начало

Прецедент: ВКС отмени своя присъда от 2016 г. след решение на Съда на ЕС Прецедент: ВКС отмени своя присъда от 2016 г. след решение на Съда на ЕС

финансова злоупотреба ?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

финансова злоупотреба ?

Мнениеот mi4kap » 09 Апр 2012, 21:00

Здравейте.Аз работя като касиерка в автокъща в София.От една година работя там и то по заместване,защото момичето е по майчинство.Един ден моя колежка,работеща също с пари излезе в болничен след като си предаде наличноста на каса на менаджерката на финансовия отдел на един бял лист с опис на парите и с подпис от двете страни на приел и предал.Случи се така,че колежката повече не се появи на работа след болничния и не си вдигаше дори и телефона.Ходиха хора да я търсят на адрес по лична карта,не я откриха и стана така.че собственика на автокъщата я обвини в финансова злоупотреба и сега действа за да я вкара в затвора.Мен това много ме притеснява въпреки,че всекидневно си засичам касата и давам наличността на финансовия манаджер.Какви са ми правата,при положение,че и на мен може да ми се случи все пак имам малко дете и може да ми се случи на мен.Може ли да предяви някакви претенций,след като си предам касата с опис на парите и излязя в болничен или отпуска?
mi4kap
Нов потребител

Назад към Трудово право