- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 3
Ами сутрин, като ги слушам как все ми говорят за опасност от измръзване и, че живея в Ледена епоха, бирата си ми е екстра - на война, като на война:lol:
-
lexy21 - Активен потребител
Лека нощ! Хубави сънища!
- nk7702n
- Старши потребител
Имате ли си нов сняг днес?
Като един човек с претенции за стремеж към обективност , нещо от стил, който... абе нещо
Като един човек с претенции за стремеж към обективност , нещо от стил, който... абе нещо
-
Я, ся, да проверим Лекси, докъде е стигнала с испанския ...
P.S. хехе Лекси, малко след теб и то щото се замотах нещо. Защо не ме "уведомиха", че докато пиша... еди кво си ...
P.S. хехе Лекси, малко след теб и то щото се замотах нещо. Защо не ме "уведомиха", че докато пиша... еди кво си ...
- muza_
- Потребител
Муце , да си изпрося боя грамотно го докарах
Много ми е любовна тази нация , патентовали сякаш са страстите и личните драми
П.П. Ееееееее, веднъж и силите уведомителни да ги изперавяря
П.П. Ееееееее, веднъж и силите уведомителни да ги изперавяря
-
lexy21 написа:Муце , да си изпрося боя грамотно го докарах
Различни любовИ - има темпераментни, има и изгарящи, вулканични. Всичките, май, стигат до драми.
Ето един вулкан.
Айде, стига толкоЗ мъки и страдания.
- muza_
- Потребител
Днес понеже ми е един много положително зареден ден и, изненада , до края нямаше гръмотевици , да си споделя една песен, която от ... сто години та и до днес ми споделя радостта и успехите /ехххххх, каква традиционалистка съм, имам си песен "за радост" от младини /
-
И на мен не ми беше лош ден, ама се опитвам да се разболявам, да видим дали ще ми се размине!
С малко по - весела музика ще се противопоставя активно на вирусите!
С малко по - весела музика ще се противопоставя активно на вирусите!
- nk7702n
- Старши потребител
Няма да падаш жертва на времето тази седмица и разни вирусчета, не давам последните ги смразявам с поглед
-
Абе, разхождах се аз цял ден по студа, притичвах насам - натам, и накрая взех да подсмърчам и да ме боли гърлото. Ама, нали съм инат, няма да се дам без бой. Отдавна не съм вдигала температура, щото като вземе да ми става студено и да ме полазват разни студени тръпки, взимам веднага да се тъпча с мед и да пийвам чайчета и т.н. И ми се разминава набързо.
- nk7702n
- Старши потребител
Лекси,
Искрено се радвам за твоя успех, какъвто и да е той, и за това, че го споделяш с нас.
Пожелавам ти, ако не всеки ден, то през ден... да ни пускаш тази песничка.
За теб, за Надето и за всички, едно средство за успех и отлично лекарство срещу вируси и всякакви подобни гадини.
Искрено се радвам за твоя успех, какъвто и да е той, и за това, че го споделяш с нас.
Пожелавам ти, ако не всеки ден, то през ден... да ни пускаш тази песничка.
За теб, за Надето и за всички, едно средство за успех и отлично лекарство срещу вируси и всякакви подобни гадини.
- muza_
- Потребител
Мен пък "изваратено" ме радват тези дни Напомнят ми на зимите от детството им, колкото и да щъкам навън... И ми е хубаво И студът, и снегът... харесват ми, оплаквам се по дефиниция, иначе им се радвам Признание за полудяване?
П.П. С някои забележки към превода, щото съм досадната Мара Подробната
П.П. С някои забележки към превода, щото съм досадната Мара Подробната
Последна промяна lexy21 на 02 Фев 2012, 23:35, променена общо 1 път
-
Е, то това си е естествено, нали сме си с детски души, затова се радваме на снега! Аз също се радвам, ама днес прекалих с разходките, затова. Карай! Ще се оправя, няма да мрънкам, обещавам. За Музето и Лекси, и за Ники, която дипломатично мълчи.
- nk7702n
- Старши потребител
Добро утро и хубав ден
- nk7702n
- Старши потребител
Днес ми е много меланхолично, затова Андреа Бочели и Селин Дион в изпълнение на Prayer Нещо ентусиазма ми е увяхнал като цвете стояло на балкона (при отворен прозорец) по време на снеговалеж
Добре поне, че пускате хубава музика и забравям за малко колко са ми потънали гемиите
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Аа, никаква меланхолия, Ади! Рок он - песничката много ми хареса, затова ми се дослуша и :
- nk7702n
- Старши потребител
Хммммм... меланхолията... никога не я гоня, когато ме споходи /не в онзи медицинския смисъл, щото тогава и да искам - няма отърване /, просто имам нужда от нея понякога и идва винаги навреме, сама си отива, когато вече не ми е нужна
Ади, меланхолична или не, аз си те обичам За теб:
Ади, меланхолична или не, аз си те обичам За теб:
-
Абе, аз гледам да я прогонвам, щото ако ме хване здраво, дълго ме държи. Ехххх, тая песен ми напомня за младостта... Толкова отдавна беше....
Тогава слушахме и това :
Тогава слушахме и това :
- nk7702n
- Старши потребител
|
|