начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

неизплатени заплати и запор на имущество

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

неизплатени заплати и запор на имущество

Мнениеот opala77 » 15 Фев 2012, 22:39

Здравейте.Не знам дали за тука е въпросът ми ,но все пак ще го задам.Имам неизплатени заплати от фирмата ,в която работих до септември месец 2011г.Относно неизплатените заплати вече се разбра ,че ще чакаме първо процедура по несъстоятелност и после ред.Имам обаче и служебна кола ,която ми беше оставена с пълномощно да я ползвам до момента ,докато ми се изплатят заплатите.Исках многократно да си я прехвърля на мое име като направим договор покупка продажба т.е. за част от парите, които ми дължат, но все нямаше кога, а също и пари да се плати данъка и се оказа ,че сега се си я искат обратно.Аз съм в провинцията, а фирмата е в София.Дайте съвет какво да правя?Спешно ми е ! Утре трябва да дам отговор, а колата си я искат в петък.Какъв адвокат да търся?
opala77
Нов потребител

Назад към Трудово право