начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Намаление на размера на иска във въззивна жалба?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Намаление на размера на иска във въззивна жалба?

Мнениеот kami7212 » 15 Фев 2012, 07:59

Въпроса ми е такъв : Може ли във въззивната жалба да изменя размера на моя иска в по малък, съответсващ на заключението на Икономическата Експертиза или става с отделна молба, наравно с жалбата до окръжния съд?
Благодаря Ви предварително!
kami7212
Младши потребител

Re: Намаление на размера на иска във въззивна жалба?

Мнениеот Гост. » 15 Фев 2012, 20:33

чл. 233 ГПК
Гост.
Старши потребител

Re: Намаление на размера на иска във въззивна жалба?

Мнениеот kami7212 » 16 Фев 2012, 22:58

poli_g благодаря ти много за отговора! Жалбата вече е в съда , намалих си иска, за него съдията не е взела решение.Намалих го до заключението от експертизата.Надявам се да не съм сбъркал, но след като ми поискаха прекалено много за написването на въззивната жалба , си я написах сам за 4 дни, голямо четене падна :lol: ще си постигна всичко спрямо този работодател, да му е за урок друг път да не се подиграва с хората.
kami7212
Младши потребител

Назад към Трудово право