начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ ПРИ НАПУСКАНЕ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ ПРИ НАПУСКАНЕ

Мнениеот gudza » 17 Фев 2012, 21:10

Назначена съм на трудов договор за неопределено срок като домакин/зас/ и с допълнително споразумение съм назначена като счетоводител до завръщане на титуляра . Въпроса ми е следния : Директорката има тенденциозно отношение към мен и търси причина да ме махне - едната която изтъкна е ,че ще смени длъжностната ми характеристика и няма да отговарям на условията за стаж по специалността и ще ме махне - та с какъв срок на предизвестие трябва да ми прекрати договора - 1 или 3 месеца в моя случай . И другия ми въпрос е, ако аз искам да напусна какъв трябва да е срока на предизвестие 1 или 3 месеца . И още : има ли законово основание да напусна без предизвестие ? По принцип всички сме прехвърлени по чл 123 т 5 , тъй като преобразуваха детската градина в която работя , и сега седалището на детската градина се води в друго населено място , но във вътрешните правила е уточнено , че моето раб място е в старото населено място до преместване на документацията .
gudza
Младши потребител

Re: СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ ПРИ НАПУСКАНЕ

Мнениеот gudza » 18 Фев 2012, 11:21

Моля Ви да ми дадете съвет или мнение по въпроса който поставих !
gudza
Младши потребител

Re: СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ ПРИ НАПУСКАНЕ

Мнениеот gudza » 18 Фев 2012, 18:48

Никой ли не може да ми даде някаква консултация ?
gudza
Младши потребител

Назад към Трудово право