- Дата и час: 25 Ное 2024, 11:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 3
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 3
Ле-лее, хора, тук цари лирика неземна.. А пък да знаете от какъв стил музика идвам ...
Както и да е, имам три минути да се настроя някакси
Оказа се, че за един ден сърцето ти може издържи смяната на 5 стила музика. Но с предложената песен на Mеталика във фейсбук - вече не мисля да опитвам!
Лека нощ
Както и да е, имам три минути да се настроя някакси
Оказа се, че за един ден сърцето ти може издържи смяната на 5 стила музика. Но с предложената песен на Mеталика във фейсбук - вече не мисля да опитвам!
Лека нощ
-
aron_davidov - Потребител
Поли, чак на сутринта прочетох дългото ти послание. Никой не е за отписване, ей - така, и най - лесно е да поставяш етикети, тоя е злобен, оня - еди - какъв си, ама във всеки се крие по нещо добро. Определени хора провокират проявата на лошите, други - на добрите ни страни. Това е то. А приятелството е едно от най - ценните неща в живота.Бъди много щастлива и заобиколена винаги от приятели, които те обичат!
Хубав и усмихнат ден с :
Хубав и усмихнат ден с :
Последна промяна nk7702n на 07 Дек 2011, 18:03, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
следващата песен е търсех доста време . Поздрав:
Лек ден
-
Без превод....
- nk7702n
- Старши потребител
За хубава вечер :
И за истинските приятели :
И за истинските приятели :
- nk7702n
- Старши потребител
Някой хора са интересни:
Какво слушаш?
Всичко без чалга!
Ами Слави?
Е... Слави...
Какво слушаш?
Всичко без чалга!
Ами Слави?
Е... Слави...
-
Аз пък си падам по непреходните песни като тази, с която пожелавам на всички хубав и успешен ден А пък щастието всъщност може да се възприема просто като състояние на духа, не толкова с оглед на това какво и кога нещо се е случило, или не се е...
П.П. Да не пропуснете затъмнението на 10 - ти, очаква се и дъжд от падащи звезди!
П.П. Да не пропуснете затъмнението на 10 - ти, очаква се и дъжд от падащи звезди!
- nk7702n
- Старши потребител
Каква цензура, Поли!? Няма такова нещо, аз харесвам толкова от твоите и от песните на Арон също. Последната моя си беше много специална, която ме кара да се чувствам щастлива! Може и да ти е прозвучало нещо не както трябва, но не е така. За теб :
Честит студентски празник на настоящите, бъдещите и бившите студенти :
Много здраве и късмет на всички :
Честит студентски празник на настоящите, бъдещите и бившите студенти :
Много здраве и късмет на всички :
Последна промяна nk7702n на 09 Дек 2011, 13:05, променена общо 2 пъти
- nk7702n
- Старши потребител
С риск пак да ме нападне poli_g, че и увреждам слуховия апарат - една от любимите ми песни - поздрав за всички.
- magodeoz
- Активен потребител
Учените предполагат, че след около 5 милиарда години Слънцето щяло да застине, и вследствие на това на Земята нямало да остане и следа от живот-освен студентския живот ( и "Минута е много" но това е друг въпрос ) . Има логика обаче... Замислите се! няма слънце, няма и светлина - един вечен "нощен" живот ...
Отплеснах се А иначе-
благодаря на Наде за честитката, благодаря и на poli, за химна (и веднага да контрирам! - защо ги споменваш тези бисквити ?! така ми се дояде нещо сладко , а знаеш ли къде чак е денонищния? ) Честит празник празник на всички.
При мене поради някой перипетии студентския живот нещо останава на заден план но няма как ( Е, не че се оплаквм чак толкова де, ето например не мога да не се похваля от отличната ми акредитация във факултета по Бридж белот )
Една много харесвана песен:
Лека от мен, че утре рано ще тръгнем с факултета по ... сещате се ,та че малко на тифирич
Приятна вечер.
Отплеснах се А иначе-
благодаря на Наде за честитката, благодаря и на poli, за химна (и веднага да контрирам! - защо ги споменваш тези бисквити ?! така ми се дояде нещо сладко , а знаеш ли къде чак е денонищния? ) Честит празник празник на всички.
При мене поради някой перипетии студентския живот нещо останава на заден план но няма как ( Е, не че се оплаквм чак толкова де, ето например не мога да не се похваля от отличната ми акредитация във факултета по Бридж белот )
Една много харесвана песен:
Лека от мен, че утре рано ще тръгнем с факултета по ... сещате се ,та че малко на тифирич
Приятна вечер.
-
Лелееееее, пак съм изпуснала много екшън, че и Баба Яга се е появила в жълт фон... Аз таман хапнах и пийнах за празника навън и се завърнах славно и весело...
Поздравче и от мен за всички :
Поздравче и от мен за всички :
- nk7702n
- Старши потребител
Много симпатични сладки
- apfel
- Активен потребител
Мирооооооооооо, не ни изкушавай с тия сладки с ягодки и сметанка, че няма да можем да спим докато не си купим от магазина...
Хайде от мен още едно поздравче :
П.П. Поздрави от Смолян, тука е студеничко и хубаво, на Пампорово има доста сняг.
Хайде от мен още едно поздравче :
П.П. Поздрави от Смолян, тука е студеничко и хубаво, на Пампорово има доста сняг.
- nk7702n
- Старши потребител
И сега една от любимите ни песнички
Поли, връщам поздравчето, за теб :
Поли, връщам поздравчето, за теб :
- nk7702n
- Старши потребител
Хубав уикенд на всичи :
- nk7702n
- Старши потребител
И поздравче за Поли, дано нещо да не се е поразсърдила, че така се изтри!?
И за хубава вечер :
И за хубава вечер :
- nk7702n
- Старши потребител
Добрееее, това танго на Пачино също е страхотно. И от мен за Док, нещо за душата :
- nk7702n
- Старши потребител
Хубава нощ и интересни сънища :
- nk7702n
- Старши потребител
Съжалявам, Док! Беше просто малка шега! Жив и здрав да си, нямам нищо против теб, просто така ми прозвуча, това е. Защото тангото се танцува от двама, а като пише човек, че някой ще му потанцува, се предполага, че другият ще го гледа.
За весело настроение :
За весело настроение :
- nk7702n
- Старши потребител
|
|