Здравейте,имам следното питане-издаването на удостоверение за наследници (за НОИ) счита ли се за приемане на наследство? Бих искал да се откажа от правото на наследство от покойната ми майка понеже имаше дългове за които в последствие разбрах,а издадох удостоверение за наследници понеже такова ми изискаха от РУСО за отпускане на социална пенсия (кръгъл сирак останах).Нищо друго не съм нито плащал,нито ползвал,нито владял във връзка с наследство от нея.
Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 28 Ное 2024, 17:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отказ от наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Отказ от наследство
НЕ!chernorizecpechalni написа:здаването на удостоверение за наследници (за НОИ) счита ли се за приемане на наследство?
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
Здравейте! Бих искала да попитам - какво означава отказ от наследство, в смисъл, ако аз сега се откажа, от името на сина ми, който е непълнолетен, от наследството на баща му, тъй като има дългове, ще продължа ли да получавам издръжката за детето, която ми се изплаща от общината?
Благодаря!
Благодаря!
- djidja83
- Младши потребител
Не можете да се откажете от наследство, което не открито към момента на отказа.
- kristi3
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|