начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Нанасяне на трудов стаж

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нанасяне на трудов стаж

Мнениеот alcek » 07 Фев 2012, 09:02

Здравейте.Съкратен съм на 25. 11. 2010г.Предизвестието от един месец не съм го работил,казаха ми че ме съкращават и ще ми бъде изплатено обещетение за два месеце.В бюрото по труда се регистрирах на 18.01.2011г.защото така ми казаха от бюрото(да не избързвам с регистрацията веднага след съкращаването).
В трудовата ми книжка всичко е оформено ,но до датата 25. 11. 2010г.В трудовата ми книжка всички страници са изписани и от НОИ ми казаха че трябва да си извадя нова и че ще ми впишат времето изкарано на борсата но от дата 18. 01. 2011г.напред до сегашният момент(1 год и 20 дни).
Въпросът ми е този месец и половина мужду съкращаването и регистрацията кой трябва да ми ги нанесе в трудовата книжка? Защото от бившето предприятие казват че книжката ми е оформена перфектно(по тяхно виждане),НОИ казват че те не могат до нанесат този стаж,и личен състав във новата фирма в която започвам работа ми казаха че ще ми нанасят това време в което ще работя при тях и че този месец и половина са длъжни да ми го нанесат във фирмата в която съм съкратен.Получава се един омагьосан кръги затова моля за съвет.
alcek
Нов потребител

Назад към Трудово право