- Дата и час: 29 Ное 2024, 15:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 3
Усмихнат ден и весели празници на всички!
- nk7702n
- Старши потребител
Нещо за душата, нали е Възкресение Христово! Бъдете по - благородни, много здрави и щастливи!
- nk7702n
- Старши потребител
Борбата продължава, няма как. Успешна седмица на всички!
- nk7702n
- Старши потребител
На втория ден, но все пак - Христос Возкресе! Бъдете благословени - с божествена любов и вяра в човека, с премъдри мисли и прощаващи сърца!
Специално за Надето, което самотно издържа толкова време в темата
Специално за Надето, което самотно издържа толкова време в темата
-
lexy21 - Активен потребител
Ооооооо, мерси, Лекси! Всички да сме здрави, бодри и засмени! Самотно, я, беше ми много тъжно, че те няма.
Добре дошла отново тук! Сигурна съм, че си си изкарала страхотно празниците и че веднага ще отворим кръчмата и всички ще се завърнат!
И още една за днешния празник с пожелание за много успехи - лични и професионални :
Добре дошла отново тук! Сигурна съм, че си си изкарала страхотно празниците и че веднага ще отворим кръчмата и всички ще се завърнат!
И още една за днешния празник с пожелание за много успехи - лични и професионални :
- nk7702n
- Старши потребител
Мммммм даааааа, Наде, празник Мисля, че е редно юристите в темата да нацелуваме неюристите в нея на нашия ден, щото друг път, кога ще им се случи да е безплатно
-
Амииииииии, добре, щом казваш да ги целуваме, ще ги целуваме, иначе как ще усетят нашия празник! ?
- nk7702n
- Старши потребител
Амиииииииии, време е за почивка и да си полафим малко, нали!?
За цялата компания и по - специално за Музето, Никито, Адито и Лексито - все хубави хора
За цялата компания и по - специално за Музето, Никито, Адито и Лексито - все хубави хора
- nk7702n
- Старши потребител
lexy21 написа:Мммммм даааааа, Наде, празник Мисля, че е редно юристите в темата да нацелуваме неюристите в нея на нашия ден, щото друг път, кога ще им се случи да е безплатно
ехехееееее
Ти недей, че що народ ще се изреди. Може шамар да е, ама аванта да е. Какво остава за целувка. Ей ме на и мен, първа кипра се наредих ...
Да сте живи и здрави и никога да не губите чувството си за хумор, а паричките да ви следват.
- muza_
- Потребител
Мерси, Музенце, никога не е много, щом е от сърце! Хайде на патерица по едно от любимите :
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Мерси, Музенце, никога не е много, щом е от сърце! Хайде на патерица по едно от любимите :
Наздраве!
- muza_
- Потребител
Таласъмствам тази нощ, та:
Музичка, още повече целувки с лирикс
Наденеце,
И спешъл за г-н Василев
Музичка, още повече целувки с лирикс
Наденеце,
И спешъл за г-н Василев
-
Господин Григоров, Господин Василев..., много господиновци, много официалности...
За хубав ден :
За хубав ден :
- nk7702n
- Старши потребител
Ухапа ме !
Винаги след дует "Ритон" трудно се намират думичките, а още по трудно песничките, но ще се пробвам...
За Лекси !
И за всички:
страхотна песен в клипа
Винаги след дует "Ритон" трудно се намират думичките, а още по трудно песничките, но ще се пробвам...
За Лекси !
И за всички:
страхотна песен в клипа
- vassilev
- Активен потребител
От групата на " всички"
- nk7702n
- Старши потребител
Наде, за теб специално !
И за тези които са лапали наскоро пилешки филенца от най-големия тиган в БГ :