- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 3
Честита Нова Година !На всички пожелавам здраве ,щастие , много успехи в живота и много любов !
- apfel
- Активен потребител
И на теб весела и успешна Нова година, Миро! Нека всички да посрещаме трудностите и проблемите с повече хумор и търпение, да бъдем здрави и да постигнем много повече от начертаните цели отколкото през предходната година!
- nk7702n
- Старши потребител
Добра вечер и от мен . За Новата година, много здраве и щастие ви пожелавам!
Празниците изминиха, и като прибаваим два килограма сякаш нещата са си същите .
Лека вечер
Празниците изминиха, и като прибаваим два килограма сякаш нещата са си същите .
Лека вечер
-
aron_davidov - Потребител
Лека нощ и успешен ден на всички :
- nk7702n
- Старши потребител
T.Ivanova
-
tedyxaz - Младши потребител
Как позна, че си ги прищипваме, а !?
За хубав ден и позитивни мисли / без стрес в ежедневието /
За хубав ден и позитивни мисли / без стрес в ежедневието /
- nk7702n
- Старши потребител
Сантана.. Тая песен я обожавам, благодаря за нея! За добро утро и хубав ден :
Кафенце? За мен със сметанка
Кафенце? За мен със сметанка
- nk7702n
- Старши потребител
Eee, предния път не съм постнал песента като хората... нищо, тъкмо ще е се е засилил съспенсът у вас . Това исках да кача иначе:
новото ми предложение е :
Едни романтики , едни чудесии..
новото ми предложение е :
Едни романтики , едни чудесии..
-
Ейй, пак съм изпуснала концерта.. Преди малко се прибрах.
Сега вече спокойно мога да се включа с поздравче :
Благодаря ти и на теб за включването, Поли!
За хубава бг - вечер :
Сега вече спокойно мога да се включа с поздравче :
Благодаря ти и на теб за включването, Поли!
За хубава бг - вечер :
Последна промяна nk7702n на 15 Яну 2012, 15:20, променена общо 3 пъти
- nk7702n
- Старши потребител
Я какво съвпадение се получи със загалвията, а ?
Аз обаче се включвам с ромския Хулио Иглесиас , който определно опровергава твърдението , че всички песни от този стил попадат просто в "общия чалга кюп " . Разстоянието е Варна- София.
Аз обаче се включвам с ромския Хулио Иглесиас , който определно опровергава твърдението , че всички песни от този стил попадат просто в "общия чалга кюп " . Разстоянието е Варна- София.
Последна промяна aron_davidov на 13 Яну 2012, 23:28, променена общо 1 път
-
Не е важно дали това са просто песни, Поли, а хората да са щастливи, защото ги слушат.. Бъдете щастливи! Успешна седмица!
- nk7702n
- Старши потребител
Кой говори такива неща, да го хванем и да го смачкаме от бой!?
Аз само пожелах на всички да са щастливи през седмицата, значи! Пак някъде нещо по трасето се е изгубила връзката... Кой кара Поли да си вади от съкровището песни, а!? Веднага да си признае, докато не сме извикали полицията!
Хайде, от мен още едно поздравче за всички :
Аз само пожелах на всички да са щастливи през седмицата, значи! Пак някъде нещо по трасето се е изгубила връзката... Кой кара Поли да си вади от съкровището песни, а!? Веднага да си признае, докато не сме извикали полицията!
Хайде, от мен още едно поздравче за всички :
- nk7702n
- Старши потребител
Добро утро и от мен и хубав ден с нещо любимо :
П.П. Аз пък се чудех на тия двете не им ли е студено с тия прашки, все пак е зима..!? Няма ли кой да им даде от ония дългите гащи от простора на баб Вуна!?
П.П. Аз пък се чудех на тия двете не им ли е студено с тия прашки, все пак е зима..!? Няма ли кой да им даде от ония дългите гащи от простора на баб Вуна!?
- nk7702n
- Старши потребител
Гледам нещо недоволни имало тая нощ, съжалявам.. Хубав ден от мен :
- nk7702n
- Старши потребител
Ей, днес Атанасовден ли е , или не! Я, поздравче за всички, които празнуват
- nk7702n
- Старши потребител
,
ето тази песен чух. Но не беше в бар , ами в едно кафе:
В тоя смисъл , май че всеки мъж е естет по природа , доктор
Видях по-горе кисела емотиконка " ". Добър момент да споделя една от простичките мъдрости на един човек- за моментите когато не се чувстваш приятно, когато ти е криво... купи си нещо ново, може да е просто... една кърпичка. И тя със сигурност ще ти достави малко настроение.
ето тази песен чух. Но не беше в бар , ами в едно кафе:
В тоя смисъл , май че всеки мъж е естет по природа , доктор
Видях по-горе кисела емотиконка " ". Добър момент да споделя една от простичките мъдрости на един човек- за моментите когато не се чувстваш приятно, когато ти е криво... купи си нещо ново, може да е просто... една кърпичка. И тя със сигурност ще ти достави малко настроение.
-
Това е терапия за жените, само на тях им помага, поне за известно време. Ама, най - добрата терапия си е хуморът в огромни количества.
- nk7702n
- Старши потребител
Приемате ли гости от други теми? Защото на`шта маса поздравява ваш`та маса /ама не с песента "Вашта маса не е маса" /
-
lexy21 - Активен потребител
lexy21 написа:Приемате ли гости от други теми? Защото на`шта маса поздравява ваш`та маса /ама не с песента "Вашта маса не е маса" /
Ейй, чак сега виждам, че си се появила тук, Лекси! Много се радвам. Снощи гледам няма никой в пъба, тука всички мълчат.. Пълна скука. И си викам " Я, да се пръждосвам, а пък те нощните птици се развихрили по - късно."
За теб за добро утро и хубав ден :
- nk7702n
- Старши потребител
Погледната като шопинг може и да е женска терапия, но аз може би го тълкувах по по друг начин
Като стана дума за приятли.
Вчера за Атанасовден, поздравихняколко именника, видях се с един. Но най-важното (приятно, и от една страна малко тъжно) беше, че се сетих за кучето Атанаско от село . ( Признавам, че може би не е най-подходящото име за четириного, но просто си беше дошло с името. )
Каква ирония? Най-добрият приятел на човек, а го нямам в безплатни "Семейство и приятели" , нито в "приятели" на facebook страницата, че да му честитя. Но каква ти страница ,кой знае сега къде гони някой... face-cat из дворовете , или пък "поства" територия по чуждите дувари... а от живота и фейсбук грам хабер да си няма. Може би и затова е единственото същество, което (наистина) се радва да те види винаги , независимо от последната среща Е, най-вероятно ще си бутне демонстративно празната купичка, но все пак нали трябва да ти напомни, че и то е "човек"
Поздрави на другата маса .На празнуващите вчера , четито! (със закъснение, простете пропуснах момента)
Лека вечер
Като стана дума за приятли.
Вчера за Атанасовден, поздравихняколко именника, видях се с един. Но най-важното (приятно, и от една страна малко тъжно) беше, че се сетих за кучето Атанаско от село . ( Признавам, че може би не е най-подходящото име за четириного, но просто си беше дошло с името. )
Каква ирония? Най-добрият приятел на човек, а го нямам в безплатни "Семейство и приятели" , нито в "приятели" на facebook страницата, че да му честитя. Но каква ти страница ,кой знае сега къде гони някой... face-cat из дворовете , или пък "поства" територия по чуждите дувари... а от живота и фейсбук грам хабер да си няма. Може би и затова е единственото същество, което (наистина) се радва да те види винаги , независимо от последната среща Е, най-вероятно ще си бутне демонстративно празната купичка, но все пак нали трябва да ти напомни, че и то е "човек"
Поздрави на другата маса .На празнуващите вчера , четито! (със закъснение, простете пропуснах момента)
Лека вечер
-
|
|