-и семеизвличане в следната последователност:ре ми фа сол ла сол фа ми рееееее ...,а сега отново в същата последователност,но с начален следващ тон: "ми" от първа октава :ми-фа -сол-ла -си-ла сол фа мииииииии Ако някой държи на полутонове с бемоли и диези,то бемола некъде съм си го май забола,а относно пък диеза ... всъщност май и той ми влезе......
Но ако трябва наистина сериозно да се подходи към нещата,то и # (диез-а) на всеки джи си ем го има.
П.П. Браво! Браво! Отлично,отлично! Браво! Сега остава силикона... и сте готови
В такъв случай... ,ще ви правя аз чалгаджии,ама малко време ще отнеме .Първо трябва да се усвои солфежа- дооо ре мии фа солл лаа си доооооооо, и обратно : дооо сии лааа солл фа мии ре доооооо(Първа октава). Следва да се наблегне и на законосъобразното звуко-и семеизвличане в следната последователност:ре ми фа сол ла сол фа ми рееееее ...,а сега отново в същата последователност,но с начален следващ тон: "ми" от първа октава :ми-фа -сол-ла -си-ла сол фа мииииииии Ако някой държи на полутонове с бемоли и диези,то бемола некъде съм си го май забола,а относно пък диеза ... всъщност май и той ми влезе......
Но ако трябва наистина сериозно да се подходи към нещата,то и # (диез-а) на всеки джи си ем го има.
П.П. Браво! Браво! Отлично,отлично! Браво! Сега остава силикона... и сте готови
- svettoslav
- Активен потребител
Кой се жени, бе и това ли съм проспала Цял ден ми се чудят що не ме е събудило земетръсчето... май у нас единствено невъзмутимо си спахме, докато цЕла София будувала Нещо пънове ще дойдем май...
Славчо, кой викаш фалшиво пеел? Аз съм късогледа и пея в хора и... Рицарят на бялата дама
Славчо, кой викаш фалшиво пеел? Аз съм късогледа и пея в хора и... Рицарят на бялата дама
-
lexy21 - Активен потребител
lexy21 написа:Кой се жени, бе и това ли съм проспала
Аз се женя бе,как кой? ?? ?? За дългогодишнията си приятелка.Даже тази вечер ще пеем под юргана(оти може да сме и на открито)...Нап...... гоооооо
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... ig&cad=rja
- svettoslav
- Активен потребител
[quote="lexy21"]Кой се жени, бе и това ли съм проспала Цял ден ми се чудят що не ме е събудило земетръсчето... май у нас единствено невъзмутимо си спахме, докато цЕла София будувала Нещо пънове ще дойдем май...
:mrgreen Лексиииииии, ти си мой човек, добре, че се появи, че тоя Светослав таман щеше да ни кара да пием мастика. Ужас, мразя дори как мирише това питие. На някои хора и земетресението, и алкохолът никога не прощават.
За мен и теб и за истинското приятелство, за ценните хора :
:mrgreen Лексиииииии, ти си мой човек, добре, че се появи, че тоя Светослав таман щеше да ни кара да пием мастика. Ужас, мразя дори как мирише това питие. На някои хора и земетресението, и алкохолът никога не прощават.
За мен и теб и за истинското приятелство, за ценните хора :
Последна промяна nk7702n на 22 Май 2012, 22:13, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:lexy21 написа:Кой се жени, бе и това ли съм проспала Цял ден ми се чудят що не ме е събудило земетръсчето... май у нас единствено невъзмутимо си спахме, докато цЕла София будувала Нещо пънове ще дойдем май...
За мен и теб и за истинското приятелство и за ценните хора :
[youtube] oVqO28pnBeY[/youtube]
Какво рЬечи Рьечи ли нещо?
П.П. Между другото,нито пия,нито пуша,да не ми уруки.И по мъже доскоро не ходех...
- svettoslav
- Активен потребител
Наденце, краднах от приятел за поздрав за приятел За теб
-
Всъщност излъгах.Пил съм узо в Гърция на едно турне с ансемблето преди да вляза в казармата(лятото на 2000г.).Бяхме на едно готино място близо до гр.Кавала.Общо взето си беше екскурзийка.Следващата година,когато служих в редиците на армията,вече бяха в самия град Кавала колегите.Но и аз не пропуснах да се поокъпя в морето.Беше доста солено,доколкото си спомням. Но това е нищо сравнение с атл.океан.Не ви будалкам,през 96 г. беше във Франция.Ивицата на плажа е нещо огромно,няма общо с морето.Онова е безмерно.Там да видиш какво е сол като излезеш от водата.А докато си идеш до хавлията, минаваш 200метра.
- svettoslav
- Активен потребител
Наденцеееееее,какво правиш бе,гугиииииии Или какво не правиш?
- svettoslav
- Активен потребител
Просто си мислих далииии..евентуално..не мога да изпека Наденица за двама.
Хам хам хам хам хамммммммм.
П.П. По-сериозно,и с това ще приключа с пътешествията на Синдбад мореплавателя... мога да Ви споделя,че атлантика малко общо има с морето-няма оная осезаема граница,онова усещане за някаква сигурност,да оставим настрана,че си на чужд бряг. Когато влязох на 30-35м. навътре,макар и да бе преди цели 17 години,усещането за природната мощ на тая вода никога не съм го имал в БГ.Макар че като ученик на 12-13г. съм си позволявал да влизам на 500-.600м. в морето с всичкия си акъл.
Пред океана разбираш какво нищожество си всъщност спрямо майката природа.Безмерна сила,която може да те заличи за нула време.Да пази Господ от бедствия.
П.П. По-сериозно,и с това ще приключа с пътешествията на Синдбад мореплавателя... мога да Ви споделя,че атлантика малко общо има с морето-няма оная осезаема граница,онова усещане за някаква сигурност,да оставим настрана,че си на чужд бряг. Когато влязох на 30-35м. навътре,макар и да бе преди цели 17 години,усещането за природната мощ на тая вода никога не съм го имал в БГ.Макар че като ученик на 12-13г. съм си позволявал да влизам на 500-.600м. в морето с всичкия си акъл.
Пред океана разбираш какво нищожество си всъщност спрямо майката природа.Безмерна сила,която може да те заличи за нула време.Да пази Господ от бедствия.
- svettoslav
- Активен потребител
Мерси за поздравчето, Лекси! От мен :
- nk7702n
- Старши потребител
svettoslav написа:Просто си мислих далииии..евентуално..не мога да изпека Наденица за двама.
Не може. Други въпроси не се допускат.
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:svettoslav написа:Просто си мислих далииии..евентуално..не мога да изпека Наденица за двама.
Не може. Други въпроси не се допускат.
Така е по-правилно наистина. Пък и някои хора сурова повече си я харесват.А,бе,истината,е,че трябва да се наслаждаваме на живота,кой както намери за добре-стига да не пречим другиму(освен ако му пречиш с дупето си естествено,доколкото това не се брои). Но пък,от друга страна,трябва да се внимава и тук,тъй като някой може да почне и него да го брои
- svettoslav
- Активен потребител
Виж сега, не си падам изобщо по цинизмите - всеки трябва да знае кога, къде и как да прави или да не прави, да казва или да не казва определени неща. За останалото си прав, не трябва да пречим на другите и всеки да си живее живота според собствените разбирания, без да засяга останалите, доколкото е възможно според ситуацията . Лека нощ, Лекси, лека нощ на всички в кръчмата!
- nk7702n
- Старши потребител
Светльо, айде лягай брат, щото не ти го разбират всички хумора. Мен лично ме забавляваш, ама това може и да е, защото не разсъждавам по въпроса дали на теб наденицата ти харесва сурова. Не, че нещо, ама вземи се усещай, преди да е влязла охраната на заведението Ако продължаваш по този начин в тази тема - просто ще си я превърнеш в личен блог или ще си говориш сам, а ние ще си намерим друго приятно място.
Лека нощ и от мен.
Лека нощ и от мен.
-
Честит празник, Лекси - нали си е за нас специален празник! Да сме живи и здрави и много успехи и в личния, и в професионалния живот!
- nk7702n
- Старши потребител
Честит празник на всички
П.П. И който има проблеми с правописа, да положи усилия за подобрение!
П.П. И който има проблеми с правописа, да положи усилия за подобрение!
- nk7702n
- Старши потребител
Честит празник! Наденце, благодаря! За теб и Муза /която също е от наш`та партия / и за всички:
За всички, които ще празнуват завършването на гимназия и техните съученици
За всички, които ще празнуват завършването на гимназия и техните съученици
-
За Музето / сега разбирам, че е от нашата група/, за Лексито и Emilgrigorov / все наши хора/ :
- nk7702n
- Старши потребител
lexy21 написа:Светльо, айде лягай брат, щото не ти го разбират всички хумора. Мен лично ме забавляваш, ама
Ще лягам ако искам.А "Вашето приятно място" - слабо ме интересува,доклокото се интересувам само от МОЕТО приятно място .А то никак не е сред болни хора.Тук за съжаление има такива. А относно наденицата-приятели,не се смущавайте,а бързо-бързо,наденицата си Вий увеличавайте.
Мноу ме кефи Славчо. И не съм Светльо,а Христо.И съм мноу готин пич хи хи
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... mA&cad=rja
П.П. Не се шашкайте,другата седмица ви записвам на народни танци в МВР-то.Напълно безплатно.Ще кажете,че аз ви пращам и готово Освен това корепетитора на ансамбъла в момента е дознател в -3-то РУП-ОДМВР Варна.Така че много се имаме.Поздрави за Гошо Димов.Най-добрият акордионист в Североизтобна БГ и съвестен дознател.
- svettoslav
- Активен потребител
|
|