начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

До модераторите

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

До модераторите

Мнениеот sisi19 » 10 Дек 2011, 23:01

Моля, ви оправете си сайта. Абсолютно изнервящо е да искаш да влезеш, да публикуваш и да не можеш. И това да е в продължение на 10 минути на влизане или публикация.
sisi19
Потребител

Re: До модераторите

Мнениеот TheOldMan » 10 Дек 2011, 23:58

Проблема е в твоя "телевизор". Аз нямам такива обструкции.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 11 Дек 2011, 00:07

Theoldman, наистина го има тоя проблем и при други потребители, за съжаление. При мен, при Поли и др. Не е постоянно, обаче като се появи, може цяла вечер да не успееш да влезнеш в сайта. Ту влизаш с паролата, после пишеш поста си и като решиш да го изпратиш и кликнеш на изпращане, те отхвърля и отново ти иска парола и така, докато не ти писне.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот consultant » 11 Дек 2011, 07:53

Колко пъти да напомням - изчиствайте си периодично кеша на браузера и кукитата(cookies). Това е особено препоръчително ако през един и същи браузер влизате в различни форуми базирани на phpBB, или пък влизате във форума с различни никове - отнася се както за ІЕ, така и за мозила, опера, хром. Последният е най-устойчив при описаните погоре ситуации.
moderator
Аватар
consultant
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 11 Дек 2011, 10:50

consultant написа:Колко пъти да напомням - изчиствайте си периодично кеша на браузера и кукитата(cookies). Това е особено препоръчително ако през един и същи браузер влизате в различни форуми базирани на phpBB, или пък влизате във форума с различни никове - отнася се както за ІЕ, така и за мозила, опера, хром. Последният е най-устойчив при описаните погоре ситуации.

Колкото е нужно, ама при мен патологията не е от неизпълнение на посочените по-горе указания.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот tatiana.stefanova » 11 Дек 2011, 11:25

Здравейте,

Ще помоля, някой от потребителите с подобен проблем, да изпрати скрийншот на съобщенията, които се генерират при отказа за достъп, с кратко описание на последователността на действията при опита за вход на info@lex.bg, за да бъдат анализирани от програмист.

Хубав ден.
tatiana.stefanova
Site Admin

Мнениеот Гост. » 11 Дек 2011, 13:28

Малко ме надценявате, но ако е в помощ, то след това ви съобщение http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t ... 94#p474994 се отпочнаха проблемите, които съм описала, неведнъж, тук http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t ... 48#p477448
Трудно влизам в сайта, макар паролата да ми е запаметена и никога до сега да съм нямала такъв проблем.
Когато все пак успея да вляза, отварям диалоговия прозорец( понякога, за да се отвори многократно ме връща да въведа парола за вход), в който пиша мнението си, когато натисна изпрати ме връща в началната страница и ми иска отново парола- въвеждайки я, установявам, че отново ме е върнало в диалоговия прозорец, който е празен, защото не е съхранил написаното преди минута, и трябва отново да въвеждам мислите си.
Това многократно, но не ежедневно. Има дни в които не се появява този технически феномен.
Не, че пиша нещо съществено и загубата ще е фатална за идния ден, но е изнервящо( това не е проблем от технически характер и не взимайте предвид).
Гост.
Старши потребител

Мнениеот tatiana.stefanova » 11 Дек 2011, 14:43

Благодаря, Poli_g.
Без да съм it специалист, многократното "изхвърляне" от сайта е резултат на прекъсната активна сесия. Причини може да са: изтичане на сесия (60 минути от първоначалното влизане в сайта), непостоянна интернет свързаност (ако по време на писане във форума, прекъсне макар и за кратко връзката към интернет и ползвате динамични IP адреси).
Наш програмист ще симулира тестови потребителски сесии в следващите няколко дни, за да установи причината и да я отстрани, в случай че е в администрираната от нас система.
tatiana.stefanova
Site Admin

Назад към Общи дискусии