начало

БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие

има ли юристи на линия ?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

има ли юристи на линия ?

Мнениеот gudza » 25 Фев 2012, 11:15

Имам нужда от трудовоправна консултация по конкретен въпрос , има ли добронамерени адвокати към които бих могла да отправя въпроса си ? Пишете ми на ел поща gudza@abv.bg или skype : svetal4o1
gudza
Младши потребител

Re: има ли юристи на линия ?

Мнениеот svettoslav » 28 Фев 2012, 01:27

gudza написа:Имам нужда от трудовоправна консултация по конкретен въпрос , има ли добронамерени адвокати към които бих могла да отправя въпроса си ? Пишете ми на ел поща gudza@abv.bg или skype : svetal4o1

Значи,то и кьорав би видял тук някои обяви от разни адвокати,които дават безплатни(на незнайно какво правно основание-/сигурно презумпция за затруднено материално положение/ ) консултации по всякакви /не само трудови/ въпроси. Така че най-добре-обърнете се към тези кантори.Осигурават и безплатни екскурзии до Мачу Пикчу и Пичу Макчу.
svettoslav
Активен потребител

Re: има ли юристи на линия ?

Мнениеот gudza » 29 Фев 2012, 22:12

Благодаря , но все пак се свързах с юристи видели съобщението ми тук !
gudza
Младши потребител

Назад към Трудово право