начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Развод с грък

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод с грък

Мнениеот dudi27 » 24 Ное 2011, 19:17

Здравейте!Моля ви за отговор на следното ми питане:Омъжена съм от 8 месеца в Гърция за грък,от брака имаме дете на 9 месеца,момиченцето ни се роди малко преди сватбата,но е припознато от баща си и е с неговите имена.Бракът не е регистриран в България.Детето е родено в Гърция,но има български документи - акт за раждане,ЕГН,задграничен паспорт.Поради чести скандали бракът ни е сериозно разклатен,съпругът ми не пуска нито мен ,нито детето в България,подтиска ме психически,удрял ме е,но нямам извадено медицинско.Общо взето се превърнах в затворник в неговия дом,почти не ме пуска да излизам и т.н.Аз нямам имуществена собственост в България,баща ми който е грък(но аз нямам гръцки документи)има недвижими имоти в Гърция и ми предлага да се изнеса с детето да живеем в негов апартамент,без да ми го прехвърля.Съпругът ми отправя непрестанни заплахи че ще ми вземе детето и ме гони от семейното ни жилище,негова собственост.Въпросът ми е ако се изнеса в апартамента ,който ми предлага баща ми без да казвам нищо на съпруга си доколко това би повлияло на едно бъдеще съдебно решение за родителски права над детето и каква е вероятността аз като чужденка без доходи да ми бъдат присъдени на мен родителските права над детето.Предварително благодаря!
dudi27
Нов потребител

Re: Развод с грък

Мнениеот renkapg » 28 Ное 2011, 23:21

Включи си лични съобщения
renkapg
Младши потребител

Re: Развод с грък

Мнениеот renkapg » 30 Ное 2011, 01:50

Деси,
ако не си получилач личните съобщенип, пусни ми имейла си.
renkapg
Младши потребител

Назад към Семейни казуси